Ettiklerini çekerlermi sizce?

rabbim kimsenin yaptıgını yanına bırakmıyor ..bu yönden için rahat olsun bence.. yasadıgın seyler cok agır Allah'ım yardım etsin en kısa zamanda bütün sıkıntılardan kurtulursun inşaallah ..inşallah sen onlardan da herkesten de cook cook mutlu olursunda sana bakıp hatalarını anlarlar pişman olurlar...

tşk ederim yorumun için inşallah kalmaz yanlarına.içimden ılık ılık kanlar akıttılar.1 yıl oldu ayrılalı daha yeni yeni kendime geliyorum diyebilirim.artık unutmak istiyorum zaten. ben de evlenip yuvamı kurmak istiyorum.acıyorum onlara üzülerek geçirdiğim bir dakikama bile ama eld değil işte...

o kadar doluyum ki bendee seni çok iyi anlıyorummm.gözyaşı döktüğümüz kadar aynı acıları çekerler inss...çook ah ettim çokkk allaha sııgındım ona havale ettimmm.sende olee yap...bole durumda tek tesellimizz iyiki bu kadar şeref yoksunu insandan yada insanlardan kurtulmusuzz olsun...inanki sadece kendi kendinle konusup neden neden dediğinde geçmiyorr öfken ...hayatından bıçak gibi kesip atmak lazımmm çünkü o seni haketmedii çünkü sen daha iyilerine layıksın eminim.

Arkadaş çok doğru söylemiş..Allah'a havale et, o herşeyi gören, duyandır..

Çok üzüldüm yaşadıklarına...Allah yardımcın olsun..

İnsalllah karşına tüm bunları unutturacak bir insan çıkar ve çok mutlu olursun..

tşk ederim canım.inşallah dediğin gibi olur.Allah kimsenin evladını incitmesin,eğer hak etmiyorsa...annem çok üzüldü gizli gizli ağladığını duydum etraftan.bana da güçlü havası yapıyodu.düşünsene evimizin bahçesinde nane toplarken ağlıyormus, çoçugumu ne hale getirdiler diye.onlar o nane yapragının üzerine damlayan her bir göz yasına kurban olsunlar anneciğimin.ama benim annem agladı onun annesi de aglasın.biz hak etmedik bunları.kız istemeye giderlerken bir aksam, evlerinin köşesinde gidişlerini izledim.bunu nasıl yaptın diye çok agladım.azar azar da yagmur yagıyodubindiler arabaya gittiler ben de arkalarından aglaya aglaya baktım.çok keyifliydi çok heyecanlıydı.bir zamanlar sana ihtiyacım var gel dediğinde koşan ben belli ki aklının ucundan bile geçmiyorum ne acı!!!!bu kadar basitmiydi benim emeklerim.benden çaldıgı hayallerle kursun bakalım yuvasını.hep annem üzüldü ben buna yanıyorum.o aksam ellerimden tuttu annem,mezarlıgın yanından geçiyoduk.sıcacık tuttu elimi,üzülme sakın dedi,basımı yana cevırdım aglıyomusun dedi.yok anne dedim aglamıyorum ama ŞU MEZARLIKTAKİLER TOPRAĞIN ALTINDA YATIYO BEN DE ÜSTÜNDE YATIYORUM BİR FARKIMIZ YOK DEDİM...keske demeseydim iyice üzdüm...ne diyim ki,hak etmedik bunları Allah biliyo. Rasulullah s.a.v efendimizin hakkı için istiyorum hakkımı Allah'ım,eğer biraz kulunsam istiyorum yarabbi...

Bişey söyleyim mi bugüne kadar aşk konusunda beni üzen insanlar ya nişanlı yada evli ben yine kaldım böle yapayalnız..Ama şuna inanıyorum bu dünyada çekmeseler bile diğer tarafta mutlaka karşılığını alacaklar:KK5:

sabır sabır baska yapacak bişe yok ama o da çok zor oluyo,canımdan can koparıyo...

Cnm öncelikle geçmiş olsun bu tür insanlarda kurtulduğun için şükür etmelisin. Eden elbetteki bulacaktır cezasını sen hiç merak etme içini ferah tut ve o herif için üzülmekten vazgeç. Kalbin çok temizmiş hep fedakarlık edip kendinden ödün vermişsin. Değmezmiş be cnm bundan sonra sadece kendin için yaşa unutma hayatta ailenden başka kimse senden değerli olmamalı. sevgiler:KK54:

çok tşk ederim canım.inşallah öyle olur.ailemi de üzdüm yanarım yanarım ona yanarım.

sabır sabır baska yapacak bişe yok ama o da çok zor oluyo,canımdan can koparıyo...

Hangi aşk yola gelir ki
Acı veren biri mutlu eder mi ?
Aldatan aldanırmış değer mi ?
Bahane bol.. gönül dara düsünce,
İnsan hata yapar mı sevince ?
Sınırları çizersin giderse

Üzeni yolla
İsterse dönsün sonra
Salla ardına bakma asla
Yolla aldatan aldansın.. salla:KK1:

gerçekten çok doğru söylemiş arkadaş, canım. çok fazla şeyi göz ardı etmişsin, haketmeyen insanlara değer vermişsin. kanatlarının yanacağını bilen kelebekler gibi uçmuşsun ateşe. kendine yazık etmeseymişsin keşke, yine de zararın neresinden dönülse kardır diye düşün canım. sen değil, onlar ne kaybettiklerine üzülsünler. :KK71:

bazen lanet olsun seni görüpte sevdiğim güne diyorum.çok şey söylüyorum çook.ama hiç birşey içimdeki yangını söndürmüyo. annem beni yaralı kuşum diye seviyo artık, eskiden de hep gurbet kuşum derdi hep ayrı kalmak zorundaydık,okul iş gibi sebeplerden. kanatları yanan kelebege de benziyorum aslında...ama benim kanadımı sevdiklerim ateşe verdi ben değil...

Tatlım adamda seni sevmemiş ki ailesinden yakınıyosun bunlar topluca sana karşılar.hiiiççç üzme kendini olmadığım-na şükret yalanla dolanla evlilik yürümez iyi ki gerçek yüzünüde gördün adamın .Yat kalk şükret Allaha öyle insanlara bulaşmadın ya olupta sonra yaşasaydın bunları iyi düşün bence çok şanslısın.......

valla doğru söylüyosun topluca karsılar...tek dileğim birgün öyle yalnız öyle sevgisiz öyle mutsuz olsun ki hiç kimse senin gibi olamadı desin gelsin benim ayaklarıma kapansın inşallah...

o kibar çok sevdikleri gelinleri kibar kibar yarın bi gün canlarına okuduğu zaman görecekler fellik fellik kız aramayı , seni istemeyipde oğluna başkasını yamamayı ..
inşallah sende mutlu olursun , artık bakma arkana :KK50:

beni istemeyen babası şimdi ölüyomus gelinine laf söyletmıyomus,Allah inşallah rezil rüsva eder o kız onları.

Canım evet mantık kalmıyor aşk işin içine girince ama söz konusu senin şahsiyetin gururun onurun kim ki onlar sana hakaret ediyor.... Bende 3 yıla yakın ilişki yaşadım ailesi çok tanışmak istedi ama ailem ancak seni gelip istedikleri gün tanırlar dedi ailesinin içine girmedim şuan şükrediyorum gelin ata binmiş ya nasip demiş birşeyler kesin değilken aileleri işin içine sokmak mantıklı değil bence aldattı diyorsun sen ucak bileti alıyorsun o gelip eski sevgilisiyle geziyor affediyorsun... Bende askerdeyken kontur alıp yolluyordum ve benım aldıgım konturle bır kıza mesaj attı dıye para veya konturun lafı degıl bunlar bır kızı tanısmak nıyetıyle msj attıgını ogrendım dıye bıtırdım 3 yıllık ılıskımı kı onlar yuzyuze gorusmeyı bırak telefonda bırbırlerının sesını bıle duymamıs mesaj yoluyla ıkıncı gunu yakaladım bıtırdım ıyıkıde bıtırmısım cok sukur sımdı sevıyorum sevılıyorum cok mutluyum hemde ona olan sevgım suan yasadıgım sevgı karsısında vızıltı kalır allah kurtarmıs senı ama sende yol vermısın bunlara onune bak enınde sonunda doner merak etme benım bıraktıgım kısıde 2 yıl boyunca kuyrugumda dolandı ama tukurdugunu yalamıcaksın aldatılmayı bır kere kabul edersen bır sonrakılerıne davetıye cıkarmıs oluyorsun... Önüne bak daha iyi insanlar var emin ol geçmişe takılma kendini üzersin....

niye böyle nankörler anlamıyorum ya, biz niye yapamıyoruz ya ...........lik hamurunda var bu insanların ya.ben de diliyorum rabbimden ayaklarıma kapansınlar birgün inşallah, o zaman diyeceğimi biliyorum onlara...

Son düzenleme:
o kadar doluyum ki bendee seni çok iyi anlıyorummm.gözyaşı döktüğümüz kadar aynı acıları çekerler inss...çook ah ettim çokkk allaha sııgındım ona havale ettimmm.sende olee yap...bole durumda tek tesellimizz iyiki bu kadar şeref yoksunu insandan yada insanlardan kurtulmusuzz olsun...inanki sadece kendi kendinle konusup neden neden dediğinde geçmiyorr öfken ...hayatından bıçak gibi kesip atmak lazımmm çünkü o seni haketmedii çünkü sen daha iyilerine layıksın eminim.

valla kurtuldum diye sevineyim mi,yaşadıklarıma üzüleyim mi bilmiyorum ama gerçekten vardır bunda da bir hayır demekten baska çare kalmadı.

Hangi aşk yola gelir ki
Acı veren biri mutlu eder mi ?
Aldatan aldanırmış değer mi ?
Bahane bol.. gönül dara düsünce,
İnsan hata yapar mı sevince ?
Sınırları çizersin giderse

Üzeni yolla
İsterse dönsün sonra
Salla ardına bakma asla
Yolla aldatan aldansın.. salla:KK1:

güzel...:)))))))))

çok keyifli bir şarkı biliyorum seviyorum ama hareketli olunca pek sarmıyodu aglatmıyo ya :))))))))) bu arada bugun bana cok destek oldun çok tşk ederim.

Ağlama işte dans ede ede dinle, niye ağlıyosun bişey mi vardı:KK1: Ben konuyu unuttum dermişim, sen de unut:KK61:. Rica ederim, ne için varız burada:KK71:

Senin yaptıgına basitlik denilemez sen sevginin, aşkının, geleceğinin peşinde koşmuşsun ama ne yazık ki bu yola yanlış insanla çıkmışsın. Boş versene onu bunu! Bir gün kıymetini bilen çıkar umarım. Çıkmazsa da kıymetini bilmeyenle bu kadar uğraşmazsın işte. Üzme kendini. Önemli olan harcanan yıllar, emekler değil bu emeklerin karşılığını almak. Sen bu karşılığı istediğin şekilde alamamışsın ama belkide edindiğin tecrübe daha değerlidir.

Senin yaptıgına basitlik denilemez sen sevginin, aşkının, geleceğinin peşinde koşmuşsun ama ne yazık ki bu yola yanlış insanla çıkmışsın. Boş versene onu bunu! Bir gün kıymetini bilen çıkar umarım. Çıkmazsa da kıymetini bilmeyenle bu kadar uğraşmazsın işte. Üzme kendini. Önemli olan harcanan yıllar, emekler değil bu emeklerin karşılığını almak. Sen bu karşılığı istediğin şekilde alamamışsın ama belkide edindiğin tecrübe daha değerlidir.

evet bu bana iyi bir tecrübe oldu, tşk ederim yorumun için, inşallah herşey iyi olur...

X