Etek için yumruk yedim ayrılmalı mıyım?

Eksi Sözlükte bugun bir baslik vardi ,bdv konusuydu ne guzel burayi okuyup orada baslik aciyorlar gundemi buradan takip ediyorlar
E siz de orada başlık olduğunu bildiğinize göre orayı takip ediyorsunuz demek ki. Bu KK-Ekşi karşılaştırması baydı artık.

Kesin babası annesinide dövmüştür dövme işi meyvesini vermiştir artık bol ,bol pratik yapar ve kendini erkek gibi hisseder seni dövdükçe

Kesin babası annesinide dövmüştür dövme işi meyvesini vermiştir artık bol ,bol pratik yapar ve kendini erkek gibi hisseder seni dövdükçe

vallahi bravo. Burada bu tür konularda çoğunlukla bilindik şeyler söylenir etki etmez fakat bakalım hanfendiye nasıl bir etki olacak. Hadi bakalım.

Yok ya ne ayrilacaksin sizin gibi yumrugu kabullenebilen kadınlarla birlikte olsun ki bu adamlar kendine saygisi olan kadinlara bulasamasin. Sizin olsun sakın birakmayin..

Ha
Harika cvp, insan sevdigine kiyarmi..

milleti germek icin actigini dusunuyorum konuyu.. basligin da o cihetten dikkat cekici..

Uu, çok seksi. Ufak bi kıpırdanma oldu bende.
Asla ayrılmazdım, ne ayrılıcam, haşin erkek.

Ahh ne hoş Sevgilim beni, kıskandı ve bir tane patlattı

Ayrilmayin bence,
Cem Gariboglu da Munevver e vururmus arada kiskancliktan, olur oyle seyler....

Hiçbir kadın böyle bir şey sormaz bence
"Ay ayrılamıyorum, çok üzgünüm" vs bunlara alıştık da
Bence bu alan araştırması yapan xy kromozomlu bir insan evladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…