- 29 Ocak 2021
- 1.475
- 4.141
- Konu Sahibi sanayitostu
Emniyet olabilir meblağ yüksek. Sicil, rütbe vs. Vs. Yükseliyor maaşMemurmuş ama belki sınıfı farklıdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emniyet olabilir meblağ yüksek. Sicil, rütbe vs. Vs. Yükseliyor maaşMemurmuş ama belki sınıfı farklıdır
Yukarıda yazdım ücretsiz izin kullanıp gidip deneyebilirsiniz. Ben de bu şekilde yapacaktım. Hamileyim kaldımcanım düz memur değil seviye olarak yüksek bir de burada ben de çalışıyorum benim maaşım da ortlamanın üstünde yani kendi işime göre
ordan sigorta vs yaptırılınca sıkıntı olmaz mı izinde ya sonuçta bi işe gir çık yaptığı görülürYukarıda yazdım ücretsiz izin kullanıp gidip deneyebilirsiniz. Ben de bu şekilde yapacaktım. Hamileyim kaldım
Onu araştırın almanyada bürokrasi çokordan sigorta vs yaptırılınca sıkıntı olmaz mı izinde ya sonuçta bi işe gir çık yaptığı görülür
Öyle düşündüm ben deEmniyet olabilir meblağ yüksek. Sicil, rütbe vs. Vs. Yükseliyor maaş
canım çok detaya girmek istemiyorum burda bi konu açtım zaten başım yandı eşim görürse falan detaya girmiyim iyice artık yuvam yıkılacak. Bilmiyorum bulabilir mi ama o riski alamıycam hiç sadece memuriyetinde baya emek verdi öyle diyimÖyle düşündüm ben de
Eşim Amir pozisyonunda (deşifre olmayayım diye rütbe söylemek istemedim ) Benim kadroda yüksek 100 bini aşıyor aylık maaşımız. Bana öyle geldi yani.Öyle düşündüm ben de
bulabilir tanıdıkları var ordan gelmişler lise yaşındayken o. Şu anda hala tanıdıkları vs var orada giderse iş imkanı hazır gibi ama öyle aşırı derece bi kazancı olmaz. Ben de dil olmadığı için ing ya da uzaktan çalışabilirsem eğer o zaman gitmek için tabiri caizse tutturucam resmen ama aynı paraya olur mu bilemedim. bi de eşim orda kiralar çok yüksek ben tek çalışırsam nasıl ödiycez falan diye biraz yokuşa sürüyorAlmanya’da hemen iş bulacağınızın garantisi var mı, önceden başvurup onay faln alınsa ona göre plan yapmak daha mantıklı
kızlar merhaba,
Sizce TR'de bir ev alıp burada kalmak mı ( kredi ile), yoksa yurt dışına çıkmak ve orada bi 6-7 sene çalışıp dönmek mi daha mantıklı olur ? Eşim gitmek istemiyor ben istiyorum.. Maddi durumumuz çok sıkıntılı değil hatta iyi yurt dışına çıkarsak memur eşim istifa edecek ve orada da çok para almayacak neredeyse buradaki maaşını dolara çevirsek oraya denk gibi kira vs. oradaki fiyatları düşünürseniz maddi açıdan neredeyse denk bir de ben orada iş bulabilir miyim o tam net değil ama imkanımız varken de çıkmak istiyorum sanki orada daha çok birikim yapıp daha mutlu olabilirmişiz gibi geliyor ama karar veremedim bir türlü.
Burdaki işlerden istifa etmeme şansınız varsa ücretsiz izin vs o şekilde deneyinbulabilir tanıdıkları var ordan gelmişler lise yaşındayken o. Şu anda hala tanıdıkları vs var orada giderse iş imkanı hazır gibi ama öyle aşırı derece bi kazancı olmaz. Ben de dil olmadığı için ing ya da uzaktan çalışabilirsem eğer o zaman gitmek için tabiri caizse tutturucam resmen ama aynı paraya olur mu bilemedim. bi de eşim orda kiralar çok yüksek ben tek çalışırsam nasıl ödiycez falan diye biraz yokuşa sürüyor
Almanca sandığınız kadar İngilizceye benzemiyor, öğrenmesi zor bir dil.ingilizcemiz var ikimizin de ama almanyaya gitmeyi düşünüyoruz benim yok eşimin var ben orada öğrenirim diye düşündüm almanca biraz ingilizceye benziyor gibi geliyor bana
Gidince iş bulacaklarmış tanıdıkları varmış, her şeyi çok kolay sanıyor konu sahibi ve oldukça hayalperest, gitmeye niyeti olan insan önceden işini yerini ayarlamaya çalışırAlmanca sandığınız kadar İngilizceye benzemiyor, öğrenmesi zor bir dil.
Eşinizin gitme gibi bir niyetinin olmadığını söylemişsiniz ama bu mesajınızda da ikiniz de istiyor gibi yazmışsınız.
Bana biraz siz hayal dünyasında yaşıyor, can sıkıntısından da burda konu açıyormuşsunuz gibi geldi.
Şu an çalışıyor musunuz? Çalışmanız can sıkıntınıza iyi gelebilir gibi geldi.
Bir de bu Almanya planı da çok havada. Orda ne iş yapmayı düşünüyorsunuz? Eşiniz ne iş yapacak? Çok detaylandırılmamış bir hayal.
7-8 yıl sonra geri döneriz demişsiniz. Para biriktirmeyi amaçlıyorsunuz sanırım. Bence amacınız bu ise hiç bu işe kalkışmayın. Yurtdışında eskiden gurbetçilerin yaptığı gibi para biriktirilmiyor artık.
Ya kurlar arasında 30kat fark var da maaşlar da aynı değil ya sonuçta burada ortalama biri 3bin euro net alsa turkiyede de 60 70 alıyor oluyor. 2ye 3 oran gibi oluyor. Asgari alanlar için durum fark ediyordur mutlaka ama onlar da göç klasmanında olmadığı için bahse konu etmedim. Sürekli ise alım yaptığım için iki taraftan alınan maaşlara biraz hakimim ama tabi çok genel konuştum, inanılmaz farkla gelen de var daha düşüğe çocuk eğitimi bursa alsın diye gelen de var.Eşiniz burada ne kadar maaş alıyor ki oradaki maaşıyla burası denk olarak ben onu merak ettim. 30 kat fark var malum
Anladım küçük bir köyde yaşayıp, hayatın bütün zevklerinden mahrum kalıp sadece para biriktirmeye odaklı bir hayat yaşamak istiyor yani.Gidince iş bulacaklarmış tanıdıkları varmış, her şeyi çok kolay sanıyor konu sahibi ve oldukça hayalperest, gitmeye niyeti olan insan önceden işini yerini ayarlamaya çalışır
He aynı ikisiingilizcemiz var ikimizin de ama almanyaya gitmeyi düşünüyoruz benim yok eşimin var ben orada öğrenirim diye düşündüm almanca biraz ingilizceye benziyor gibi geliyor bana