etsiz kabak dolması olur mu? buzluğa atılır mı?

dadlummm

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
825
2
dün zeytinyağlı yaprak sarması yapmıştım..yaptığım için yarısı arttı..evde kabak var diye kabak dolduruyum diyorum..etsiz kabak dolması olur mu?
ve sarma olduğu için kabağı bugün pişirmicem..doldurup buzluğa atsam olur mu ???

canım etsiz olur neden olmasın ben yapıyorum hatta öyle daha çok seviyorum aklinialirimsmile
kabakları doldurmadan buzluğa koyuyorum ama doldurup hiç denemedim ama bence olur yinede sen bilrsin canım bilmiyorumkismile

canım etsiz olur neden olmasın ben yapıyorum hatta öyle daha çok seviyorum aklinialirimsmile
kabakları doldurmadan buzluğa koyuyorum ama doldurup hiç denemedim ama bence olur yinede sen bilrsin canım bilmiyorumkismile

çok teşekkür ederim cevabın için..o zaman doldurup koyuyum buzluğa..buzlukta kabağa bişey olmaz heralde ?

buzluğa hiç kabak koyanı duymadım ama inşallah yumuşamaz..
bence kabak dolması etli daha güzel olur..

Valla bende doldurulmuş kabağı buzluğa koyanı hiç duymadım. Doldur pişir ayol, bi sarmadan bir kabaktan yiyin gitsin, çeşit olur işte, ne güzel.

Ama bence kıymalı daha güzel olur, içine azcık kıyma koy. Kıymasız hiç yapmadım ben, tadı nasıl olur bilmiyorum.

Buzluğa koyulur mu bilmiyorum ama biz zaten kabak dolmasına et koymayız, gayet de güzel olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…