Etek için yumruk yedim ayrılmalı mıyım?

7aydır cıktıgın adamın mını eteğe kızacagını bılemedın mı sen
ya da 7 aydır ılk kez mı etek gıyıyorsun
eger mını etek gıymeyı sevıyorsan ayrılmalısın tabi geçer mi öyle hayat
hep pantolonmu giyicen üff ne sıkıcı

Bakın,mini etek giymeniz doğru olmasa BİLE,bunu şiddet göstererek tepkisini koyması çok yanlışş. En azından güzellikle söyleyebilirdi. Size bu konuyu ciddi bir şekilde,tatlı dille açabilirdi yani. Böyle adamlar yarın öbür gün karısını kesiyor. Yapma etme diyor kocası. Karısıda inat ediyor giyiyor. En sonunda alıyor bıcağı doğruyor. Üzgünüm bunları yazmak istemezidm. Ama cevremde gördüklerim,duyduklarım bu yani..

Bitirmelimiyim sorunun garipliğini ve sevgilinin bunu bir hak olarak görmesini bir düşün istersen.. yorumsuz..

Hosuna gitmesi lazimmis.
He gitti hosuma he.
Bayildim yine vur hele.

Tovbe tovbee

ohaaa durduğun kabahat anam.. bu ne ya bugün yumruk atan yarın evlendikten sonra tekme tokat dalar bu ne rahatlık bi de hoşuna gitmesi lazım demiş yok ya ben mazoşist miyim deseydin... evlendikten sonra da sen alışıksın der bitir gitsin bu ne vandallıktır.

Ayrilmktan baska nasil bi cvp bekliyorsunuz anlamadim ki.
Siddet ne zamn'yumruk yedim ayrilmalimiyim' diye sorcak kadar normallesti anlamadm

Hic kimsenin size vurmaya hakki yok... sevgiliyken böyleyse evliyken düsünemiyorum durumu... bence güzel düsün kararini ver...

Niye ki eşiniz çok mükemmel bir adam değil miydi
Siz 18 yaşındayım, onu buldum, ölüyorum mutluluktan falan diyordunuz, ilginç değil mi

Hala mükemmelllll
Yazdıklarımla sizin cevabınız arasında bi bağlantı kuramadım ne demek istediniz yoksa siz biraz geride kalmışsınızda eski konulara göremi cevap veriyorsunuz

Şimdi bi etek parçası için yumruk yemişsin ileri de bu tür psikopatlar vücudunda sigara da söndürür,bıçak da sokar.Bunu kıskanıyor beni seviyor gibi algılamayın lütfen

Hem yumruk atıyor, hem de "bu hareketim hoşuna gitmeliydi diyor".

Gerçekten hoşuna gitdi mi gördügün şiddet ?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…