Ev Alma Meselesi

Evini merak ediyorum :KK70: ev turu yap. Buraya yükle djjejdjd
Minnacık yeni evim 😂

Buraya koca koca evlere küçükmüş yazıyorlar ona çok şaşırıyorum. Şu an oturduğum ev 110 m2 3+1 ev gayet büyük bence. Yenisi 90 m2 2+1 o bile büyük bence 😂😂😂 yatak odasına iki kocaman gardrop sığıyor düşün 😂

Minnacık yeni evim 😂

Buraya koca koca evlere küçükmüş yazıyorlar ona çok şaşırıyorum. Şu an oturduğum ev 110 m2 3+1 ev gayet büyük bence. Yenisi 90 m2 2+1 o bile büyük bence 😂😂😂 yatak odasına iki kocaman gardrop sığıyor düşün 😂
Benim evim epey büyük , özellikle mutfağı gerçekten büyük ama bana gereksiz geliyor. En güzeli valla derlemesi toplaması çok daha kolay.

Benim evim epey büyük , özellikle mutfağı gerçekten büyük ama bana gereksiz geliyor. En güzeli valla derlemesi toplaması çok daha kolay.
Aslına bakarsan bence türkiyede genelde kocaman kocaman eşyalar kullanıldığı için evler küçük geliyor insanlara. Hangi yeni evlinin evine gitsem kocaman battal boy yatakları var mesela. Gören de 2 metreye 150 kilo insanlar da yatağa sığamıyorlar sanacak. Futbol maçı yapılır o yatakta 😂 Standart boy alsa sığacak her şey odaya ve daha ferah olacak. Ya da koltuk takımları mesela, aşırı hantal dev koltuklar, 12 kişilik yemek masaları, konsollar bilmemneler. Benim evde 2 tane üçlü koltuk tek berjer var mesela. O bile fazla geliyor bir köşe alacam şimdi. Konsoldu vitrindi yok, bir tv ünitesi sadece, bir de 6 kişilik masa. Gerekince açıyoruz ya da ek masa getiriyoruz oluyor bitiyor. Ayda yılda bir kalabalık misafir gelecek diye hantal masayı niye sokayım salona?

İnsanlar kendilerini eşyaya adıyor bence. En büyüğü, en güzeli en pahalısı bende olsun deyip ömürlerini o eşyaları temizlemeye harcıyorlar.

Aslına bakarsan bence türkiyede genelde kocaman kocaman eşyalar kullanıldığı için evler küçük geliyor insanlara. Hangi yeni evlinin evine gitsem kocaman battal boy yatakları var mesela. Gören de 2 metreye 150 kilo insanlar da yatağa sığamıyorlar sanacak. Futbol maçı yapılır o yatakta 😂 Standart boy alsa sığacak her şey odaya ve daha ferah olacak. Ya da koltuk takımları mesela, aşırı hantal dev koltuklar, 12 kişilik yemek masaları, konsollar bilmemneler. Benim evde 2 tane üçlü koltuk tek berjer var mesela. O bile fazla geliyor bir köşe alacam şimdi. Konsoldu vitrindi yok, bir tv ünitesi sadece, bir de 6 kişilik masa. Gerekince açıyoruz ya da ek masa getiriyoruz oluyor bitiyor. Ayda yılda bir kalabalık misafir gelecek diye hantal masayı niye sokayım salona?

İnsanlar kendilerini eşyaya adıyor bence. En büyüğü, en güzeli en pahalısı bende olsun deyip ömürlerini o eşyaları temizlemeye harcıyorlar.
Kesinlikle katılıyorum. Bende L koltuk , konsol ve 6 kişilik masa var. Hepside bildiğin ham ahşap. Çok eşyalı eve gidince boğuluyorum resmen.

Kesinlikle katılıyorum. Bende L koltuk , konsol ve 6 kişilik masa var. Hepside bildiğin ham ahşap. Çok eşyalı eve gidince boğuluyorum resmen.
Eve göre eşya seçmek önemli. Kiracıyken olmuyor tabi, o imkan yok.

Çocukluk arkadaşım evlendi 5+1 bir dubleks kiralayıp eşyayı oraya göre aldılar. Şimdi 2+1 ev satın aldılar eşyaların hepsi çöp 😂 Hayatta o eşyalar o eve sığmaz. Bir de bebek bekliyorlar. Karısı çıldırmış vaziyette. Bana diyor sen ne yapacaksın, e benim eşyalar sığaaar dedim. elimde şerit metreyle geziyorum 😂😂😂

Merhaba,
6 yıldır kiradayız ve 2 çocugumuz olduğundan ancak kendimizi toparlamaya başladığımızdan ev almayı düşünüyoruz.
Kenarda araba hariç 150 bin birikimimiz var,arabayı satarsak 170 in de oradan gelir.
Kvalideme çok yakın ev bakıyoruz çocuklara baktığından dolayı.. her gün araba ile getir götür gerçekten çok zor olmaya başladı. o civarda evler eski binalar 400 bin yeni binalar-900 bin civarı.. biz de ortalama bir ev bulduk 600 bin ama içi boş,usta getirdik tadilat masrafı 70 bin civarı çıkardı.. evin içi boş sayılır herşeyi kırıp dökeceğiz. 3 odayı 2 odaya çevireceğiz.. 105 m2 ev,bu hali ile çok küçük..
10 yıllık evi alıp bu şekilde usta ile uğraşmak mantıklı olur mu? 800 e 0 evler var ama onlar kvalideme çok uzak.. arabayı satınca öyle uzaklardan ev alamayız..
Karasızlık çok var,ev fiyatları piyasalar çok durgun olduğu için düşer mi? 3 odayı 2 odaya çevirmek mantıklı mı?
fikir istiyorumm

neden 2+1 e çevirmeye çalışıyorsunuz?

Benim eşyamda azdır gelen herkes ev bomboş diyor😂
Annem bile kızım senin hiç eşyan yok diyor

Ben de boğuluyorum çok esyadan
Başım ağrıyor resmen

Benim eşyamda azdır gelen herkes ev bomboş diyor😂
Annem bile kızım senin hiç eşyan yok diyor

Ben de boğuluyorum çok esyadan
Başım ağrıyor resmen
Öyle avangart evler bana çok yorucu geliyor. Hele o altın varaklı falan mobilya. Çocuk için bence boş ev en güzeli

Eve göre eşya seçmek önemli. Kiracıyken olmuyor tabi, o imkan yok.

Çocukluk arkadaşım evlendi 5+1 bir dubleks kiralayıp eşyayı oraya göre aldılar. Şimdi 2+1 ev satın aldılar eşyaların hepsi çöp 😂 Hayatta o eşyalar o eve sığmaz. Bir de bebek bekliyorlar. Karısı çıldırmış vaziyette. Bana diyor sen ne yapacaksın, e benim eşyalar sığaaar dedim. elimde şerit metreyle geziyorum 😂😂😂
Ya ben evim çok büyük olsa da eşya almam. Hiç sevmiyorum yığık ev. Hatta radikal bir karar verip gardrobumun yarısını boşalttım. Hala 36 beden elbiseler duruyor :KK70: ona girmem için yarımı aldırmam lazım :KK70:

Öyle avangart evler bana çok yorucu geliyor. Hele o altın varaklı falan mobilya. Çocuk için bence boş ev en güzeli
Varak düşünemiyorum bile😂😂
Çok şükür etrafımda görüp göz kanaması yaşamadım henüz

Ama gercekten insanlar çok eşya alıyor
Benim boş bir odam var
İçinde balık oltaları profesyonel dikiş makinesi koşu bandı veeee en garibi de bot var😂onlar da eşimin eşyaları
O odaya girince tansiyonum düşüyor tutunarak dısarı çıkıyorum

X