- 9 Ağustos 2021
- 14.978
- 50.945
beni yanlış anladınız ben kötülemedim ablamda kendine göre haklı 2. yazdığımdada bunu belirttim . Cici gelin olma gibi bir çabam yok inanın 32 yaşındayım bu cici gelin olayım kaynanam beni sevsin kafasında değilim. kötü bişey görmedim şuana kadar görsem elbetteki tavrımı koyarım sınırımı çizerim. Anneliğini hiç kötülemedim böyle bir kanıya nasıl vardınız anlamadım. şehrin bir ucunda ev aldı yeğenimi göremiyoruz dedim. Bu anneliğini eleştirmek mi oluyor? Annem bana geldiğinde neden kaynanam konuşsun afedersiniz de onlara ne . ya da annem neden kaynanamgille aynı binadayım diye bana gelmesin ben onun kızı olmuyor muyum oraya taşındığım zaman . Ki dediğim gibi zaten 20 dakikalık mesafede oturmama rağmen kimsenin evime gelip gittiği yok çalışıyoruz geç geliyoruz yoğunuz diye. keşke annem hergün bana gelsede kaynanam konuşsa. annem evime en son 3 ay önce geldi zaten biz her hafta düzenli gittiğimiz için. bu benim yaramdır hep laf sokarım çünkü bizi davet ettiklerinde benimde evim var sizde gelin neden gelmiyorsunuz gibi gibi. yani söylediklerinizde haklısınız ama benim en müzdarip olduğum konu kimsenin bana gelmemesi olduğu için ihtimal verdiğiniz şeylerin tedirginliğini yaşamıyorum .
Haftada bir gelen yegeniniz nasıl hala ,teyze ,kuzen bilmiyor olabilir yapmayın konu sahibi :) çocuğunuz olunca siz iki güne bir mi goruseceksiniz kendi ailenizle . Yani şu zamana kadar tuzunuz kuru olduğu için bu kadar rahat yorum yapıyorsunuz ve bu yüzden dediğimi anlamıyorsunuz . Ablama kızıyorum gittiğinde is yapmıyor kayınvalidesi kahvaltı hazırlamış yazan da sizsiniz bize kadar herkesi eleştirdi boşan dedik dediniz en son . Bunu demeden önce yazmıştım değil mi her şey tek taraflı değil diye . Demek ki değilmiş . Sizde iki haftada bir kahvaltıya gitmekle kurulan ilişkiyi aynı apartmanfa olan ilişkiyle bir tutuyorsunuz. Yaşınız da baya varmış ama tecrübe eksikliği mi bilmiyorum benim tek takildigim nokta ablanizla ilgili verdiğiniz tepkiler . Bulaşık yıkamasina söylendi yaşlı kaynanası var yapsa eline mi yapışır gibi . E sizin kaynananiz da hep genç kalmayacak evde otururken onlar da yaslanacak sorumluluklar artacak bakalım o zaman ne olacakbiraz değişiktir ablam mesela şehrin bir ucunda ev aldılar annemlere 1 saat mesafede neden bu kadar uzak diyorum daha iyi kimse gelmez diyor ama ben öyle olmak istemiyorum ki. haftada bir görüyoruz yiğenimi oda o kadar alışmışki kimse olmadan yaşamaya bize alışması çok uzun sürdü ben çocuğum öyle olsun istemiyorum hala bilsin teyze kuzen bilsin :) birde akraba olduğu için ödemede de zorluk çıkarmazlar yani öyle demişler biraz olaylı boşandılar evi elden çıkarmak istiyorlar birde aile apartmanı olunca yabancı gelip oturmaz baktım olmadı işe gidiş geliş sıkıntı oluyor çocukta büyüdü der merkeze geri gelirim