- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
-
- Konu Sahibi fattylamb94
Ben severim ama muhtemelen sevgilimin canı sıkılırPsikolojik severseniz,kısa kısa ve gerçek hasta hikayelerinden oluşan Bir Psikiyatristin Gizli Defteri -Garry Small
Hemen incelemeye alıyorum kitabı. Teşekkür ederim.Zülfü Livaneli- Kardeşimin Hikayesi
Çok şaşırtıcı bitmişti, sürükleyici.. 1 günde bitirmiştim. Normalde bende sıkılırım roman okurken fakat bunu çok sevmiştim. Okuyan herkeste çok beğeniyor..
Evet psikoloji deyince onların aklına günlük burç yorumları köşesi gibi atmasyon olaylar geliyor.Ben severim ama muhtemelen sevgilimin canı sıkılır
Ben çoğunu okudum da sevgilimin okuduğunu hiç sanmıyorum. Büyük ihtimalle bu roman okumanın devamı gelmeyecektir.Esirgeyen gökyüzü paul bowles
Klasikleri okumadıysanız savaş ve barış sefiller
Yaşar kemalden okuyabilirsiniz
Ben de sizin gibi klasikleri severim, güncel roman çok iyi yazılmadıkça okumayı sevmem.Ben klasik hayranıyım. Anna Caranina,Sefiller,Canlar kimin için çalıyor,Sefiller filan gibi..
Türk klasikleride harika..Çok severim kitap okumayı ama hep unuturum yazarın ve kitabın ismini..Çok kötü bu..
Savaş ve barış ben daha bu kitabı sevmeyen erkek okur görmedim deneyimBen çoğunu okudum da sevgilimin okuduğunu hiç sanmıyorum. Büyük ihtimalle bu roman okumanın devamı gelmeyecektir.
Hemen incelemeye alıyorum kitabı. Teşekkür ederim.
İnşallah benim sevgilim de okur ve kitap okumayı sevmeye başlar.Savaş ve barış ben daha bu kitabı sevmeyen erkek okur görmedim deneyim
Hemsizde birdaha okumuş olursunuz
Eşim bu kitabı raman sevmeyen biri okarak tek seferde okumuştu
Hakkında hep güzel şeyler duyup, okumaya yeltendiğim ama bir türlü nasip olmayan kitap. Onu da mutlaka birlikte okmayı teklif edicem. Teşekkür ederim hatırlattığınız için.neredeyse bir klasik olan Uçurtma avcısı kitabını okuyabilir ve filmi de var onu da sonradan izleyebilirsiniz.Hiç kitap okumayan ve okumayı sevmeyen kardeşim bile sevdi çok kalın bir kitap değildir ama çok etkileyicidir.
Puzzle iyi fikir. Çok severim, hiç aklıma gelmemişti. Teşekkür ederimher yaz nerdeyse bıkmadan okuduğum ödüllü kitap "alıklar birliği" beni çokça güldürür,düşündürür bazen de hüzünlendirir.
Ayrıca puzzle yapmayı da düşünebilirsiniz bu sürede