- 4 Mart 2011
- 10.375
- 11.989
- Konu Sahibi kirmizigitar
Ocak ayina kadar idare edebilirsek ocak ayindan sonra bir miktar daha rahatlayacagiz zaten. O vakte kadar olan odemeleri daha sa buyutmesek yetecej aslinda.Gerçekten birçok insan şu anda sizinle benzer durumda, belki herkes dile getirmiyor ama herkesin gelirinden çok gideri var ve borç yükü ödeyebileceğinden çok çok fazla. Çevremde bende dahil olmak üzere çalışanlardan edindiğim izlenimler dahilinde yazıyorum. Size Naçizane tavsiyem; elinizden çıkarabileceğiniz ev dışında işinizi aksatmayacak bir mal varlığı varsa (biri otomobil yazmıştı) en azından kartlarınızı kullanıma açacak kadar satabilirsiniz. Yemek konusuna gelince, vücuda en büyük kötülük stres yapmaktan gelir, makarna yiyerek sadece biraz karbonhidrat ağırlıklı beslenmiş olursunuz o kadar. Yurtdışında yaşayan oranın vatandaşı olan akrabam üniversiteye gidene kadar makarna ve patates yemiş ve sonuçta gayet boylu poslu sağlıklı bir insan. Yani yeni duruma adapte olmaya çalışmak şu anda yapabileceğiniz en iyi şey. Umarım bir an önce borçsuz ve huzurlu günlere kavuşursunuz.
Harcamalarimizda yapabilecegimiz herseyi yaptik, bir suredir elimizdeki kullanmadigimiz bilgisayar, bir kac kere kullandigim ev tipi lazer epilasyon cihazi vs satisa ciksrttim ama henuz alici cikmadi. Alyansimdan baska ziynetim de kalmadi ne yazikki. Suan tek sigindigim atolyenin islerinin bir an once acilabilmesi. Insallah kisa zamanda o da yoluna girer