- 22 Kasım 2010
- 11.116
- 19.558
- 498
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
200 bin tlye aylık 2400 tl ödeme çok iyiymiş. Kredi faizleri o kadar düştü mü ki? Hangi banka bu?
biz evlenmeden önce ev aldık . kredisini de suan oduyoruz. aynı zamanda evin ihtiyaçları da var. ikimizde öğrenim kredilerini ödüyoruz. her ay kredi kartlarımız tavan .toplasan 5600 lira para giriyor eve . yeme içme gezmeden de geri kalmıyoruz. rahatça geçiniyoruz ama.
Hemen hemen aynı durumdayız,o civarda ev bakmıştık ama vazgeçtik. Yalnız 200bine 2400TL aylık ödeme olduğuna emin misiniz*?
Altı bin tl ile Nasıl zor iş anlamadım ben iki bine iş bulsam göbek atıcam Nasıl gecınemıyorsunhz anlamadım
Hemen hemen aynı durumdayız,o civarda ev bakmıştık ama vazgeçtik. Yalnız 200bine 2400TL aylık ödeme olduğuna emin misiniz*? 3binin üzerindeydi bizim niyetlendiğimiz dönem
elinizdeki parayla araba alın.
yatırımlık diye düşündüğünüz evi de alın kendiniz oturun.
bu durumda 1500 tl civarı karda olursunuz.
benim fikrim:)
O evi alırsanız 2400 aylık ödemenin 1000 lirasını
kirası karşılasa, 1400 ünü yine sizin ödemeniz gerekir.
1400 kredi + 1400 küsür sizin ev kiranız
Aylık 2800 civarı ödemeyi 6000 gelirle çok
rahat ödersiniz diye düşünüyorum.
Ama tavsiyem giriş kat almamaya çalışın.
En az 2. kat olursa kiracı da çok kolay bulursunuz
artı 1000 liraya değil 1.500 e kiraya verirsiniz.
Bir kaybınız olmaz yani.
Bebek düşünüyorduk,işe bir kaç sene ara vereceğim o yüzden canım. Biz bir de kirada değiliz,o da etken olabilir. Ama sana tavsiyem o kadar kira vereceğinize gözünüzü karartın ev alın.Araba da alırsanız masraflar aşırı artıyor ve bir türlü para birikmiyorbu arada neden vazgeçtiniz o bölgeden? yoksa ev bakmaktan mı vazgeçtiniz?
o nasıl oluyor ya bizde durum anlattığım gibi.
Yaa şart mı hemen ev. Biraz bekleyin, piyasayı izleyin, diğer borçlar bitsin. Anlamıyorum ben böyle evlenir evlenmez ev diye kendini sıkıntıya sokanları. Ev olmayınca da mutlu olunabiliyor. Yok yere sıkmayın canınızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?