ev almak için acele etmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben de kredi çekme taraftarı değilim sadece üstüme almak için düşünmüştüm ama bir sorun olursa kaç yıl onu ödeyeceğim o da akıl karı değil. çalışyıoruz diye iyiyiz sanıyoruz adamlar ona göz dikiyor

Arabayı sen de hep kullanacak mısın? Bunlar düğünle alakalı değil ki kendi malları zaten oğullarına kalacak yani evlilikle alakalı değil. O yüzden sakın alttan alma. Çünkü ilerde bir boşanma durumunda herşeyi vermiş olarak kalırsın alamazsın bir şey.

yok ailemden habersiz yapmam öyle bişi.babam da istemez. gerçekten anlattıkça anlıyorum ne adice bişi. işte babamlar ev alacak diye eşyaları her şeyi karşıladılar. düğün de istemedik. yazık ya valla

Kendi kararları. Kardeşimin böyle bir talebi yok.

araba kullanmıyorum ben. kullanadabilirdim ama nişanlım kullandıgı için gerek olmuyor ondan önce de yürürdüm genelde

eğer ev evlenmeden önce alınacaksa kesinlikle ortak tapu yapılmalı. aksini kabul edersen büyük aptallık olur.

aptallık etme bihter!

Bazı insanlar çok aç gözlü

Evliliğim sürecinde kaç kere maaş kartım istendi benden ve her defasında reddettim
Geriye dönüp baktığımda acaba şu an ben maddi anlamda bu durumda olur muydum ?

Bizim burada bir laf vardır

'Eli hamur karnı aç" olacaktım resmen bana bu hali yaşatacaklarmış

Akıllı olmak lazım

Şimdi benim filmi en başa dödöndürebilmek mümkün olsa hiç evlenmezdim bu aç gözlü malperestle

mobilyaları babam aldı çeyizleri de annem bazı şeyleri de ya da ödemeleri de nişanlım aldı. aldık gelinliğe kadar süzgece kadar tamam her şey. tek tük zamanla çıkar.
ortak tapu şartı ile kabul ederim diyin
o ne demekmiş öyle ya belki de tek güvenceniz olan altınları da istiyor uyanığa bakın siz

ne alaka bana güvenmiyorsun vs derse o zaman tapu benim üzerime olsun yoksa sende bana mı güvenmiyorsun diyin
ve sakın kabul etmeyin!

şimdi de ben tek başıma oturmucam o evde diyor .
Siz de bilemezdiniz kimse bilemez herkes evlenirken çok iyi valla

1,5 yıllık , evlendikten sonra eşi arabasının modelini yükseltti, o araba da kardeşimin üstüne

Mesajınızı değiştirmişsiniz sonradan gördüm kusura bakmayın. Araba modeli yükseltmek küçük şeyler, olabilir. Gelinine 1 milyon vermiş arabasını model atlatmış çok bişey değil sağolsun kesesine bereket. Biz göçmeniz, arsa deyince çok ciddi paralar aklıma geliyor hep, o yüzden arsa kırmızı çizgim, değil gelinime damadıma çocuğuma verirken düşünürüm..

evet ben de bunu biliyorum ama söyleyemedim yani gerçekten altınlarla alınıp babasının ya da kendi üstüne alırsa diye korktum.
Tapuyu ortak yapıyoruz değil mi diye sorun. Tamam derse verin altın,para ne gerekiyorsa,aksi halde girmeyin.
Tamam ev fiyatlari artiyor hak veririm nişanlınıza ama yangından mal kacirir gibi yapmasın yani. Kendi üzerine almak isteyebilir belki fazla para koyacaktır size göre ama o zamanda kendisi ödesin,sizi karıştırmasın alım işine.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…