- 9 Ağustos 2021
- 14.978
- 50.945
Anlattıkça ablaniza daha da çok hak vermeye başladım . Az bile yapıyor .yeğenim 2 yaşında :) haklısınız tuzum kuru ablam durumunda olsaydım o şekilde düşünürdüm belkide ama şuan öyle düşünemiyorum . oda benim gibi düşünemiyor. empati yapıyoruz desekte aynı şartlar sağlanmadığı sürece empati yapamıyoruz malesef. Henüz çocuğum olmaması ve kaynanamla 1 hafta bile yakın mesafede oturmamak tecrübesizlikse ğer evet bu konuda tecrübesizim ve deneyimlemeden tecrübe kazanamayacağım . Babaannem bizi pek sevmez ama biz her gitiğimizde bulaşık varsa tezgahında yıkar evi kirliyse temizler ne içeceksek onu biz koyarız. babaannem kaynanasıyla yaşıt ablamın. Elbette cezalandırırsın yaptıklarından dolayı ama ben vicdanen kötüde olsa ben orda otururken 75 yaşında kadının iş yapmasına müsade etmem edemem. babaannem olur anneannem olur annem olur kaynanam olur. herkesin düşüncesi farklıdır K KIR PAPATYASII . başka şekilde cezalandırılabilir mesela kaynanası her kış doğalgaz faturası ödememek için ablamın evine geliyor 3 ay burda kalıyor mesela buna müsade etme işim var de evim müsait değil de yada her yıllık izin bayram koşa koşa sivasa gidiyorlar evlendi evleneli iyi gelirleri olmasına rağmen tatile gitmediler. mesela tatile gidecez deyin diyorum ki gerçekten gidin yalan söylemeyin . orada 15 kalacağınıza 5 gün kalın bunuda yapmıyorlar . yani cezalandırmak ben gideyim kadın bana hizmet etsin olmamalı.. benim tamamen kendi tercihim sizi eleştrmiyorum çünkü ablamda sizin gibi düşünüyor.
Gönülden diliyorum insallah agzinizin tadı bozulmaz ve bebeğinizi sağlıkla büyütürsünüz