- 2 Ekim 2010
- 427
- 588
- 303
- Konu Sahibi fattylamb94
Eğer ikinizde okumadıysanız Kelebek (henri charriere) okumanızı tavsiye ederim.oldukça sürükleyici, bir özgürlük mücadelesini anlatıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Livaneli' yi begenerek hem dinlerim hem okurum, cevap olarak tam o kitabini yazmayi dusundum.Zülfü Livaneli- Kardeşimin Hikayesi
Çok şaşırtıcı bitmişti, sürükleyici.. 1 günde bitirmiştim. Normalde bende sıkılırım roman okurken fakat bunu çok sevmiştim. Okuyan herkeste çok beğeniyor..
Ben Livaneli' yi begenerek hem dinlerim hem okurum, cevap olarak tam o kitabini yazmayi dusundum.
Baktim ki yazmissiniz cok sevindim boyle okurlarla ayni platformda olduguma.
Bunu okurken kim kimdi diye cok karismisti kafam, filmini izledim o da oyle, algimi toparlamakta zorlandigim kitaplardan biriydi.Trendeki kız...Aklima bu kitap geldi fena değildir bir inceleyin belki tarzınıza yakındır.
Önerilerinizi bekliyorum :)ben felsefe tarzı kitapları çok seviyorum. sana önereceğim kitap: Var olmanın dayanılmaz hafifliği - milan kundera
ayrıca dizi film izleyebilirsin bol bol. ben kore dizilerini çok severim önerebilirim tutkulu bir şekilde izlersin bırakamazsın :)