Etkileyeci kitap

Eğer ikinizde okumadıysanız Kelebek (henri charriere) okumanızı tavsiye ederim.oldukça sürükleyici, bir özgürlük mücadelesini anlatıyor.

Ben Livaneli' yi begenerek hem dinlerim hem okurum, cevap olarak tam o kitabini yazmayi dusundum.
Baktim ki yazmissiniz cok sevindim boyle okurlarla ayni platformda olduguma.

Trendeki kız...Aklima bu kitap geldi fena değildir bir inceleyin belki tarzınıza yakındır.
Bunu okurken kim kimdi diye cok karismisti kafam, filmini izledim o da oyle, algimi toparlamakta zorlandigim kitaplardan biriydi.
Oyle olursa belki yarida birakabilirler.(biraz ara verip sonra devam etmistim)

ben felsefe tarzı kitapları çok seviyorum. sana önereceğim kitap: Var olmanın dayanılmaz hafifliği - milan kundera

ayrıca dizi film izleyebilirsin bol bol. ben kore dizilerini çok severim önerebilirim tutkulu bir şekilde izlersin bırakamazsın :)

ben felsefe tarzı kitapları çok seviyorum. sana önereceğim kitap: Var olmanın dayanılmaz hafifliği - milan kundera

ayrıca dizi film izleyebilirsin bol bol. ben kore dizilerini çok severim önerebilirim tutkulu bir şekilde izlersin bırakamazsın :)

Önerilerinizi bekliyorum :)

çok etkileyici olmayabilir fakat, Alper Canıgüz'ün "Oğullar ve Rencide Ruhlar", "Cehennem Çiçeği" kitapları bence kitap okumayı sevmeyen erkeklere kitap okumayı sevdirir.
benim eşimde hiç kitap okumazdı şimdi"Hayvan Çiftliği"ile başladı, Alper Canıgüz kitaplarıyla çok sevdi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…