Ettiklerini çekerlermi sizce?

kabardinka85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
250
5
39
Merhaba arkadaşlar,

inşallah hikayem sizi sıkmaz ve en kısa zaman da önce yüce Allah'ın sonra da sizlerin yardımıyla artık şu sıkıntılarımı atarım.tüm samimiyetimle söylüyorum canımdan bezdim.Rabbim affetsin,hayattan soğudum.
2008 kasım ayında ortaokulda beraber okudugum bir arkadasımla seneler sonra yold karsılastık ve aramızda bir gönül bağı oluştu,o zamandan itibaren görüşmeye basladık.aradan bir 3 ay geçtikten sonra evlenmeye karar verdik,ama malesef babası karsı cıktı.sebep ne biliyormusunuz? oğlunun yanına yakısmıyormusum, boyum kısaymıs şişmanmışım herneyse...eminim şimdi hepiniz bunu okudugunuzda gülmüşsünüzdür.evet arkadaslar gerçekten traji komik bir durum.her neyse işte biz tabi ayrılmadık yine de.ben hep sabrettim rabbim yazdıysa olur dedim kim ne derse desin boş dedim.düzelir belki değişir derken zaman geldi bir gün babasıyla kavga etmiş yine hemen tecili bozdu askere gidecekti. otogarda yattı o gece hemen ertesi gün biletini aldım cebimdeki son parayı da verdim,otogarda yolcu ederken babası da gelmedi, tamam dedim bu adam bu çocuga bakmaz,eline bir bankamatik verdim üzülme dedim ben hep yanınadyım sana bakarım...derken gitti... bana attığı ilk kazığı söyleyeyim dağıtım iznine gelecek diye aldım uçak bileti gönderdim yazıktır dedim zaten 7 gün vermişler bari 1 günü yolda gitmesin otobüsle gelmedin.benım hesabını yaptıgım o birgünü sagolsun geldikten birkaç gün sonra eski kız arkadasıyla buluşup geçirmiş.öğrendiğimde ayrılmak istedim annesi girdi araya yine ayrılmadık anlayacagınız.ne olur beni kınamayın arkadaslar bu ihanet ilk değildi.defalarca yalanlarını defalarca ihanetleri affettim ben bu adamın.sevdim ya ne söyleyim ki.çok sevdim.
kendisinden ve ailesinden yana çektiklerime gelince,
istenmedim, onca fedakarlıgıma sevgime ragmen, yalanların ihanetlerin haddi hesabı yoktu...
erkek kardesi bir gün beni arayıp ana bacı küfür etti, sen kimsin ki biz seni ailemize sokacagız dedi,boş hayaller peşinde koşma,düş abimin yakasından...vs.
biliyor musunuz ailesi yazlık evlerinde keyif çatarken ben bir yaz boyunca her gün annemin yemeklerinden gizli gizli tasıyıp götürdüm ona...ben onsuz su içmedim, yemek yemedim.usta birliği kıbrıs cıktı, 2 defa ziyaretine gittim.2. ziyaretimin dönüşünde tartıştık ve ayrıldık.haklı oldugum halde ne yaptıysam da geri döndüremedim sanki planlamış bu ayrılıgı ve açıgımı beklemiş kardesler.3. ve son kez ikna etmek için yanına gittim ama döndüremedim.emeklerim,yıllarım,çektiklerim, sabrım yanıma kar kaldı.acılarla basbasa kaldım.20 gün sonra izne geldi,yolda yürürken bir pastanenin içinde gördüm oturuyordu,yüzüme bile bakmadı hemen arkasını döndü.o gün dogum günümdü bir mesaj bile atmadı.hemen birini buldu bile:KK43: vay be demek hiç üzülmemiş.inanın bana artık diyecek tek bir sözüm kalmadı.sonra ne mi oldu?her tlfonda kızım yavrum dıyen annesi, oğlumun yanında ol sana ihtiyacı var diyen annesi, meger bir taraftan da ogluna kız arıyomus sagda solda...gecen sene bu zamanlar ayrıldık.anlayacagınız 1 sene oldu ve ben hala hayatıma kımseyi sokamadım,hala acı içindeyim.ona gelince; şubatta teskere aldı martta tekrar aradı beni görüşmeye baslamıstık ki o esnada birini bulmuş, o aksam benle bulusacaktı aptal gibi köşe basında ben kendisini beklerken kendisi bir pastanenin içinde kızla oturuyodu.beynımden aşağı kaynar sular döküldü, rezillik çıkartmamak için bir dk gelirmisin diyip dısarı cagırdım, bu kız kim biz bu aksam görüşmeyecekmiydik dedim,hatırlamıyorum öyle bişe dedi. düşünebiliyo musunuz?hiçbişe demeden çektim gittim.sonra bana mesajlar gönderdi, ne şerefimi koymus ne haysiyetimi ben kimmişim kızın yanında kendisini dısarı cagırmısım, senle aramda ask yok sevgi yok kımsın kı bana hesap soruyosun ayagına cagırıyosun yazmıs mesajda.ben de sucki senın gibi birini adam yerine koyup muhattap oluyorum yazmıs.arama bir daha beni, değerin yok zaten işim olmaz senle vs.geçenlerde kızla nişanlandı.sadece 2 hafta cıktılar,yanı dostlarım benım 2 sene de yaptıramadıgımı elin kızı 2 haftada yaptırdı.oglu askerdeyken kızım yavrum dıye yalvaran annesi, şimdilerde bir yerlerde lafım edildiğinde tanımıyorum dıyormus,biz gelinimizi seviyoruz dıyomus.falan filan,hiç unutmuyorum babasının sözlerini de ogluyla ayrıldıgımızı ögrenınce tşk etti bana, oglu için ne yaptıysam fatura kesip göndermemi istedi.bunlar nasıl insan anlayamadım.hergün beddua ediyorum.beni istemeyenler 2 haftada tanıdıkları kızı aldılar, ve ölüp bitiyolar, hiç mi hak etmedim diyorum.ne olur birşeyler söyleyin.bazı kişilere arkamdan konusmus duydugumda çok üzüldüm, gel deyince gelen ver deyince veren basit bir insanmısım öyle söylemiş.neden hep yanında oldugum için mi basit oldum,yazıklar olsun.hem nefret hem de tuhaf duygular içindeyim.ama 1 senedir beddua ediyorum.neler yaptılar bir bilseniz.allahım beni affetsin ama çok beddua ediyorum,ah edıyorum.burada duygularımı ancak bu sekılde anlatabılıyorum.rabbim ona öyle acılar yasatsın ki, aynı ihaneti eşi de kendisine yapsın, allah onu benim kapıma getirsin, o bana hakaret eden ailesi öyle seyler yasasın ki her gördüklerinde keske bu kızı alsaydık basımıza bunlar gelmezdi desinler.kardeslerim içim çok yanıyo:KK43:((((((((((((((((((((

Son düzenleme:
Okudum cok uzuldum yani insan gercekten hazmedemiyor boyle durumlari ve neler yapmissin yani kalkip kibrisa gitmek ucak parasini almak yemek goturmek tek soyleyebilecegim seni kullanmis acikca ortada. Ama sende izin vermissin buna bu kadar cok sey soylemis ailesi yani nasil kaldirdin cocuk sana yuz vermemis ne diye pesinden kostun.
Ama senin verdigin degeri baskasindan goremeyecek bunu bil sen cok fedakarmissin ve sanslisin sdnin degerini bilmeyen birinden kurtuldun kendine deger ver ve birak onlari dusunmeyi omlari dusunup icinde kizginliklar ofkeler olusturma. Imkanin varsa bir tatil yapip dinlen daha guzel insanlar cikacak karsina.

Son düzenleme:
şaka gibi insanlarmış yaaa inanamadım.bence kurtulmuşsun hiç üzülme.düşünsene bu insanlarla bi ömür geçirdiğini.o daha felaket.hiç beddua da etme bak allah görüyo herkesin naptığını cezasız kalmaz.

Odundan bozma kütükten çakma kalasa bak seeeen! O beğenmeyen anası iki gün sonra kapına gelir oğlumu al diye. Bak bakayım yakışacak mı yanına, yakışmayacak mı? Sanki sizin oğlunuz İngiltere prensi! Sana uymamasının nedeni senin "insan" olman. O yüzden yakıştıramamışlardır seni, insani duygular hareketler ters gelmiştir. Hayat kısa, daha iyileri çıkacak karşına. Sen bu kalası adam sanma, hepsi aynı değil.

Son düzenleme:
başından beri adamın ve ailesinin karakterleri , nasıl insan oldukları belliymiş.

kendi kendini bu duruma sürüklemişsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsan ne yaparsa kendine yapar . ALLAH a şükret ki ewlenmeden karakterlerini belli etmişler . Ewlenseydin ne durumlara düşerdin ALLAH korusun .

Ayrıca , lütfen beddua etme arkadaşım ! Beddua sahibine geri dönebilir , unutma sakın !

ALLAH a havale et o insanları . O ki , adaleti tam olandır !

Okudum cok uzuldum yani insan gercekten hazmedemiyor boyle durumlari ve neler yapmissin yani kalkip kibrisa gitmek ucak parasini almak yemek goturmek tek soyleyebilecegim seni kullanmis acikca ortada. Ama sende izin vermissin buna bu kadar cok sey soylemis ailesi yani nasil kaldirdin cocuk sana yuz vermemis ne diye pesinden kostun.
Ama senin verdigin degeri baskasindan goremeyecek bunu bil sen cok fedakarmissin ve sanslisin sdnin degerini bilmeyen birinden kurtuldun kendine deger ver ve birak onlari dusunmeyi omlari dusunup icinde kizginliklar ofkeler olusturma. Imkanin varsa bir tatil yapip dinlen daha guzel insanlar cikacak karsina.

Nilüfercim yüz vermedi olur mu,aptalmıydım yüz vermeyen birinin peşinden koşacak kadar.kuzu gibiydi o zamanlar.kaç kere ayrılmaya kalktıp bana bu canavarlıgı yapan adam o zaman yalvarıyodu aglıyodu sana yemin ederim.zaten arkadaslarım bıle sasırıyo ınan bana nasıl bu hale geldiniz dıyo.adamın içinde varmıs bu hainlik zaten.kötü gün dostu yapmıs beni anlayacagın. şahit olsaydın o günlere şaşırırdın.tşk ederim yorumun için.tatil imkanım yok canım be, keske olsaydı...

şaka gibi insanlarmış yaaa inanamadım.bence kurtulmuşsun hiç üzülme.düşünsene bu insanlarla bi ömür geçirdiğini.o daha felaket.hiç beddua da etme bak allah görüyo herkesin naptığını cezasız kalmaz.

valla dogru söylüyosun karikatür gibi olduk ya...arkadaslar da dıyo hep kurtuldun boşver dıyolar.ne biliyim kardes valla mantıgını da yitiriyo insan bu durumda.cezasız kalmaz inşallah dediğin gibi olur. ne biliyim çok mutlular şuanda,onlara bakınca hiç bişe olamayacakmıs gibi geliyo.

valla dogru söylüyosun karikatür gibi olduk ya...arkadaslar da dıyo hep kurtuldun boşver dıyolar.ne biliyim kardes valla mantıgını da yitiriyo insan bu durumda.cezasız kalmaz inşallah dediğin gibi olur. ne biliyim çok mutlular şuanda,onlara bakınca hiç bişe olamayacakmıs gibi geliyo.

Odundan bozma kütükten çakma kalasa bak seeeen! O beğenmeyen anası iki gün sonra kapına gelir oğlumu al diye. Bak bakayım yakışacak mı yanına, yakışmayacak mı? Sanki sizin oğlunuz İngiltere prensi! Sana uymamasının nedeni senin "insan" olman. O yüzden yakıştıramamışlardır seni, insani duygular hareketler ters gelmiştir. Hayat kısa, daha iyileri çıkacak karşına. Sen bu kalası adam sanma, hepsi aynı değil.

tşk ederim yorumun için...valla tabirlerine bayıldım.şuanda yüzümde bir tebessüm var sana cevap yazarken.beğenmeyen babasıydı ,ama anası da iyi oymadı.işte dedim ya şimdi tamıyorum öyle birini diyomus.Allah tanıtır inşallah bir gün. anlamadıgım ne biliyomusun, benden çok önce de bir kız varmıs,onu da istememiş babası zamanında.sebep?çünkü kız aleviymiş.gerekçeye bak.NE HİKMETTİR Kİ ŞİMDİ O ÇOK SEVDİKLERİ GELİNLERİ DE ALEVİ,VE TIPKI BENIM GIBI MINYON TİPLİ...artık gerisi yorumnlarınıza kalmıs.

İnsan ne yaparsa kendine yapar . ALLAH a şükret ki ewlenmeden karakterlerini belli etmişler . Ewlenseydin ne durumlara düşerdin ALLAH korusun .

Ayrıca , lütfen beddua etme arkadaşım ! Beddua sahibine geri dönebilir , unutma sakın !

ALLAH a havale et o insanları . O ki , adaleti tam olandır !

inan bana ne kadar Allah'a havale etsem de dilime geliyo sitemler, o an canım neyden yana yanıyosa ona da gönderiyorum...haklısın şükretmek lazım.Ama diyorum ya ne ettilerse çeksinler.

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.

Son düzenleme:
kusura bakmayın ama siz bile bile lades demişsiniz. yalarını yakaladım diyorsunuz sonra seviyordum diyorsunuz. ben bunu anlamıyorum, adam sizi takmamış hala peşinden gitmişsiniz. ilk izine geldiğinde yaptığı hareketten ne olduğu belliymiş. bir bayanın onu sevmeyen bir erkek için bu kadar çırpınmasını anlayamadım. ailecek sömürmüşler sizi, sizde izin vermişsiniz. biraz aklınızı kullansaydınız keşke.

kusura bakmayın ama siz bile bile lades demişsiniz. yalarını yakaladım diyorsunuz sonra seviyordum diyorsunuz. ben bunu anlamıyorum, adam sizi takmamış hala peşinden gitmişsiniz. ilk izine geldiğinde yaptığı hareketten ne olduğu belliymiş. bir bayanın onu sevmeyen bir erkek için bu kadar çırpınmasını anlayamadım. ailecek sömürmüşler sizi, sizde izin vermişsiniz. biraz aklınızı kullansaydınız keşke.

işin içinde olunca öyle olmuyo işte, bunları yaşarken mantıgınla ilerleyemiyosun.yaşayacagın varsa yasıyosun,mantıgını da yitiriyosun, kör de oluyosun sagır da. lütfen yorum yaparken biraz da kendini karsıdakinin yerine koyun.teşekkürler...

işin içinde olunca öyle olmuyo işte, bunları yaşarken mantıgınla ilerleyemiyosun.yaşayacagın varsa yasıyosun,mantıgını da yitiriyosun, kör de oluyosun sagır da. lütfen yorum yaparken biraz da kendini karsıdakinin yerine koyun.teşekkürler...

dünyada tek aşık bayan siz değilsiniz. bende aşık oldum bende aldatıldım ama ilk aldatmasında kestim attım. bende para vermek zorunda kaldım baktım değerim bilinmiyor vermeyi kestim. sizin yaşadığınıza benzer bir olay yaşamasam yorum yapmam zaten. tüm yorumlarımıda buna göre yaparım. bu kadar zaman sonra o adam gelsin sizden özür dilesin eminim ona geri koşarsınız. bundan sonraki ilişkilerinizde dikkatli olun ve unutun bunları artık.

dünyada tek aşık bayan siz değilsiniz. bende aşık oldum bende aldatıldım ama ilk aldatmasında kestim attım. bende para vermek zorunda kaldım baktım değerim bilinmiyor vermeyi kestim. sizin yaşadığınıza benzer bir olay yaşamasam yorum yapmam zaten. tüm yorumlarımıda buna göre yaparım. bu kadar zaman sonra o adam gelsin sizden özür dilesin eminim ona geri koşarsınız. bundan sonraki ilişkilerinizde dikkatli olun ve unutun bunları artık.

geri koşacağımı nerden biliyosun, sevdik dediysek bu kadar katlandık dediysek,şurda derdimizi anlattıysak bu içimiz acıdıgındandır.şurada sen ve senin gibi insanların dostluguna ihtiyacım oldugu için ve sizlerden gelecek en ufak bir sözün yüreğimi okyanuslar kadar ferahlatacagını bildiğim içindir.ayrıca ben artık aşık flan değilim.bitti.GERİ DÖNECEK KADAR İSE ONURSUZ DA DEĞİLİM GURURSUZ DA DEĞİLİM.inan bana para falan da yeri dolacak seyler ama ,bu adamların yüreklerde açtıgı yaralar geçse de iz bırakıyo.neden dıyorum sadece bu kadar ucuz bu kadar degersiz olabilir mi insanın kalbi ve ruhu.ben zaten bir sevgiliden çok evladımı yitirmiş gibi hissediyorum kendimi.baksana öyle bozuk ki sinirlerim cümleleri dogru düzgün kuramıyorum.kafam çok dagınık. BAK BEN SEVGİLİDEN BİR EVLAT YETİŞTİRDİM,ASKERE GÖNDERDİM,ŞİMDİ DE EVLENDİRİYORUM...şimdi yalnız ve kendi içinde savaşarak zaman dolduruyorum...

hiç sıkma canını.seni haketmeyen insanlar için moral bozmak mı dalgamı geçiyorsun.bence gülüp geçmelisin.ALLAH verir hepsinin cezasını..her zaman söylerim deveye diken, insana s...n. keşke iyilik yapmak yerine hepsinin ağzına sıç...dın.inan daha değerli oluyorsun.tenezzül ettiğin sürece kendilerini bir bok sanıyorlar. ve ALLAH inan iyiyi iyile kötüyü kötüyle sınav ediyor.kendileri gibi bir gelin almışlardır.buna da inan.senin karşına da öyle bir insan çıkar ki insan gibi insan çıkar. :)))

geri koşacağımı nerden biliyosun, sevdik dediysek bu kadar katlandık dediysek,şurda derdimizi anlattıysak bu içimiz acıdıgındandır.şurada sen ve senin gibi insanların dostluguna ihtiyacım oldugu için ve sizlerden gelecek en ufak bir sözün yüreğimi okyanuslar kadar ferahlatacagını bildiğim içindir.ayrıca ben artık aşık flan değilim.bitti.GERİ DÖNECEK KADAR İSE ONURSUZ DA DEĞİLİM GURURSUZ DA DEĞİLİM.inan bana para falan da yeri dolacak seyler ama ,bu adamların yüreklerde açtıgı yaralar geçse de iz bırakıyo.neden dıyorum sadece bu kadar ucuz bu kadar degersiz olabilir mi insanın kalbi ve ruhu.ben zaten bir sevgiliden çok evladımı yitirmiş gibi hissediyorum kendimi.baksana öyle bozuk ki sinirlerim cümleleri dogru düzgün kuramıyorum.kafam çok dagınık. BAK BEN SEVGİLİDEN BİR EVLAT YETİŞTİRDİM,ASKERE GÖNDERDİM,ŞİMDİ DE EVLENDİRİYORUM...şimdi yalnız ve kendi içinde savaşarak zaman dolduruyorum...

sinirleniyorum ve çok üzülüyorum. neden biliyor musun? bu kadar üzgün olmana. benzer şeyler yaşadığım için seni anlıyorum ve sana kızıyorum. bu kadar üzgün olma. eğer bu adamla evlenseydin inan bu defa eşim ve ailesi topiğine derdini yazıyor olurdun. sen kurtulmuşsun sevin buna. bundan ders al. aynı hatayı yapma. Allahın sevgili kulusun belki sana öğretti bazı şeyleri. ama sadece sana değil diğer genç kızlara sesleniyorum. lütfen değerinizi bilin. incitmeyin kendinizi. sevgiliniz sorunluysa ailesi sorunluysa ayrılın. aşk hikaye evlenince sorunlar çok farklı oluyor. açın okuyun kayınvalidesi yüzünden boşananlar var. eşi sorumsuz diye üzülenler var. ablalarınızın tecrübelerinden faydalanın. başka bir ilişkin olacak ne demek hala hayatıma biri girmedi. neden girmesin? bu aşağılık adamın açtığı yara yüzündense çok yazık. kendini sev, değerini bil. acın geçecek inan buna. nerden mi biliyorum? çünkü benimki geçti.

ayy canımm yazdıkalrını okudum ve inan çok üzüldüm

onalr ne vicdansız insanlarmış öyle Allah korkusu olan bunu yapmaz yaa canım hiç kendini üzme

Allah a havele et Allah larından bulsunlarr

X