Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peşinatınız çok az bence bir yıl daha para biriktirin seneye alırsınız biz istediğimizin evin yarısı kadar peşinatımız varken öyle yapmaya karar verdik eşim cesaret edemediğinden üstelik aylık ödeyebileceğimiz tutar sizinkinden çok daha fazla. Bu kadar borca girmeyin 20 bin peşinatla derim.
Guvence gosterebileceginiz ekstra bir ev varsa ailede vs. bazi bankalar pesinatsiz konut kredisi verebiliyor 10 seneye kadar.
20 seneye çıktı konut kredisi vadesi ama vade uzadıkça faiz de artıyor.Başka ev var evet. 10 sene çok iyiymiş. Bende maksimum 10 senelik çekebilirim
Elinde hazır 100.000 olmadan kredi çekip ev almak bana pek mantıklı gelmiyor. Bence biraz daha peşinat biriktirin. Hem ayda 4500 koyabiliyormuşsunuz, gayet iyi bence..
Bende yeni ev aldım bayramdan sonra tasıncam darısı size olsun ama dedikleri gibi güvenilir bir firmadan ve henüz proje yeni başlamışken almanız daha iyi ben 145.000 aldım şu an 200.000 e satıyorlar diğer katları
20 bin peşinat az olabilir ama eğer alma imkanınız varsa alın derim bu sene,seneye peşinat birektireyim dersen almak istediğiniz ev 250 bin se 300 çıkar elinizde 50 bin olsa 100 bin vermek zorunda kalırsınız bu sefer de peşinat için ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz aslında.Başka ev var evet. 10 sene çok iyiymiş. Bende maksimum 10 senelik çekebilirim