Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hiç yabanci erkek arkadaşım olmadıEtmedi zaten tekmeyi attıydım şimdi halis muhlis Yankee var yanımda
Neyse kanka gelmişken sen de yazsaydın fikirlerini niye yazmadım![]()
Almanları tanımıyorum ama bunları Türkler de yapıyor fazlasıylaSelamlar,
Daha önce alman biriyle flört, sevgili aşamasında olmuş olan varsa ve gözlemlerini ya da tecrübelerini paylaşabilirse süper olur. Tam olarak ne istediklerini anlamak zor. Çok flörtöz davranıyorlar hani dışardan bakan da çok net bunu farkedebilir, fakat hiçbir aksiyon almıyor. Karışık mesajlar vermeler, mesajlaşmayı sevmemek ya da geç cevap vermek ama yüzyüzeyken çok sıcak davranması.. Bu insanların sizinle ciddi düşünüp düşünmediklerini nasıl anlarsınız? Şimdiden teşekkürler cevaplar için
Yunan da olabilirAlman sevgili deyinceyenGEnC ve
MissCherryBlossom aklıma geliyor benimde.
Yabancı sevgili isteseydim İtalyan, Latin ya da Amerikalı tercihim olurdu.Alman erkeklerinin türk kadınlarının ruhuna hitap edeceğini düşünmüyorum..
bence o eskilerden bir önyargı. Her türlü genellemeye karşı olduğum gibi almanların hepsinin dürüst olması fikrine de karşıyım :)bu kadar dürüst insanlar olduğu hep söyleniyor
Benim hiç yabanci erkek arkadaşım olmadı![]()
aslinda farkliyiz diye düşünme. her cift zamanla birbirine benziyor zaten.Sanırım öyleymiş çok farklıyız. Ya bunu bilerek kabul etmek ya da uzak durmak..
genelde almanlar yürüyerek iletisim kurarlar. dag bayir yürür sevgililer.Benim gözlemim bu insanlar aktivite yaparak ilişki geliştiriyor sanki öyle sürekli oturup konuşmak onlara anlamsız geliyor
Etmedi zaten tekmeyi attıydım şimdi halis muhlis Yankee var yanımda
Neyse kanka gelmişken sen de yazsaydın fikirlerini niye yazmadım![]()
Peki belki bilmekte önceden fayda olabilirKısa süre önce ayrıldığım sevgilim Almandı. Yani insandan insana değişir ama hoşlanıyor yada ilgileniyorsa açıkça bunu dile getirir diye düşünüyorum. Genelde bir çok insan Almanların cins olduğunu söyler bende buna buna bizzat şahit oldum![]()
Bundan seneler önce Almanya’ya gitmiştim. O zamanlar genç toy bir kızdımSelamlar,
Daha önce alman biriyle flört, sevgili aşamasında olmuş olan varsa ve gözlemlerini ya da tecrübelerini paylaşabilirse süper olur. Tam olarak ne istediklerini anlamak zor. Çok flörtöz davranıyorlar hani dışardan bakan da çok net bunu farkedebilir, fakat hiçbir aksiyon almıyor. Karışık mesajlar vermeler, mesajlaşmayı sevmemek ya da geç cevap vermek ama yüzyüzeyken çok sıcak davranması.. Bu insanların sizinle ciddi düşünüp düşünmediklerini nasıl anlarsınız? Şimdiden teşekkürler cevaplar için
Benim gördüğüm zaten sohbette çok samimiler. Yanlış anlıyor olma ihtimalinin yüksek. Normal arkadaşlık yaygın kadın erkek arasında zatenSelamlar,
Yo biz baya yemeklere konserlere falan giderdik. Hatta en sonunda adamı kendime benzettim tıpkı bizim gibi olmuştu. Tek uyuşamadığımız nokta adamın ileriye dönük sorumluluk almamasıydı zaten bende bir gelecek göremediğin için ayrıldım.Peki belki bilmekte önceden fayda olabilirsevgililik süreci bizim anlayışımızdan farklı mı? Yani beni gözlemlediğim çiftler ya birlikte bisiklet sürüyolar ya koşuyorlar yani hep mi böyle bunlar
sanki bizden farklı biraz sıkıcı hissiyatı veriyor bana