Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zülfü Livaneli- Kardeşimin Hikayesi Çok şaşırtıcı bitmişti, sürükleyici.. 1 günde bitirmiştim. Normalde bende sıkılırım roman okurken fakat bunu çok sevmiştim. Okuyan herkeste çok beğeniyor..
Ben Livaneli' yi begenerek hem dinlerim hem okurum, cevap olarak tam o kitabini yazmayi dusundum. Baktim ki yazmissiniz cok sevindim boyle okurlarla ayni platformda olduguma.
Ben Livaneli' yi begenerek hem dinlerim hem okurum, cevap olarak tam o kitabini yazmayi dusundum. Baktim ki yazmissiniz cok sevindim boyle okurlarla ayni platformda olduguma.
Bunu okurken kim kimdi diye cok karismisti kafam, filmini izledim o da oyle, algimi toparlamakta zorlandigim kitaplardan biriydi. Oyle olursa belki yarida birakabilirler.(biraz ara verip sonra devam etmistim)
çok etkileyici olmayabilir fakat, Alper Canıgüz'ün "Oğullar ve Rencide Ruhlar", "Cehennem Çiçeği" kitapları bence kitap okumayı sevmeyen erkeklere kitap okumayı sevdirir. benim eşimde hiç kitap okumazdı şimdi"Hayvan Çiftliği"ile başladı, Alper Canıgüz kitaplarıyla çok sevdi tavsiye ederim