Etek için yumruk yedim ayrılmalı mıyım?

Tam Türk kadının istediği tip erkek;Yumruk atacak,gerekirse dövecek. Sakın Hint prensinden ayrılmayın mazallah daha bulunmaz.
Şaka bir yana o şahıs hoşuna gitmeliydi derken bir şeyleri karıştırmış olmalı o da; Biz bayanlar nazikçe uyarılmaktan (kıskanılmaktan) hoşlanırız hödükçe olanından değil.

Elbise giydiğinde nelerden hoslanacagini düşünüyor acaba :)

Atlaya atlaya okudum herkeste aynı şekilde ufaktan dalga geçer gibi yazmış. Soru soranlara yapılan bu muamelenin mantığını ve psikolojisini çözdüğüm gün, kendi çapımda bir yükseliş yaşayacağım sanırım.

Konu sahibi arkadaşım şiddet eğitimi olan insanların kuvvetle muhtemel bunu artırma eğilimleri de vardır. Bugün neden etektir yarın neden kaştır gözdür. Bunu dikkate alarak ilişkine yön vermen çok daha mantıklı olacaktır. Bu arada sizin ona hakaret ettiğinizde onun size vurduğunu da yazmışsınız, ilişki bana vadesini hayliyle doldurmuş gibi geldi. siz seviyeyi ve saygıyı koruyun ki o da size karşı bunu korusun.

an itibariyle öğrendimki "konu sahte" demek yasakmış. Tam da diyodum ki içimde patladı. Demedim evet.

Terbiyesize bak ya sen birden mini etek giymeye başlamadın ki öyle olsa bile vuramaz hadsiz bırak ayrıl kim bilir ilerde neler yapıcak

Doğru demiş, hoşuna gitmesi lazım... Sen akılcığını yorma,
Bulmuşsun mis gibi ayıyı, sakın kaçırma...
Mal değneği...

Aman sende sorun ettiğin şeye bak seviyo sonuçta yumruk atması ne kadar ponçik ve sahiplenici bi hareket. Ayrıca seni öldüredebilirdi ama öldürmedi o yüzden ayrılma böyle delikanlı kalmadı artık.

ayrılma kız bir yumruğun lafı mı olur
erkek dediğin kodun mu oturtacak

öldürmeye kalksa saçlarından tutup yerlerde sürüse o zaman düşünürsün

Gerçekten yorumlarını mükemmel... Arkadaşım biz sana ayrılma olur boyle şeyler dersek ayrılmayacak misin aklın yolu birdir bu soruya tek cevap arkana bile bakmadan kaç sonra pişman olur hata yaptim evlendi dayak yiyorum bekarkende böyleydi düzelir sandım dersin ama olan olur gencecik kizlarsiniz neden boyle insanlarla muhatap oluyorsunuz ayrıl gitsin...Bu arada facebookta Cezmi kaloriferin sayfasında su kocası kokan fake arkadaşın konusunu paylaşmışlar... :-D

ama kendisi mini etekli bir kız görse..arkasından boynu dönmeyene kadar bakar..şimdiden vuran..ilerisi için dayakçı koca alıştırmaları..sonu pek hayırlı değil..

Vurmak ne demek ya. Ne alaka yani bunu bi daha giyme dersin olur biter. Böyle hanzolarla vakit harcama bugün olmazsa yarın ama mutlaka bi gün pişman olursun

hayır bitirmemelisin. diğer yerlerine de yumruk yemeyi beklemelisin.
tövbe yarabbim

edit:
her zamanki gibi nickimle özdeşleşmiş şu şiirle konudan uzaklaşıyorum:
havalar serin
mevzular derin
en sevdiğim yerin
senin fake gözlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…