arkadaşlar meraba. Ev almak istiyorum. Ama sadece 20.000 birikmişim var. Almak istediğim evler 270.000-350.000 arası. Bu kadar fazla kredi çekebilir miyim. 8-9 yılda ödemeyi düşünüyorum. Aylık 4500 tl ödeyebilirim. Bu kadar kredi çekebilir miyim? Yada biraz birikim yapıp öyle mi almalıyım sizce?
Bence sen biraz daha peşinat biriktirip temelden bi ev al o zaman çok uygun oluyor. Peşinat verip evi teslim alacağında kalanını veriyorsun krediyi o zaman da çekebilirsin teslim alana kadar da birikime devam edersin. Tanıdıklarım öyle aldı çok çok uyguna geliyor.arkadaşlar meraba. Ev almak istiyorum. Ama sadece 20.000 birikmişim var. Almak istediğim evler 270.000-350.000 arası. Bu kadar fazla kredi çekebilir miyim. 8-9 yılda ödemeyi düşünüyorum. Aylık 4500 tl ödeyebilirim. Bu kadar kredi çekebilir miyim? Yada biraz birikim yapıp öyle mi almalıyım sizce?
Bence sen biraz daha peşinat biriktirip temelden bi ev al o zaman çok uygun oluyor. Peşinat verip evi teslim alacağında kalanını veriyorsun krediyi o zaman da çekebilirsin teslim alana kadar da birikime devam edersin. Tanıdıklarım öyle aldı çok çok uyguna geliyor.
Emin evim diye birşey var. Çok daha kolay ev almak. Araştırın isterseniz
Güvenilir inşaat firması illaki bulursun canım. Sen aylık 4.500ü kenara atsan 54 bin birikir 1yılda. 20 binle o kadar yüksek fiyatlı bi ev alman çok zor.Ailem inşaata güven olmaz diyor. Bırakır gider diyor. Sıkıntı olur meskeninde filan diyor. Aslında dediğin çok çok mantıklı
Emin evi bosverin onun şartlari cok avantajli degil.
Ama evin fiyatinin yuzde 20sinin nakit olmasi lazimdi herhalde. 100.000de 20bin ise 300binlik ev icin 60bin pesinat isteyebilir banka
Evet arkadaslarin dedigi gibi guvenilir firmalar var
Biz salaklik ettik almadik.
Esimin arkadasi aldi.
Ev temelde 120bin falandi.
20bin pesinat gerisi kredi.
Ev biter bitmez fiyati 200bine cikti.
Ev suan bitti satiliyor.
Toprakdan girmek fena avantaj.
Güvenilir inşaat firması illaki bulursun canım. Sen aylık 4.500ü kenara atsan 54 bin birikir 1yılda. 20 binle o kadar yüksek fiyatlı bi ev alman çok zor.
Ev fiyatları fırlar 1 yıl daha beklemeniz mantıklı olmaz.Biriktireceğiniz miktar kadar artar beklemeden almanız daha mantıklı hayırlısı ile alıp ödersiniz inşallahÇok doğru söylüyosun. 1 yıl biriktirsem daha iyi olacak. Bu seferde ev fiyatları fırlarsa diye korkuyorum. O kadar artmışki geçen yıla göre.
Firmayi iyi arastirinÖyle mi yapsam ya. Acelemde yok aslında. Yatırım için alıyorum
Bence hiç bakma! Tavsiye etmem.Bir bakayım hiç bilmiyorum onu.
Ailem inşaata güven olmaz diyor. Bırakır gider diyor. Sıkıntı olur meskeninde filan diyor. Aslında dediğin çok çok mantıklı
+1Firmayi iyi arastirin
Bizde yatirimlik alacaktik sizin gibi cesaret edemedik ama adamlar evi dikti valla gittim gordum ustelik.
Firma köklu firma olmali.
Diger yaptigi yapilari arastirin.
Onlardan ev alanlari falan.
Kökluyse baska yerlerde de varsa evleri neden olmasin.
Cok sukur iyi insanlarda var.
Dolandiricilarda var tabiki.
Bir bakayım hiç bilmiyorum onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?