- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.457
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşiniz çok haklı, maaştan sonra size kalan para ve iki çocuk göze alınacak birsey değil bence ve 10 yıldan söz ediyoruz az buz bir zaman değil.Inan evin değerini düşünmüyorum sadece kiradan kurtulmak tek derdim ben ömürlük yaşamaya razıyım ama işte eşim hastalık herşeyi göz önüne katmak lazm diyor 2 tane çocuğumuz var altından kalkabilirmişiz onların masrafları artacak diyor kafamız çok karıştı
Eksperde evin değerini nasıl yüksek göstermeyi düşünüyorsunuz ?Oda aklımda ama işte maaş sınırlaması var sanırım 5000tlnin üstünde maaş almamak lazımmış ben baktımda eşim 5500 alıyor yine araştırıp şansımı denemek istiyorum tabiki ama iste aylık 1000 yada 1200 kira vermekten daha mantıklı geldi kira hep 1000 kalsa keşke ama kalmıyor her sene artıyor o yüzden ev sahibi olmak mantıklı geliyor keşke toki olsa...
Önce birikim yapın.Kalanıyla ev alın.Faiz çok fazla.Bence gerek yok.Birikim yapın güzelce sonra her şey yoluna girer.Gercekten şu an kredı cekmek iyi bir şey değil .Merhaba arkadaşlar biz ev almayı düşünüyoruz ama hic birikmiş paramız yok hepsini krediyle çekmek nekadar mantıklı olur bilemedim. Aslında fikir yürütüyorum. 200.000lik evi eksperce yüksek gösterip hepsini krediyle almak mümkün mü aldık var sayalım 200.000 konut kredisi şuan 1.28 oda 10 yıllık bize 392.000e maal ediyor ödememizde 3.275 tl olacak bukadar fazla faizle ev almak nekadar mantıklı bilemedik. Ama fazla bile olsa birşekilde birşey sahibi olmak istiyorum. Benim aklıma bu geldi ama eşim bukadar faizle almayı mantıksız buldu. Fikir verirseniz sevinirim.
Aşağı yukarı aynı tutarda faizle bizde evimizi almıştık. İnanın zaman akıp geçiyor. 10 yılı gözünüzde çok büyütmeyin.Merhaba arkadaşlar biz ev almayı düşünüyoruz ama hic birikmiş paramız yok hepsini krediyle çekmek nekadar mantıklı olur bilemedim. Aslında fikir yürütüyorum. 200.000lik evi eksperce yüksek gösterip hepsini krediyle almak mümkün mü aldık var sayalım 200.000 konut kredisi şuan 1.28 oda 10 yıllık bize 392.000e maal ediyor ödememizde 3.275 tl olacak bukadar fazla faizle ev almak nekadar mantıklı bilemedik. Ama fazla bile olsa birşekilde birşey sahibi olmak istiyorum. Benim aklıma bu geldi ama eşim bukadar faizle almayı mantıksız buldu. Fikir verirseniz sevinirim.
5 yıl boyunca 200 bin biriktirdiğinde o evin fiyatı 200 de kalacak miBence 10 yila 390 bin tl ödeyebiliyorsan, 5 yil boyunca 200 bini biriktir kredi cekmeden al. Cunku faiz cok yuksek ve banka borcu cok stres yapiyor.
Peşinat %20 yeterliEvin tamamını kredi ile vermiyor bankalar en az % 35i peşinat istiyorlar ama şu zamanda vade farkları yüksekken ev almak mantıksız zaten hiç birikmişte yok bence zor
Faizler çok yüksek evet.. Tokiye yazılmayı deneseniz
Peşinat %20 yeterli