Ev Alma Meselesi

70 bin tadilat cok fazla ev icinize sinmemis tadilata bosa girisiyorsunuz. Kendinizi bi yoklayin. Ayrica mantiksiz ya 2 cocuk var odaya ihtiyac va4lr. Ayrica ben evimi sahibinden adli sitede gorup aldim. Bikac ay evlere baktim hep. Nerde evler ne kadar eder kac para eder hep ogreniyor insan bi sure sonra. Bazen duses denk geliyo. 8 ay once 290a ev aldim. Sitedeki ilan 360di. Baya bi bekledim fiyat dustu 300e. Meger evi satan cift bosancakmis kadin evi sattirdi kendine kuafor salonu acti. Sonrada kocayi bosadi. Ve korona cok yogundu ev fiyatlari da uygundu. Yasadigim il bursa bu arada. Neyse sadede geleyim demek istedigim az biraz sabirla gonlunuze gore bulursunuz.

Kesinlikle bozmayın, yeni yatak odası alsanız biraz daha iyi olabilir. Çünkü iki çocuk için iki oda çok mantıklı
İlerleyen sürecin nasıl olacağını bilemezsiniz, belki bu ergenliğe girecekler

Kasımdan sonra herşey değişti maalesef
Siz şanslıymışınız
Benim baktığım ilanlar hergün yükseldi kasımdan sonta

Bende köşe koltuk, konsol ve masa sandalye aldım. Tv ünitesi tercih etmedim çünkü konsolun daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Tv ünitesi hibi kullanacağım.
Eşyaya hizmet etmek için gelmedik dünyaya

Kasımdan sonra herşey değişti maalesef
Siz şanslıymışınız
Benim baktığım ilanlar hergün yükseldi kasımdan sonta
Evet bende bekledim fiyat dusunce bildirim geliyirdu. Sahibinden aldigimiz icin emlakciya komisyon da odemedik. Surekli takiple illa ki denk geliyor. Iki tane daha bulmustum uygun fiyatli. En 290a aldim hatta aile kavga etmis bi ara 160a satip bosancaklarmis komsudan duydum.
Bir de emlakcilar takip ediyor icralik bankadan satilan evler de cok uygun oluyor.banka kapilarinda ve gazetelerde ilan oluyor.

Ev alın mutlaka gerekirse tadilatı sonra yaparsiniz.en kotu satar kar edersiniz ama alin.

3 odayi neden 2 odaya ceviriyorsunuz? Odalar cok mu kucuk?
Aradaki duvarin kirilmasini bina kaldiracak mi, kirişler uygun mu?
Biz de ev alip tadilat yaptik.
Bizim antre cok genisti bir tarafini odaya cevirdik. Alaturka wc vardi onun kapisini kapattirip diger tarafa aldik ve ebeveyn banyo olarak yatak odasina dahil ettik.
Onun disinda baya kirip döktük her seyi yeniledik ve yaklasik 70bine mal oldu bize.
Ama tadilatla beraber bile piyasanin cok altinda odemis olduk. Yani 1+1 fiyatina cok merkezi bir yerde 3+1 almis olduk.
800bine 0 ev varken 600bine eski ev alip 70bin tadilat yapmam. Aradaki farkin tatmin edici olmasi lazim.

800 bine 2+1 0 evler var ama istedigimiz yerde degil.. 1200 civari yeni 3+1 ler .. bizde wc ebeveyn banyosu yapabilirz mantiki gercekten

2 çocukla 3 odayı 2 odaya çevirmek mantıklı gelmedi bana. Küçük de olsa çocuklardan biri okula başladığında ayrı bir ortam gerekiyor çocuğa. Diğeri oyun oynarken diğeri ders çalışacak çünkü. Maaşlarınız ortalama bir değerde ise kredi miktarı yüksek çıkacağından ödemesi zor olur diye düşünüyorum. 70 bin verip tadilat ile uğraşacağınıza 700 bine daha yeni bir evde mümkün olamaz mı? Biz 2017 de ev aldık ödemesi 2500 olmasına rağmen zamlar sonucu zorlanmaya başladık.

O küçük odayı giyinme odası yapın çok daha kullanışlı olur evin fazlalık süpürge ütü vs

Konu sahibi bana eski ev deme ne dersen de.ne yapacaksın eski evi adam etmeye çalışıp.hayalsede gerceksede kısmetse insalhh hep dua ettim bu şekilde sıfır ev alırım.yuce rabbim büyük duam hep bu yönde.ben eski evden inanılmaz huylaniyorum hele orayı tadilat yaptırmak aman hiç ugrasamam

800 bine 2+1 0 evler var ama istedigimiz yerde degil.. 1200 civari yeni 3+1 ler .. bizde wc ebeveyn banyosu yapabilirz mantiki gercekten
Bizim aldigimiz evde plan buna cok uygundu. Wc kismi cok sacmaydi. Genis bir kapi yapmislar o kapidan girince sol banyo kapisi, karsisi alaturka wc kapisi sag da yatak odadi kapisiydi. Banyo kapisini kapattirip antreye dogru actik. Genis kapiyi da normal kapiya cevirince alaturka wc direkt yatak odasinin icinde kalmis oldu ve banyoya çevirdik. Yatak odasi kapisini da cikarip ust duvari kirdik. Ev zaten boyle tasarlanmış gibi oldu.

290a ev mi? Neredeyse 1,5 senedir ev bakıyorum, gördüğümüz ev ucuz ev 750bin. Hayırlı olsun, darısı başımıza inşallah.

Tadilat sonrasi 2+1 olacak 105 m2 benim icin cok iyi. Bir oda fazla olacak diye kullanissiz olmasinin anlami yok. 10 yillik bir binada eski sayilmaz. Ben olsam daha fazla para odemek yerine bu evi alir tadilat yapardim. Sifir bir evde illa ki icine sinmeyecek bir suru sey cikacak. Ama suan tadilat ile evi istedigin gibi yaptirabileceksin.

Bence o evi hiç kaçırmadan alın . 0 diye alınan evlerde de tadilat çıkıyor .Alın içini dilediğiniz gibi yaptırın Anlayamıyorum burada ev küçük diyen insanlar kaç dönümlük sarayda yaşıyor. Ustaları iyi seçerseniz iş 1 ayda biter .Yorumlarda insanlar hep bir kötümser yazmış .Aldığınız kardır bir balon söylentisi yüzünden biz de ev alamadık ve şu an pişmanız .İnşallah hayırlısıyla evinizi alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…