- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.578
-
- Konu Sahibi NehirMehir
Aa öyle bi yasak mı varmış. Ben bilmiyodum bunu cidden... O zaman ben de içimde tutayım :)
Evet şiddetin gerekçesi bahanesi mi olur?Niye mutlu olacakmışsın darp etti diye.Şikayet et onu o da mutlu olması gerekir onu iyi yola sürüklemen adına.Afedersin ama it diyesim geldi.Ayrılmazsan devamı daha kötü gelecek bil.7 aydır çıkıyoruz sinemaya gitmiştik. mini etek giymiştim o kadar kısa değildi. çok şiddetli vurdu bacağıma ne yapıyorsun ne hakla vurursun? annem babam değilsin dedim. oda sen benim sevgilimsin rahatsız olmam normal bu haraketimin hoşuna gitmesi lazım dedi bende çok bozuldum içten içe ilişkiyi bitirmelimiyim?
Yok bitirme devam et.Sadece bacağına vurmuş.Yüzüne vurduğunda,teme tokat giriştiğinde bitirirsin.Nasılsa sevgilin ya.O hakka sahip.7 aydır çıkıyoruz sinemaya gitmiştik. mini etek giymiştim o kadar kısa değildi. çok şiddetli vurdu bacağıma ne yapıyorsun ne hakla vurursun? annem babam değilsin dedim. oda sen benim sevgilimsin rahatsız olmam normal bu haraketimin hoşuna gitmesi lazım dedi bende çok bozuldum içten içe ilişkiyi bitirmelimiyim?
Evet, kesinlikle bitirmelisiniz. Sizin bedeninize, hayatınıza ilişkin hiçbir kararı sevgiliniz veremez, buna etek boyunuz da dahil. Kaldı ki fiziksel şiddet de söz konusu. Düşünmeyin bile.7 aydır çıkıyoruz sinemaya gitmiştik. mini etek giymiştim o kadar kısa değildi. çok şiddetli vurdu bacağıma ne yapıyorsun ne hakla vurursun? annem babam değilsin dedim. oda sen benim sevgilimsin rahatsız olmam normal bu haraketimin hoşuna gitmesi lazım dedi bende çok bozuldum içten içe ilişkiyi bitirmelimiyim?
7 aydır çıkıyoruz sinemaya gitmiştik. mini etek giymiştim o kadar kısa değildi. çok şiddetli vurdu bacağıma ne yapıyorsun ne hakla vurursun? annem babam değilsin dedim. oda sen benim sevgilimsin rahatsız olmam normal bu haraketimin hoşuna gitmesi lazım dedi bende çok bozuldum içten içe ilişkiyi bitirmelimiyim?