- 25 Aralık 2020
- 5.799
- 21.025
- 298
- 41
- Konu Sahibi sadesadece
benimle konuşuyordunuz demiyorum ki zatenBilmem ben sizinle bir şey konuşmuyordum ki![]()
konu ev almak ya diyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimle konuşuyordunuz demiyorum ki zatenBilmem ben sizinle bir şey konuşmuyordum ki![]()
Çalışmayan kadına da yakışmıyor, kimseye yakışmıyor.Çalışan bir kadına kayınaileden ev desteği beklemeyi yakıştıramıyorum ben kusura bakmayın ama.
Ay ne bileyim hadi hayatında okul,iş yüzü görmemiş,köyünden burnunu bile çıkaramamış,tüm hayatı evlendiğinde kocasıyla tanımaya başlayacak bir ev kızı olsa hadi bir derece diyecektim ama.Çalışmayan kadına da yakışmıyor, kimseye yakışmıyor.
İçlerinden gelip verirlerse teşekkür edip kabul edilir ama böyle ver ver ver diye darlanmaz insanlar.
benim etrafımda da ne kadar arsası tarlası olan var hep ileride gelecek daireleri anlatıyorlar, sayelerinde öğreniyoruz biz de.Anne çok rahat çocukları okusun kaygısı olmamış, bu arada böyle de bi arsaları var çok iyi bi konumda müteahhite verseler daire hakları da var :)
3 tane ev olması onları zengin yapmaz aile apartmanıysa hele. Başka çocukları var mıÜst katımda otur kira almam dedi ben mental sağlığı önemsiyorum kendim ev almayı tercih ettim ondan da bana kurulmuş durumda
Para yönetimde iyi değil, ailesi olduğu için de ileriyi düşünmemiş o dönem 24 yaşındaymış, ben bunu yanlış bulmuyorum ailemize destek olmamız doğal ama bugün onlar da bize 150 borç da olsa verebiliriz diye düşünüyorum.benim etrafımda da ne kadar arsası tarlası olan var hep ileride gelecek daireleri anlatıyorlar, sayelerinde öğreniyoruz biz de.
bazen düşünüyorum biz boşa çalışıyoruz böyle arsa al 20 sene bekle 20 sene çalışıp ev almaktan iyi
ama herkesin tercihi, parası kendine. tüm bunlar sizin için kıstas değil. kimi aile 1 evini verir (bence o da yanlış) kimi 10 evden 1 tane vermez, kimi de ben ev verdim almadınız kendiniz nasıl alıyorsanız alın diyebilir. hepsini gördüm
umuyorum bundan onra eşinizle düzgün yönetebilirsiniz para sürecini. size eşiniz arabasını satmış neden o evi kendi üstüne almamış diye sormuştum mesela cevap vermediniz. bu hikayede eşiniz pasif gibi geliyor bana, eş ailesi neyse ne, verir vermez kendileri bilir.
Ev bakmaya geldi ama kredi istese de çekemez maaşından dolayı. İlgilendi ama maddi olarak destek veremiyor.Konuda aileniz var, siz varsınız, kayın aileniz var, ama eşiniz yok. Eşinizin ev alma sürecine katkısı ne tam olarak? Evi siz beğeniyorsunuz, sizin takılarınız bozduruluyor, sizin aileniz yardım ediyor, kayın aileyle siz görüşüyorsunuz, tapuya siz gidiyorsunuz, krediyi borcu siz ödüyorsunuz. Anlamadım bu işi.
Bu arada haklısınız, eş ailesi yardım etmeliydi en baştan.
Aile apartmanı değil, farklı lokasyonlarda evet var3 tane ev olması onları zengin yapmaz aile apartmanıysa hele. Başka çocukları var mı
Onlara destek olundu muAile apartmanı değil, farklı lokasyonlarda evet var
Çektiğiniz kredi hepi topu 150 bin değil mi?Ev bakmaya geldi ama kredi istese de çekemez maaşından dolayı. İlgilendi ama maddi olarak destek veremiyor.
Yaşı küçük, böyle bi durumu yokOnlara destek olundu mu
Hayır evin %50 si benim çektiğim kredi. Üzerine bu kalan 150 yi de çektim.Çektiğiniz kredi hepi topu 150 bin değil mi?
E çekseydin krediyi. Kimse kimseye ev almak zorunda değil.Kızmıyorum, farklı yorumları okumak istiyorum, onlar bana biz size destek oluruz diye söz vermeseydi ben 150k için kapı aşındırmazdım aslan gibi çalışıyorum ona da kredi çeker öderdim.
150’yi eşiniz çekebilirmiş işte.Hayır evin %50 si benim çektiğim kredi. Üzerine bu kalan 150 yi de çektim.
Ne desem bilemedim.Ev bakmaya geldi ama kredi istese de çekemez maaşından dolayı. İlgilendi ama maddi olarak destek veremiyor.
Benim bankalarla uzun zamandır çalışmam olduğu için hesaplarım kredi için müsait oran olarak da150’yi eşiniz çekebilirmiş işte.
O zaman maaşından dolayı demeyeceksiniz.Benim bankalarla uzun zamandır çalışmam olduğu için hesaplarım kredi için müsait oran olarak da
Belki onun okulu vs vardır bilinmez direkt canları istememiş de olabilir. O sözü vermişler de aileniz de tuhaf. Abim ablam ben kuzenlerim evlendik arkadaşlarım evlendi hiç duymadım çocuklara ev alın alalım muhabbetini. Ki farklı farklı memleketler. Beklenti saçma. Baştan borç olmadan evlenirdi. Asgari mi alıyor kocan?Yaşı küçük, böyle bi durumu yok