- 27 Haziran 2015
- 6.294
- 19.475
- 248
- Konu Sahibi babyblueforever
1300 rakımlı bir yerin kışı kar buz olur,yollar kapanabilir.
Ev tutmak mantıklı
Ev tutmak mantıklı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, gunluk gidis gelis icin uzak mesafeli bir yer sayılmaz45 dk çok kısa bir mesafe bence
Nobet durumlari yada gece calisma durumlarida olcaksa ev tutmak daha mantikli1 saat da surebiliyormus zaman zaman.
Bi de hastanede calisacagim x2 yorulurum galiba
Esyasiz, kaloriferli evlerin kirasi 350-400 tl olan bir yerde ise baslayacagim. Burasi benim oturdugum yere 45 dk uzaklikta. Kisi da biraz sert geciyor(rakimi 1300 sanirim)
Kimisi diyor o soguklarda cok zor olur gidip gelmesi, yolda falan kalirsin. Kimisi de neden yakin yer oldugu halde ev tutuyorsun bosa masraf diyor. Ozellikle annem korkuyor yalniz kalmamdan :) Bende de biraz kendi ayaklarimin ustunde durup, yeni bir hayata baslama istegi de var acikcasi.
Bu arada belki soran olur 25 yasindayim. Ve ilceden ilceye git-gel yapmaktan bahsediyorum.
Siz olsaniz ne yapardiniz, su kardesinize bir yardim
Evet, aramiz cok iyi oldugu halde aileden ayri yasamak bana cok guzel bir hismis gibi geliyor.Yerinizde olsam kendime ev tutardım çok güzel bisey aileden ayrı yaşamak bu yaştan sonra zor aile ile
haklılarEsyasiz, kaloriferli evlerin kirasi 350-400 tl olan bir yerde ise baslayacagim. Burasi benim oturdugum yere 45 dk uzaklikta. Kisi da biraz sert geciyor(rakimi 1300 sanirim)
Kimisi diyor o soguklarda cok zor olur gidip gelmesi, yolda falan kalirsin. Kimisi de neden yakin yer oldugu halde ev tutuyorsun bosa masraf diyor. Ozellikle annem korkuyor yalniz kalmamdan :) Bende de biraz kendi ayaklarimin ustunde durup, yeni bir hayata baslama istegi de var acikcasi.
Bu arada belki soran olur 25 yasindayim. Ve ilceden ilceye git-gel yapmaktan bahsediyorum.
Siz olsaniz ne yapardiniz, su kardesinize bir yardim
Kar yağan bir yer. Kisi biraz sert geciyor yuksekte oldugu icin.Şehirler arası 45 dakika ise çok şehir içiyse az bence. Bir de kar yağan bir yerse tutardım, ama iklim ılımansa git gel yapılabilir.
Bence kesin ev tutun. Hem kendi ayaklarınızın üzerinde durursunuz, yalnız yaşamanın da tadı bir başka.Kar yağan bir yer. Kisi biraz sert geciyor yuksekte oldugu icin.
İlceler arasi, ikisi komsu birbirine.
Mecburiyet benim için 70 80 km mesafeden sonra başlar.
Tek yaşamak masraftır, aynı zamanda ev apart vs tutulursa işi gücü de ekstra.
Maddi olarak karşılaştırma yapmalı, kendi için hangisi fayda sağlıyorsa öyle uygulamalı.
Yoksa 45 dk için ev tutmak ya da her gün yol çekmek önemli değil ki.
yok di mi45 dklık yolun da illa dolmuş, otobüs ücreti olacak. Arabanız varsa yakıt bile kiradan daha çok tutar.
Ev tutmanız en mantıklısı gibi, kendine ait bir düzen gibisi var mı?
Gelis gidis yapacagin yol tehlikeli mi ?Ilk atandigimda karadenizin dag koyune gittim.gidis gelis yapayim derken ölüyorduk neredeyse, kaza yaptik.Koye tasindim.Yolun nasil oldugu onemli.Riskli mi ?Riskliyse kesinlikle isinize yakin ilcede kalin derim.
Ailemle aram iyidir, baskici da degiller.Aile dinamiginize bağlı. Ben ev tutmaz ailemin yanında dururdum
Yalnizlik bazen korkutucu geliyor. :) Aslinda cok istedigim bir sey.Bence annen kişin trafik kazasindan korksun. Yani yorgunluk, kar kiş içinde araba sürmek zor. Hadi sen iyisin, karşindaki öyle değil ama.
En azindan evinde kapiyi kilitlersin sorun olmaz. Bağimsiz olmayi ögrenirsin. Ev işini, fatura ödemeyi, istediğin saatte eve girip çikman,.. Yani aslinda bakarsan çok iyi bir firsat senin için.