Etek için yumruk yedim ayrılmalı mıyım?

yumruk yedim yazdığın da yüzüne attı sandım. ay ne olacak bacağına vurmuş sadece

ayrılma, ilerlet ilişkini sonra öldürür felan. o zaman ölüm ayırır zaten. düşünme sen bunları...

yorumları okuyup gaza gelip ayrılacaksın.. Mesaj atacak arayacak seni. Kıskandığım için yaptım çok pişmanım sen benim sevgilimsin nolur bırakma beni yapmam bir daha diyecek.. Ve barışacaksın.. Niye böyle konuşuyorum çünkü bacağına yumruktan sonra ayrılmalımıyım diye sormuşsun???

Boyle bır sebepten dolayı sıddet uygulanırmı ...
Uzgunum arkadasım ayrıl ayrılma dıyemem bu senın kararın 7 aydır ne yasadıgını sen bılıyorsun.
Fakat emın ol bunun ılerısı gelecektır.Bunu kabulleneceksın sonra baska bır olay olacak yıne ona benzer bırsey yasayabılırsın.Cok ıyı bır karar ver hakkında hayırlısı olsun :)

Hala düşünüyomusın. Ayrıl tabi. Bu gün ayağına yarın. Sıratına vurur. Böyle erkeklereprim vermeyinki. Akıllansınlar

Şimdiden bunu yapmıssa ... evliliği düsünemiom. Pskpat bu ayrıl..

Evet şiddetin gerekçesi bahanesi mi olur?Niye mutlu olacakmışsın darp etti diye.Şikayet et onu o da mutlu olması gerekir onu iyi yola sürüklemen adına.Afedersin ama it diyesim geldi.Ayrılmazsan devamı daha kötü gelecek bil.

Yok bitirme devam et.Sadece bacağına vurmuş.Yüzüne vurduğunda,teme tokat giriştiğinde bitirirsin.Nasılsa sevgilin ya.O hakka sahip.

Açılın ben bu konuyu BDSM ye bağlayacağım zira bence konu tamamen bununla ilgili!

Adam size vurmuş ve bunun hoşunuza gitmesi gerektiğini söylemiş yani şiddet eylemlerinden, acı çekmekten, etek giydiğiniz için cezalandırılmaktan, aşağılanmaktan zevk alacağınızı düşünüyo.

Buyrun size sado-mazo öğeler taşıyan bi sub-master ilişkisiBu konu da bu kadar ciddiye alınır ancak kusura bakmayın

Evet, kesinlikle bitirmelisiniz. Sizin bedeninize, hayatınıza ilişkin hiçbir kararı sevgiliniz veremez, buna etek boyunuz da dahil. Kaldı ki fiziksel şiddet de söz konusu. Düşünmeyin bile.

Yok ne münasepet?! niye ayrılasın, alt tarafı bacağına yumruk atmış, kafa göz dalaydı belki derdim, o da belki bak.
arkadaşım, bunun içten içesi mi var? adam bildiğin vurmuş sana hem de eften püften bir mevzudan, mini etek sevmiyor mu, o beğenmiyorsa giymesin, sana karışmaya hakkı yok, senin de sana vuran adamı beğenmek, beğenirsen 3 gün sonra buraya gelip sevgilim bana ..... dedi, küfretti, vurdu diye ağlama lüksün yok.
bak daha 7 ay olmuş, yol daha çok yakın. ayrıl.

şiddete eğilimi var sevgilinizin bitirin ilerde daha büyük sorunlar yaşamadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…