sende ona evlilik öncesi alınacak bunu mu hesaplıyorsun, hinlik mi yapıyorsun acaba diye düşünmeden edemiyorum nedense benim nikah öncesi konulacak bir param yada takım yok kusura bakma hemen ev almak zorunda değiliz diyiverben ne diyorum sen ne diyorsun takılması çok önemliyse çakma alırız dedi bişi diyemedim.
Nikah ne zaman?ne şekilde söyleyebilirimm bunu. Utanıyorum yani adamın vereceği para benimkinin 3 katıdır. ama param da tüm birikimim yine de
Bak 11 yıllık evliyim sana diyeceğim tek şey “kaç” arkana bile bakma. Adam resmen dolandırıcı. Bir de siz neden altınları bozup onun kartından altın aldınız parayı ona verdiniz ben anlamadım?memuruz.
Şimdiden aramıza para mevzusu girdi . şimdi vermiyorsun ileride hiç vermezsin dedi
Nasıl yani herşeyi sizin aileniz mi aldı? Sebep?mobilyaları babam aldı çeyizleri de annem bazı şeyleri de ya da ödemeleri de nişanlım aldı. aldık gelinliğe kadar süzgece kadar tamam her şey. tek tük zamanla çıkar.
Hayır edemezsin evin üzerine konulacak şerh sonrası kredi kullanman lazım ki parayı ev için çektiğin resmi olsunkredi çekip eve verilen parayı öyle göstersem evde hak talep edebilir miyim?
Sen şimdiden beni sömürmeye çalışıyorsun, ileride hep sömürürsun deseydin.Tam ayrılmalık nişanlımemuruz.
Şimdiden aramıza para mevzusu girdi . şimdi vermiyorsun ileride hiç vermezsin dedi
Siz de, ilerde alacağımız her şeyi babanın mı üstüne yapacaksın deseydiniz.arkadaşlar vermicem dedim diye senin gerçek yüzümü gördüm oldu iş. annenlere de anlatma dedi. allah korusun bişi olsa para vermeyeceksin .herkesin parası kendinde olsun 5 kuruş istemiyorum falan diyor ileri de biz evlenince de her şeyi soracak mısın böyle diyor. annemlere sorayım dedim de
Ailen gözünü açar diye istemiyor anlamadın mı cidden? Nişanlı bi insanın bu konuda ailesine danışmasından daha doğal ne olabilir? Bence sen onun yüzünü görmüşken kaçmalısın. Evlenince maaş kartına çökecek kasa bu iştearkadaşlar vermicem dedim diye senin gerçek yüzümü gördüm oldu iş. annenlere de anlatma dedi. allah korusun bişi olsa para vermeyeceksin .herkesin parası kendinde olsun 5 kuruş istemiyorum falan diyor ileri de biz evlenince de her şeyi soracak mısın böyle diyor. annemlere sorayım dedim de
Tabii ki anlatma der çünkü aklı olan Hiç Kimse buna tamam demez Aklın yolu birdirarkadaşlar vermicem dedim diye senin gerçek yüzümü gördüm oldu iş. annenlere de anlatma dedi. allah korusun bişi olsa para vermeyeceksin .herkesin parası kendinde olsun 5 kuruş istemiyorum falan diyor ileri de biz evlenince de her şeyi soracak mısın böyle diyor. annemlere sorayım dedim de
şimdi vermeyen ilerde de vermez.şimdi ailesine soran hep sorar diyorAilen gözünü açar diye. Nişanlı bi insanın bu konuda ailesine danışmasından daha doğal ne olabilir? Bence sen onun yüzünü görmüşken kaçmalısın. Evlenince maaş kartına çökecek kasa bu işte
Seni kandırıyor. U zak laş. Şaka değil. Kaçşimdi vermeyen ilerde de vermez.şimdi ailesine soran hep sorar diyor
geldi gelmez mi de görseniz hala üste çıkıyorTabii ki anlatma der çünkü aklı olan Hiç Kimse buna tamam demez Aklın yolu birdir
Bütün bu olanlardan dolayı size hala böyle gıdım kadar bir aydınlanma gelmedi mi Ay cidden çok üzüldüm nedense
ya para vermek istemedim diye neler dedi onu sorsam iyice senin derdin belli oldu derNiye sormuyorsunuz bu ev kimin üstüne olacak diye sormak çok normaldeğil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?