- 19 Ağustos 2019
- 1.421
- 2.369
- 133
- 31
- Konu Sahibi sanayitostu
-
merhabalar,
hamile değilim belki karışmıştıraslında sorum şuydu trde kalıp ev alabiliriz ya da almanyada eşim çalışabilir ben de almanca öğrenip iş bakabilirim ama yıllarca yurtdışında kalma gibi bir hedefimiz yok
Hijyenik ürünler için AR-GE, beyefendi deneme tahtası olarak görev yapacak
Ya ahfjskskslsks duş jeli?Hijyenik ürünler için AR-GE, beyefendi deneme tahtası olarak görev yapacak
İntim temizleyici for manYa ahfjskskslsks duş jeli?
hııı aynısı, kolay öğrenirsin.ingilizcemiz var ikimizin de ama almanyaya gitmeyi düşünüyoruz benim yok eşimin var ben orada öğrenirim diye düşündüm almanca biraz ingilizceye benziyor gibi geliyor bana
Aa hayırlı olsun. Nereye gittiniz?Ben ikisini de tercih etmezdim. Turkiyede evimiz var, balkanda evimiz var (bana ait degil ailemin ama orada oturmuyorlar) yine de temelli yaşamak icin avrupaya geldim, benim esim de başta mizmizlaniyridu ama kabul etti daha 1 hafta olacak geleli.
6-7 sene calistiktan sonra dönmenin anlami ne bilmem ben olsam kalirdim. Ev almakla ne alaka
Aa hayırlı olsun. Nereye gittiniz?
6 7 senede dönmeyi ben de anlayamam çünkü alıştım ettim, dil öğrendim, çevre edindim derken 3 4 sene geçiyor zaten en az.
imkanınız nedir? Bir kaç yıl sonra aynı imkana sahip olabilecek misiniz?ama imkanımız varken de çıkmak istiyorum
YURTDIŞI ARKAKOKUSU yazıp 4646 ya gönderiyorsun evinden alıyorlarmışHemen öyle gidiliyor muymuş yurt dışına nasıl yerleşmeyi düşünüyorsunuz vatandaşlığınız mı var ?
Ya da ALMAN KUMA yazıp gönderiyorsun yengen vizesi veriyorlarmışYURTDIŞI ARKAKOKUSU yazıp 4646 ya gönderiyorsun evinden alıyorlarmış
Çok okumuş etmiş bir insan değilim.sizin kadar vizyon sahibi olamayabilirim.ama 100 bin ile istediğiniz muhitte oturur istediğiniz gibi yer içersiniz.ben olsam gitmezdim.zaten bizim uzunun gitmesine ne kaldı şurada.biraz daha dayanin
Kız Allah seni. Tam okurken telefonla konuşuyordum saçma sapan güldümYURTDIŞI ARKAKOKUSU yazıp 4646 ya gönderiyorsun evinden alıyorlarmış
Ben gülemedim aşko tek ayaaamın üstünde 24 saat zor geçtiKız Allah seni. Tam okurken telefonla konuşuyordum saçma sapan güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?