Ev Alma Meselesi

105 m2 3+1 evi duvar kırarak oda genisletip 2+1 evw çevireceğiz. Odayı görseniz o kadar küçük ve şekilsiz ki.sirf 3 oda olsun diye yapılmış.

Mutfak dolabı öylesine yapılmış 2 kapaklı bisey var.ev sahibinin çok yaşlı bir annesi varmış o evde o kalmış sonra da vefat etmiş.. ev çok güzel güneş alıyor birde

O odaya gardolap kurma fikri de fena değil aslında dediğiniz gibi

105 m2 3+1 evi duvar kırarak oda genisletip 2+1 evw çevireceğiz. Odayı görseniz o kadar küçük ve şekilsiz ki.sirf 3 oda olsun diye yapılmış.
Ozaman 2+1 olarak guzel olur bence o fiyata on senelik bina 70 bine yapılıyorsa alin yani

Ben o kadar tadilatın sadece 70 bin olmasına şok oldum. Istanbul'da mısınız bilmiyorum ama sadece orta kalite malzemeler alsanız malzeme parası bundan çok tutar.
Ben de dolandırıcı mı acaba fiyat veren diye düşündüm de felaket tellallığı yapmayayım diye bişey diyemedim. O fiyata o tadilat mümkün değil bence de.

Ben de dolandırıcı mı acaba fiyat veren diye düşündüm de felaket tellallığı yapmayayım diye bişey diyemedim. O fiyata o tadilat mümkün değil bence de.
Buyuk ihtimal baslasınlar diye az söylemis, ikidebir masraflar artti diye fiyati sisirecek. Konu sahibi bir yapımarkete gidip bakarsanız sadece musluk fiyatlarına, klozetlere filan siz de sasirirsiniz bu fiyata.

Bu saydıklarımız heosimi 70 bin valla bedava ben diyim.bi banyo ve tuvaleti yaptıralım fayanslari ve lavaboyu dedik geçen sene 15 bin iateidler sadece ikisine ve küçük banyom tuvaletim

Ben o kadar tadilatın sadece 70 bin olmasına şok oldum. Istanbul'da mısınız bilmiyorum ama sadece orta kalite malzemeler alsanız malzeme parası bundan çok tutar.
bana d auygun geldi defalarca sordum işçilik malzeme içinde söylüyorsun dimi diye? daha uyguna bile yaparım dedi.. istediğim malzeme çok kalitesi olmazsa

bugün kredi için başvurduk bakalım hayırlısı..
bir odayı kırma fikrinden bayaa vazgeçtim sayenizde

hadi hayirlisi olsun. Bizde bir yildan fazladir ev ariyoruz ama bulugundugum ülkede inanilmaz zor. Ev fiyatlari burdada artik. Faizlerde düsük oldugu icin bir evi 5 kisi istiyor.

Bu ev konusundan ben de cok dertliyim.Elimde 250 binim var dolardan gol yedim baya zararim var.Ev bakiyorum yok alamiyorum aracimi da satarsam hepten mutsuz olacagim.Burda 700 den asagi ev yok.Bu fiyatlar niye bu kadar sisirildi alinamayacak seviyede gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…