Ev Alma Meselesi

Gardropta kalabalığa hiç tahammül edemiyorum ben. Her sene iki kez elden geçirir giymediklerimi ihtiyacı olanlara verir eskiyenleri de toz bezi yaparım Dün 4 mont 7 ayakkabı 1 çanta gönderdim. Daha normal kıyafetlere ellemedim ordan da çıkar bir ton şey.

ergenlik donemleri de sorun olabilir diye dusunuyorum,

simdiden muhabbet o kiz bana asik, bu kis bana asik

valla olmuyor ikisi bir odada.
ha başka seçeneğimiz yok bizim mecbur oluyor elbet ama küçük salonda ders çalışıyor.
hele pandemide online eğitim zulüm oldu bize resmen. bir öğretmenin anlattığını diğer öğretmen duyabiliyordu falan yine ufak salona taşınmak zorunda kaldıydı.
şimdi dediğin gibi büyük ergen odasına kapanıp telefonla konuşuyor küçüğü kovalıyor
aynı cinste olsa ayrı oda lazım yani.

Benim evi görseler çöp kutusu dicekler diye korkuyorum 2 oda bi salon amerikan mutfal 60m2 falan işte yatak odası salon kullanıyorum küçuk odayı kurutmalik yaptım az eşya olunca mis gibi ev

Benim bi odam ardiye. Bebek bezleri ve ıslak mendil dolu diğer odam da bi tane dolap var. Anlıyorum seni. O ardiye ye girince tansiyonum fırlıyor Bağırıyorum oda da Şahika gibi. Bu ne beaaaah diye

Sen kg almazsın asla benim gibi müsrifte değilsin. Aaa zara %2,5 indirim yapmış KOOOOŞŞŞ jxjsjd

Lisede aldığım kota girebiliyorum hala modası geçti ama bi de artık düşük bel giyemiyorum. Hatıra olarak duruyor o. Bi de eheheheh hala girebiliyorum diyebilmek için.
Yine üzdün vicdansız ben lisede aldığım tişörte kolumu sokmaya çalıştım söküldü doğurunca orantısızlaştım Ama şimdi 10kg verdim. Of kg vermek çok zor sakın alma

2 küçük çocukla arabasız kalmak zorlayabilir. Satıp daha ucuz bir araba almanıza göre plan yapsanız daha iyi olur bence.
daha ucuza araba da sanayiden çıkmaz masraf üstüne masraf çıkarır.zaten 170 binlik araba bile en az 13 14 yaşındadır.bu ev fiyatları şişirildi hepimizin de feleği şaştı.

apartman yönetiminden izin almak gerekmez mi duvar yıkmak için.kolon falan var mı?olmasa bile izin vermeyebilirler
Benim de aklıma o geldi.kolon yıkılırsa apartman tümden tehlikeye girer.
İzmir depreminde yıkılan bazı binaların zemin katları marketmis mesela. Alan genişletmek için kolonları yikmislar

Benim de aklıma o geldi.kolon yıkılırsa apartman tümden tehlikeye girer.
İzmir depreminde yıkılan bazı binaların zemin katları marketmis mesela. Alan genişletmek için kolonları yikmislar
benim apartmanda bazı komşular balkonla mutfağı birleştirdiler duvar çok azdı camdı zaten çoğu kısmı buna rağmen izin almak zorunda kaldılar yönetimden.o kolonları kesenlere ne denir ki zaten zır cahiller ve kaç insanın kanları ellerinde

On yillik kredi cekin nasilsa birikim yaosaniz bile ev fiyatlari ucacak idareten bir araba alip orta halli bir ev bulun 105 m2 olan ev 2+1 ise odaari neden iki oda yapacaksiniz anlamadim ama cok kucuk degil 2+1 icin ideal cocuklari yuruyerek kvdeye birakabilirseniz ev alinir kredi sabit kalir maaslar yukselir bir iki sene zorlanir sonra rahat edersiniz bence vakit kaybetmeden alin

Oturcağınız değil, kiraya vereceğiniz bi ev alın. Buda bi seçenek :) örneğin 1+1 ev alın. Daha az krediye girersiniz. Hemde yüksek kiraya gidiyorlar. O kiraylada kendi kiranızı ödeyin :) ama illaki uğraşamam diyorsanız o dediğiniz eve tadilat etmeden girerdim. Borcu bitene kadar çivi çakmazdım(çok elzem bi durum yoksa). Boşyere açılıp faiz yiyemem. Kredi bitincede evi tadilatlar yükseğe satar, gönlüme göre bi ev almaya çalışırdım. ( o sırada çocuklarınızda büyümüş olur hem)

10 yıllık ev eski degildir.Tesisatlarda sorun yoksa bir badana bir laminant parke yapılıp icine girilse biraz bütçe toparlanınca da yaptırırsınız ilerde.Bir an önce evinizi alın 105 metrekare gayet yeter.Çocuklar büyüdükçe masrafları da büyüyor çünkü

Canım şimdilik o ise yaramaz dedigin odaya gardrobu kurdurursun iki çocuk diger çocuk odasında yatarlar .Ilerde evini sevip kalmaya karar verirsen yatakodana özel köşeli yada yatakbaşucuna yapılan dolaplardan yaptırırsın.Eşyaya gore ev seçilmezki eve göre eşya seçilir.Odaları bozma bence.Mutfak dolabı yok demişsin o evde kimse yaşamamışmı 8 yıl boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…