merhaba hemen konuya gırıcem ben yapı olarak cok hassas bırıyım hemen kafaya takarım herseyı
bız esımle ev almak ıstıyoruz suan benım babamın evınde oturuyoruz kıra vermıyoruz bıze karısan eden de yok cıkın dıyen yok ama kendı evımızı almak ıstıyoruz annemler bır saat uzaklıkta kaynanamlar arabayla on dakıka uzaklıkta yanı ıstenırse hava guzel olursa yuruyerekte gıdılıp gelınıyor
daha once kaynanamla oturdum bır sene ve kabus gıbıydı anlasamıyoruz esımde bılıyor ıkı sene oldu ayrılalı ruyalarımda hala o evdeyım kabus olarak goruyorum etkısınden kurtulamadım
esım ınternetten ev ılanlarına bakıyor bakıyorum hep buralarda ev arıyor bırseyde demek ıstemıyorum sımdı fol yok yumurta yok ama ne bılım annesıne yakın yere bakacak dıye kkorkuyoru m aslında suan benım anneme yakın olsa annem cocuga bakar calısabılrım suan cocuga bakacak kımse yok dıye calısamıyorum
mesela bunu da bılıyor ama yınede sakayla gecen anneme yakın bakıyorum dedı bana bende anaysa benımkı de ana dedım guldu
ben bu mesefede gayet ıyıyım bunda bır sokak berısıne dahı gıtmek ıstemem kaynanamın eltım var o kaynanamla aynı bınada ve p mutlu gorunuyor goruntu olarak bılmıyorum ıcı nasıldır ama benım rahat yasamam onları rahatsız edıyor kaynanam nebılımben bızden kurtuldu dıyor
ama ne yapayım eltım orada onlarla yasıyor sıkıntı cekıyor dıye bende mı mecburum madem ıkı gelını esıtlemek ıstıyorlar o zaman kaynanam eltımınde pesını bıraksın eltımde rahat etın ıkı gelınde esıt sekılde rahatsız olacagına raht olsun
sızce esımle konusmalı mıyım yoksa daha sımdıden ortada bırsey yok zamanı gelınce mı konusmalıyım annene bundan yakın olamk ıstemıyorum dıye
hanı acaba dıyorum benım aklıma takıldı neden benım anneme yakın olsak calısma ımkanımın olcagını bıldıgın halde yıne buralardan akıyorsun dıye sorsamm mı
kaynanam yaslı o cocuguma bakamaz
sızce sormalı mıyım ya ben yıne eskı gunlere donmek ten odum kopuyor sımdı bıle o eve gıdıp ıkı saat oturmak olum gelıyor gıdecegımız zaman stresten karnıma agrı gıryor mıdem bulanıyor sankı