Ettiklerini çekerlermi sizce?

hiç sıkma canını.seni haketmeyen insanlar için moral bozmak mı dalgamı geçiyorsun.bence gülüp geçmelisin.ALLAH verir hepsinin cezasını..her zaman söylerim deveye diken, insana s...n. keşke iyilik yapmak yerine hepsinin ağzına sıç...dın.inan daha değerli oluyorsun.tenezzül ettiğin sürece kendilerini bir bok sanıyorlar. ve ALLAH inan iyiyi iyile kötüyü kötüyle sınav ediyor.kendileri gibi bir gelin almışlardır.buna da inan.senin karşına da öyle bir insan çıkar ki insan gibi insan çıkar. :)))

tşk ederim yorumların için.inan bana şurada yorum yaparken agzımı bozmamak için kendimi zor tutuyorum.aynen dediğin gibi oluyor.
gelin şimdilik zararsız :)))))))çok seviyolarmıs. bilmiyorum bekleyip göreceğiz herhalde.ilk basta herkes iyidir zaten.ama kan kusturur hepsine inşallah.en çok istediğim ogulalrını bir güzel aldatsın da o küçücük ilçede rezil olsunlar.

tşk ederim yorumun için...valla tabirlerine bayıldım.şuanda yüzümde bir tebessüm var sana cevap yazarken.beğenmeyen babasıydı ,ama anası da iyi oymadı.işte dedim ya şimdi tamıyorum öyle birini diyomus.Allah tanıtır inşallah bir gün. anlamadıgım ne biliyomusun, benden çok önce de bir kız varmıs,onu da istememiş babası zamanında.sebep?çünkü kız aleviymiş.gerekçeye bak.NE HİKMETTİR Kİ ŞİMDİ O ÇOK SEVDİKLERİ GELİNLERİ DE ALEVİ,VE TIPKI BENIM GIBI MINYON TİPLİ...artık gerisi yorumnlarınıza kalmıs.

Annesi senin konun açıldığında "tanımıyorum." diyormuş ona istinaden söyledim beğenmediğini. Hani kızım yavrum vs. diye yalvaran insanın tanımıyorum demesi ne anormal değil mi? Hele babasının 'oğluma harcadıklarına fatura kes gönder' demesi zaten karakterini ortaya koymuş, fazla söze hacet kalmamış. Sen neredeydin oğlunu askere gönderirken? Hiç mi gururun yok kimsesiz gibi gönderip, askerde parasız bıraktığın çocuğun şimdi mi aklına geldi? Şimdi bu geline niye ses çıkaramıyor biliyor musun? Oğlunu başka kimseyle evlendiremez, bulmuş enayinin birini kızım canım vs. diye gözünü boyuyorlardır. Dilerim ki o kızda şu an bu forumdadır da yazdıklarını okur, kiminle dans ettiğini öğrenir.

Hayat çok ama çok kısa bunu unutma! Erkekler kalem gibi ince olsa da hammaddesi 'odundur' diye çok sevdiğim bir söz var. Sen ağaç kütüğü gibi kalınına denk gelmişsin, onunla büyük aşk yaşadığın -yaşadığını sandığın- için de tek adam o zannediyorsundur. Karşına çıkana ön yargılı yaklaşma ama tedbirli ol. Kimin kütük kimin kalem olduğunu ancak zamanla anlayabilirsin.

sinirleniyorum ve çok üzülüyorum. neden biliyor musun? bu kadar üzgün olmana. benzer şeyler yaşadığım için seni anlıyorum ve sana kızıyorum. bu kadar üzgün olma. eğer bu adamla evlenseydin inan bu defa eşim ve ailesi topiğine derdini yazıyor olurdun. sen kurtulmuşsun sevin buna. bundan ders al. aynı hatayı yapma. Allahın sevgili kulusun belki sana öğretti bazı şeyleri. ama sadece sana değil diğer genç kızlara sesleniyorum. lütfen değerinizi bilin. incitmeyin kendinizi. sevgiliniz sorunluysa ailesi sorunluysa ayrılın. aşk hikaye evlenince sorunlar çok farklı oluyor. açın okuyun kayınvalidesi yüzünden boşananlar var. eşi sorumsuz diye üzülenler var. ablalarınızın tecrübelerinden faydalanın. başka bir ilişkin olacak ne demek hala hayatıma biri girmedi. neden girmesin? bu aşağılık adamın açtığı yara yüzündense çok yazık. kendini sev, değerini bil. acın geçecek inan buna. nerden mi biliyorum? çünkü benimki geçti.

biliyorum üzüldüğünü, hissettiklerimi benimseyip bana kızdıgını da biliyorum kendimi yıprattıgım için.sana yemin ederim bir askın bitmesi değil mesele.mesele ne gerek vardı bu kadar incitmeye, kırmaya...kaybettiğim para pul hiç önemli değil. sadece bu kadar ucuz bir adamı basımda tasımız olmam. çok çok haklısın ailesi kötüyse uzak duracaksın.ve birşey daha öğrendim geç de olsa,taviz tavizi doguruyo.ilk hatada yol vermek gerekıyomus. ne biliyim Allah yardımcımız olsun.düzgün cümle kuramaz hale geldim artık.

Annesi senin konun açıldığında "tanımıyorum." diyormuş ona istinaden söyledim beğenmediğini. Hani kızım yavrum vs. diye yalvaran insanın tanımıyorum demesi ne anormal değil mi? Hele babasının 'oğluma harcadıklarına fatura kes gönder' demesi zaten karakterini ortaya koymuş, fazla söze hacet kalmamış. Sen neredeydin oğlunu askere gönderirken? Hiç mi gururun yok kimsesiz gibi gönderip, askerde parasız bıraktığın çocuğun şimdi mi aklına geldi? Şimdi bu geline niye ses çıkaramıyor biliyor musun? Oğlunu başka kimseyle evlendiremez, bulmuş enayinin birini kızım canım vs. diye gözünü boyuyorlardır. Dilerim ki o kızda şu an bu forumdadır da yazdıklarını okur, kiminle dans ettiğini öğrenir.

Hayat çok ama çok kısa bunu unutma! Erkekler kalem gibi ince olsa da hammaddesi 'odundur' diye çok sevdiğim bir söz var. Sen ağaç kütüğü gibi kalınına denk gelmişsin, onunla büyük aşk yaşadığın -yaşadığını sandığın- için de tek adam o zannediyorsundur. Karşına çıkana ön yargılı yaklaşma ama tedbirli ol. Kimin kütük kimin kalem olduğunu ancak zamanla anlayabilirsin.

ya annesi ayrı bir gezegen zaten.ben o kadından yana hep şüphe içindeydim ki yanılmamışım karaktersizin önde gideni geride kalmayanıymıs.kızları yok ya elin kızı ucuz gelıyo.
gelinlerine gelince; kız hiiiiiiç enayi değil.hatta ve hatta kaç kişiden duydum şeytanın teki dıyolar ve yaptıgı bazı seyler de geldi kulagıma hakikaten cin ötesi bir kız.
hatta sana yaptıgı bişeyi söyliyim, nişanları olaba kadar bana duyurabileceği insanlarla her hafta nispet haberleri yaptı.babası beni istemedi ya oglanın işte haber yoluyo kayın babam benı cok sevıyo düğün için acele edıyo falan filan.cevao vermıyorum dıye mı kendini merak edip satasmıyorum dıye mı nedir anlamadım ; en son bizim karsı komsuya gelip benı yanına çagırtmaya kadar düştü kız.benı arattırıyo eee neymıs benım yasadıklarıma çok üzülüyomus da benle dost olmak istiyormus.hooooop dedim orada dur ben o kadar mezhebi geniş bir insan değilim,ne dost olması dedim benim işim olmaz kendisiyle söyleyin sacmalamasın dedim. zaten o oldu bir daha haber falan da yollamadı kız.ama çok görgüsüz ve yüzsüz bir kız oldugunu söyluyo ınsanlar.zaten belli etti kendini benım komsuma kadar gelerek.onursuzluk baska bişe değil.inşallah ocaklarına incir agacı diker bu kız onların.gitmiş bir de utanmadan kaynanasını doldurmus beni davet ettiler sunu dediler bunu dediler dıye.bizim komsular tanıyodu bunları kötü etti milleti.inşallah ilerde onları da birbirine düşürür illallah ettirir.nerden aldık bu kızı derler.

ya annesi ayrı bir gezegen zaten.ben o kadından yana hep şüphe içindeydim ki yanılmamışım karaktersizin önde gideni geride kalmayanıymıs.kızları yok ya elin kızı ucuz gelıyo.
gelinlerine gelince; kız hiiiiiiç enayi değil.hatta ve hatta kaç kişiden duydum şeytanın teki dıyolar ve yaptıgı bazı seyler de geldi kulagıma hakikaten cin ötesi bir kız.
hatta sana yaptıgı bişeyi söyliyim, nişanları olaba kadar bana duyurabileceği insanlarla her hafta nispet haberleri yaptı.babası beni istemedi ya oglanın işte haber yoluyo kayın babam benı cok sevıyo düğün için acele edıyo falan filan.cevao vermıyorum dıye mı kendini merak edip satasmıyorum dıye mı nedir anlamadım ; en son bizim karsı komsuya gelip benı yanına çagırtmaya kadar düştü kız.benı arattırıyo eee neymıs benım yasadıklarıma çok üzülüyomus da benle dost olmak istiyormus.hooooop dedim orada dur ben o kadar mezhebi geniş bir insan değilim,ne dost olması dedim benim işim olmaz kendisiyle söyleyin sacmalamasın dedim. zaten o oldu bir daha haber falan da yollamadı kız.ama çok görgüsüz ve yüzsüz bir kız oldugunu söyluyo ınsanlar.zaten belli etti kendini benım komsuma kadar gelerek.onursuzluk baska bişe değil.inşallah ocaklarına incir agacı diker bu kız onların.gitmiş bir de utanmadan kaynanasını doldurmus beni davet ettiler sunu dediler bunu dediler dıye.bizim komsular tanıyodu bunları kötü etti milleti.inşallah ilerde onları da birbirine düşürür illallah ettirir.nerden aldık bu kızı derler.

Tencere yuvarlanmış, kapağını bulmuş o zaman:KK1:

biliyorum üzüldüğünü, hissettiklerimi benimseyip bana kızdıgını da biliyorum kendimi yıprattıgım için.sana yemin ederim bir askın bitmesi değil mesele.mesele ne gerek vardı bu kadar incitmeye, kırmaya...kaybettiğim para pul hiç önemli değil. sadece bu kadar ucuz bir adamı basımda tasımız olmam. çok çok haklısın ailesi kötüyse uzak duracaksın.ve birşey daha öğrendim geç de olsa,taviz tavizi doguruyo.ilk hatada yol vermek gerekıyomus. ne biliyim Allah yardımcımız olsun.düzgün cümle kuramaz hale geldim artık.

Allah insanı çok sabırlı yaratmış. geçiyor eninde sonunda tüm acılar. evet doğru taviz vermeyeceksin. erkekler bizim gibi değil. biz bize yapılan iyiliklerde ayy ne kadar iyisin diyoruz. onlarsa ohh işimi hallettim diyor, şunuda kabul eder diyor. göstermelik teşekkür ediyor. ilk ilişkimde o kadar çok kırıldım ki kalbimin kırılacak köşesi kalmadı. sonraki ilişkilerimde çok sağlam kaldım. beni üzene acımadım. böyle böyle olgunlaşıyoruz işte. Tüm değer bilmeyenler, karşısındakini sevmeyip çıkarı için oyalayanlar Allahından bulsun. Amin.

Allah insanı çok sabırlı yaratmış. geçiyor eninde sonunda tüm acılar. evet doğru taviz vermeyeceksin. erkekler bizim gibi değil. biz bize yapılan iyiliklerde ayy ne kadar iyisin diyoruz. onlarsa ohh işimi hallettim diyor, şunuda kabul eder diyor. göstermelik teşekkür ediyor. ilk ilişkimde o kadar çok kırıldım ki kalbimin kırılacak köşesi kalmadı. sonraki ilişkilerimde çok sağlam kaldım. beni üzene acımadım. böyle böyle olgunlaşıyoruz işte. Tüm değer bilmeyenler, karşısındakini sevmeyip çıkarı için oyalayanlar Allahından bulsun. Amin.

AMİİİİİN vallahi öyle...bundan sonra ona göre muamele zaten.Çok rahatladım dün gece ağlaya ağlaya yazdım bunları, şimdi de ohlar falan hava da uçuyo sayenizde :)

buna benzer bir olayda ben yaşamıştım. çok üzüldüm, çok acılar çektim.. ölmeyi bile düşündüm.. onsuz nefes alamıyordum...

evlendi boşandı.. çocuğu var.... diyeceğim o ki, sen beddua etme, Allaha havale et, o herşeyi gören ve bilendir..

Son düzenleme:
buna benzer bir olayda ben yaşamıştım. çok üzüldüm, çok acılar çektim.. ölmeyi bile düşündüm.. onsuz nefes alamıyordum...

evlendi boşandı.. çocuğu var.... diyeceğim o ki, sen beddua etme, Allaha havale et, o herşeyi gören ve bilendir..

O kadar iyi anlıyorum ki seni, aynen ben de senin hissettiklerini hissettim hala da öyle.ama ben senin gibi iyi temennilerde bulunamadım bulunamam da.ben ne yaşadıysam o da yaşasın daha beter olsun, benim anamı ağlattılar. onun anası da ağlasın.ne diyim ki.inşallah şimdi iyisindir sen...

rabbim kimsenin yaptıgını yanına bırakmıyor ..bu yönden için rahat olsun bence.. yasadıgın seyler cok agır Allah'ım yardım etsin en kısa zamanda bütün sıkıntılardan kurtulursun inşaallah ..inşallah sen onlardan da herkesten de cook cook mutlu olursunda sana bakıp hatalarını anlarlar pişman olurlar...

Arkadaş çok doğru söylemiş..Allah'a havale et, o herşeyi gören, duyandır..

Çok üzüldüm yaşadıklarına...Allah yardımcın olsun..

İnsalllah karşına tüm bunları unutturacak bir insan çıkar ve çok mutlu olursun..

Bişey söyleyim mi bugüne kadar aşk konusunda beni üzen insanlar ya nişanlı yada evli ben yine kaldım böle yapayalnız..Ama şuna inanıyorum bu dünyada çekmeseler bile diğer tarafta mutlaka karşılığını alacaklar:KK5:

Cnm öncelikle geçmiş olsun bu tür insanlarda kurtulduğun için şükür etmelisin. Eden elbetteki bulacaktır cezasını sen hiç merak etme içini ferah tut ve o herif için üzülmekten vazgeç. Kalbin çok temizmiş hep fedakarlık edip kendinden ödün vermişsin. Değmezmiş be cnm bundan sonra sadece kendin için yaşa unutma hayatta ailenden başka kimse senden değerli olmamalı. sevgiler:KK54:

başından beri adamın ve ailesinin karakterleri , nasıl insan oldukları belliymiş.

kendi kendini bu duruma sürüklemişsin.

gerçekten çok doğru söylemiş arkadaş, canım. çok fazla şeyi göz ardı etmişsin, haketmeyen insanlara değer vermişsin. kanatlarının yanacağını bilen kelebekler gibi uçmuşsun ateşe. kendine yazık etmeseymişsin keşke, yine de zararın neresinden dönülse kardır diye düşün canım. sen değil, onlar ne kaybettiklerine üzülsünler. :KK71:

tşk ederim yorumun için...valla tabirlerine bayıldım.şuanda yüzümde bir tebessüm var sana cevap yazarken.beğenmeyen babasıydı ,ama anası da iyi oymadı.işte dedim ya şimdi tamıyorum öyle birini diyomus.Allah tanıtır inşallah bir gün. anlamadıgım ne biliyomusun, benden çok önce de bir kız varmıs,onu da istememiş babası zamanında.sebep?çünkü kız aleviymiş.gerekçeye bak.NE HİKMETTİR Kİ ŞİMDİ O ÇOK SEVDİKLERİ GELİNLERİ DE ALEVİ,VE TIPKI BENIM GIBI MINYON TİPLİ...artık gerisi yorumnlarınıza kalmıs.

yaşadıklarına üzüldüm canım. malesef herkes hakettiğini bulmuyor, hayat o kadar adil değil. ama umarım sana yaşattıklarının bedeli öderler bir şekilde.

Son düzenleme:
Tatlım adamda seni sevmemiş ki ailesinden yakınıyosun bunlar topluca sana karşılar.hiiiççç üzme kendini olmadığım-na şükret yalanla dolanla evlilik yürümez iyi ki gerçek yüzünüde gördün adamın .Yat kalk şükret Allaha öyle insanlara bulaşmadın ya olupta sonra yaşasaydın bunları iyi düşün bence çok şanslısın.......

canım üzme kendini hep derim arpa ekip buğday biçemezsin diye elbet onlarda ektiklerini biçecekler sen çok fazla fedakarlık yapmışsın inşallah seni hak eden birini bulursun rabbim yardımcın olsun

o kibar çok sevdikleri gelinleri kibar kibar yarın bi gün canlarına okuduğu zaman görecekler fellik fellik kız aramayı , seni istemeyipde oğluna başkasını yamamayı ..
inşallah sende mutlu olursun , artık bakma arkana :KK50:

işin içinde olunca öyle olmuyo işte, bunları yaşarken mantıgınla ilerleyemiyosun.yaşayacagın varsa yasıyosun,mantıgını da yitiriyosun, kör de oluyosun sagır da. lütfen yorum yaparken biraz da kendini karsıdakinin yerine koyun.teşekkürler...

Canım evet mantık kalmıyor aşk işin içine girince ama söz konusu senin şahsiyetin gururun onurun kim ki onlar sana hakaret ediyor.... Bende 3 yıla yakın ilişki yaşadım ailesi çok tanışmak istedi ama ailem ancak seni gelip istedikleri gün tanırlar dedi ailesinin içine girmedim şuan şükrediyorum gelin ata binmiş ya nasip demiş birşeyler kesin değilken aileleri işin içine sokmak mantıklı değil bence aldattı diyorsun sen ucak bileti alıyorsun o gelip eski sevgilisiyle geziyor affediyorsun... Bende askerdeyken kontur alıp yolluyordum ve benım aldıgım konturle bır kıza mesaj attı dıye para veya konturun lafı degıl bunlar bır kızı tanısmak nıyetıyle msj attıgını ogrendım dıye bıtırdım 3 yıllık ılıskımı kı onlar yuzyuze gorusmeyı bırak telefonda bırbırlerının sesını bıle duymamıs mesaj yoluyla ıkıncı gunu yakaladım bıtırdım ıyıkıde bıtırmısım cok sukur sımdı sevıyorum sevılıyorum cok mutluyum hemde ona olan sevgım suan yasadıgım sevgı karsısında vızıltı kalır allah kurtarmıs senı ama sende yol vermısın bunlara onune bak enınde sonunda doner merak etme benım bıraktıgım kısıde 2 yıl boyunca kuyrugumda dolandı ama tukurdugunu yalamıcaksın aldatılmayı bır kere kabul edersen bır sonrakılerıne davetıye cıkarmıs oluyorsun... Önüne bak daha iyi insanlar var emin ol geçmişe takılma kendini üzersin....

X