- 21 Şubat 2014
- 875
- 633
- 34
-
- Konu Sahibi NehirMehir
arkadaşlar kusura bakmayın. zaten şakalaşırken de. tokat atıyodu. hakaret ediyodum oda tokat atıyordu alışma bence müsaade etmem dedim. yine yaptı şok oldum kendine güvendiriyordu aslında
bumudur budur.3 4 yıl öncede benim başıma gelmişti tabi tam tersi.
etek giydim diye üzerime yürümüştü sen misin üzerime yürüyen topuklu ayakkabı vardı bir güzel sardırdım karnına bcaklarına vurdum kulagının arkasını cırmalamıstım. ay ne gündü ohh iyikide yapmışımmm.sonrada yüzünü gören cennetlik
sende konu sahibi neyi beklıyorsun. bir şaplakta sen at bakalım sevgiline
Sacmaliga bak,birde hosuna gitmesi lazim dedi oyle mi..demek ki sen bu cocuktan ayrilmasan,dusunecek ki,bu kiz dayaktan hoslaniyor,arada bi temiz pakliyim mutlu edeyim ben bunu diyecek.7 aydır çıkıyoruz sinemaya gitmiştik. mini etek giymiştim o kadar kısa değildi. çok şiddetli vurdu bacağıma ne yapıyorsun ne hakla vurursun? annem babam değilsin dedim. oda sen benim sevgilimsin rahatsız olmam normal bu haraketimin hoşuna gitmesi lazım dedi bende çok bozuldum içten içe ilişkiyi bitirmelimiyim?
Inanmiyorum bu gercektn tam bi sacmalik eger seni kiskandigini iddia ediyorsa boyle birsey yapmasi dogru degil siddet sevgi gosterimi degildir asla.. insan sevdigine kiyar mi hic onunkisi bence insanlarin bakisindan kacmak icin gosterdigi bir tepki.. oyle bir insanla omur paylasilmaz neyse ki evli degilmissinz..7 aydır çıkıyoruz sinemaya gitmiştik. mini etek giymiştim o kadar kısa değildi. çok şiddetli vurdu bacağıma ne yapıyorsun ne hakla vurursun? annem babam değilsin dedim. oda sen benim sevgilimsin rahatsız olmam normal bu haraketimin hoşuna gitmesi lazım dedi bende çok bozuldum içten içe ilişkiyi bitirmelimiyim?
7 aydır çıkıyoruz sinemaya gitmiştik. mini etek giymiştim o kadar kısa değildi. çok şiddetli vurdu bacağıma ne yapıyorsun ne hakla vurursun? annem babam değilsin dedim. oda sen benim sevgilimsin rahatsız olmam normal bu haraketimin hoşuna gitmesi lazım dedi bende çok bozuldum içten içe ilişkiyi bitirmelimiyim?