Yaa siz deyince farkettim esyalari da erkek tarafı almış oluyor şuan değil mi ben şuan anne babanıza da çok üzüldüm. Siz de okumus memur olmus insansınız neden kendi üzerinizden almadınız mobilyaları. Allahim sen çocuklarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın.Esyalarin parasını bile siz verdiğiniz halde yasal olarak o vermiş görünüyor
Yavrum kaç yaşındasınız
Niye böyle hatalar yapıyorsunuz
Şu durumdaki hinligi nasıl görmezsiniz
Aileniz biliyor mu sizi uyarmadilar mi
Ya da uyardılar dinlemediniz mi
Adam Evlenmeden nelerin nelerin peşine düşmüş
Belkide evlenmeyecek ne biliyorsunuz
Eşyaları o ödemiş görünüyor ay şok oldum bunu niye kabul ettiniz
Memurum diyorsunuz yanlış anlamayın vallahi demeseniz mental sorunları mi var acaba bu kızcağızin diyeceğim
Siz bununla evlenirseniz cok üzülürsünüz
Ama ben yazayım
Ne olacak biliyor musunuz
Siz çıt çıkaramayacaksınız O ev alınacak sizin birikimleriniz ve altınlarınızda gidecek kayınpederin üzerine olacak bu kiraya verilecek kirayı kayınpeder alacak Siz maaş kartınızı Eşinize vereceksiniz sonrasında bir ton baskı hakaret şiddet göreceksiniz ailesi nazarında hiç değeriniz olmayacak bakalım çalışma hayatınızda evli kaldığınız süre boyunca kimlere kimlere ne krediler çekip vermek zorunda kalacaksınız Çünkü sürekli aynı manipülasyona uğrayacaksınız vesaire vesaire Üzüldüm sizin adınıza
Ev konusunda da lütfen geri adım atmayın. Ailemle konuştum onlar da böyle bir şeye sıcak bakmıyorlar dersiniz? Sonra zaten onun da niyeti iyi mi kötü mü anlarsınız.