- 16 Haziran 2012
- 2.587
- 3.445
-
- Konu Sahibi NehirMehir
E siz de orada başlık olduğunu bildiğinize göre orayı takip ediyorsunuz demek ki.Eksi Sözlükte bugun bir baslik vardi ,bdv konusuydu ne guzel burayi okuyup orada baslik aciyorlar gundemi buradan takip ediyorlar
Bence yumrugun tadina varamamissin ufaklik, yuzune de yiyinceye kadar bekle. Onun tadina da bir bak, nasil. Begenmezsen tekmeye gecersin?!!??
Kesinlikle ayrilmamalisin. Bu siddete meyilli psikopata zamk gibi yapismalisin, dunyada baska erkek yok cunku.Ayrilirsan yenisini nerden bulcaksin?
Durmak yok Turk kadinlari, siddetten peynir ekmekmis gibi bahsetmeye devam!!!
Harika cvp, insan sevdigine kiyarmi..Bence yumrugun tadina varamamissin ufaklik, yuzune de yiyinceye kadar bekle. Onun tadina da bir bak, nasil. Begenmezsen tekmeye gecersin?!!??
Kesinlikle ayrilmamalisin. Bu siddete meyilli psikopata zamk gibi yapismalisin, dunyada baska erkek yok cunku.Ayrilirsan yenisini nerden bulcaksin?
Durmak yok Turk kadinlari, siddetten peynir ekmekmis gibi bahsetmeye devam!!!
Evet beni kiskanmis yasasin demiştirBu hareketin hosuna gitmesi lazımdı
Ben olsam gücün yumruğa mı yetiyor zevk almamı istiyorsan bir tane de suratımın ortasına geçir dostum derdimEvet beni kiskanmis yasasin demiştir
milleti germek icin actigini dusunuyorum konuyu.. basligin da o cihetten dikkat cekici..7 aydır çıkıyoruz sinemaya gitmiştik. mini etek giymiştim o kadar kısa değildi. çok şiddetli vurdu bacağıma ne yapıyorsun ne hakla vurursun? annem babam değilsin dedim. oda sen benim sevgilimsin rahatsız olmam normal bu haraketimin hoşuna gitmesi lazım dedi bende çok bozuldum içten içe ilişkiyi bitirmelimiyim?
haşin erkekUu, çok seksi. Ufak bi kıpırdanma oldu bende.
Asla ayrılmazdım, ne ayrılıcam, haşin erkek.
Ayrilirsan hayatinin hatasini yaparsin cok romantik bence .