• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gidis gelis mi yapmali, ev mi tutmali? Kafam cok karisik.

Kar da yağsa yollar kapanmiyosa git gel yapin ama yollarsa sıkınti oluyosa ev tutun en azindan kişın rahat olursunuz

Hayalimi yaşamışsınız desem❤Ben de ilk tercih yapacağım zaman çok yazmıştım karadenizi ama başka bir yer geldi.

Keske olabilseymis ama nasip.Atanmissiniz ya o onemli.Izmirde dogup buyumus ve hayatinda atanana kadar köy görmemiş biri olarak gecirdigim en guzel 5 senem dogu karadenizde o kirsal köyde geçti.❣

Keske olabilseymis ama nasip.Atanmissiniz ya o onemli.Izmirde dogup buyumus ve hayatinda atanana kadar köy görmemiş biri olarak gecirdigim en guzel 5 senem dogu karadenizde o kirsal köyde geçti.❣
İnanırım. Ben sonra oraları turla gezdim ve çok sevdim 😍Bari eşim Karadenizli olsun diye içimden çok geçirmiştim onu da gittim en bozkırdan buldum😂Dediğiniz gibi nasip.☺️

Universitesi yok bu bahsettigim yerin haliyle apart da yok sansima. Memurlar da ev tutarmis ya da gider gelirlermis.
Çalışan bir insan olarak dakikaların bile kıymeti oluyor benim gözümde. 45 dk yol gidene kadar iş yerinin dibinden ev tutar o sürede karnımı bile doyurmuş olurdum en basit örnekle. Kışın erken kararıyor hava ben göze almazdım. Ailevi durumunuza da bağlı şimdi maddi olarak maaşınız size kalacaksa bakın hayatınıza.

8'de isbasi.
Buradan gidip gelen birilerini ayarlayacagim benzin parasi vs. halledilerek.

Bu sistem varsa git gel yap olmazsa bakarsın sonra

Ortaokul birinci sınıftan yani 11 yaşımdan 25 yaşıma kadar günde 1,5 saat gittim geldim

Bu 3 saatim rutin yolda geçti yaşım küçüktü imkanım yoktu vs

Şimdi çok gibi geliyor ama içinde olunca fazla gelmiyor

İşinizin olduğu ilçede çoğunluk gidip geliyorsa sosyal hayatınız olmaz

Mesai biter zaten 5 te herkes gider siz kalırsınız kös kös ilçede

Başlayın gidip gelmeye öğrenin biraz ilçeyi

Acil durumlarda kalınabilecek yer var mı bakın öğretmen evi misafirhane vs

Gidip gelmek yorarsa da geçersiniz bir eve

Bu arada benzine ortak olup giderken güzel fikirmiş gibi dursa da onun da dedikodusuna gruplaşmasına vs dikkat edin

Aman ne olacak araba zaten gidiyor ile başlar konuşmalar da sonu farklı biter bazen

Back
X