- 18 Şubat 2013
- 370
- 295
- 28
-
- Konu Sahibi NehirMehir
Hayır, sevgisinden (!) sizi öldüresiye dövdüğü zaman ayrılırsınız. Şimdi yazık etmeyin 7 aylık ilişkinize!
ne yüzle vuruyor be, sende o an tokati basip gidecektin...7 aydır çıkıyoruz sinemaya gitmiştik. mini etek giymiştim o kadar kısa değildi. çok şiddetli vurdu bacağıma ne yapıyorsun ne hakla vurursun? annem babam değilsin dedim. oda sen benim sevgilimsin rahatsız olmam normal bu haraketimin hoşuna gitmesi lazım dedi bende çok bozuldum içten içe ilişkiyi bitirmelimiyim?
7 aydır çıkıyoruz sinemaya gitmiştik. mini etek giymiştim o kadar kısa değildi. çok şiddetli vurdu bacağıma ne yapıyorsun ne hakla vurursun? annem babam değilsin dedim. oda sen benim sevgilimsin rahatsız olmam normal bu haraketimin hoşuna gitmesi lazım dedi bende çok bozuldum içten içe ilişkiyi bitirmelimiyim?
7 aydır çıkıyoruz sinemaya gitmiştik. mini etek giymiştim o kadar kısa değildi. çok şiddetli vurdu bacağıma ne yapıyorsun ne hakla vurursun? annem babam değilsin dedim. oda sen benim sevgilimsin rahatsız olmam normal bu haraketimin hoşuna gitmesi lazım dedi bende çok bozuldum içten içe ilişkiyi bitirmelimiyim?