- 22 Aralık 2014
- 1.883
- 1.387
-
- Konu Sahibi NehirMehir
ohaaa durduğun kabahat anam.. bu ne ya bugün yumruk atan yarın evlendikten sonra tekme tokat dalar bu ne rahatlık bi de hoşuna gitmesi lazım demiş yok ya ben mazoşist miyim deseydin... evlendikten sonra da sen alışıksın der bitir gitsin bu ne vandallıktır.7 aydır çıkıyoruz sinemaya gitmiştik. mini etek giymiştim o kadar kısa değildi. çok şiddetli vurdu bacağıma ne yapıyorsun ne hakla vurursun? annem babam değilsin dedim. oda sen benim sevgilimsin rahatsız olmam normal bu haraketimin hoşuna gitmesi lazım dedi bende çok bozuldum içten içe ilişkiyi bitirmelimiyim?
işte böyle konular açılıyor sonra sözlüklere düşüyor kkbence ayrılma daha karpuz keseceksiniz..
7 aydır çıkıyoruz sinemaya gitmiştik. mini etek giymiştim o kadar kısa değildi. çok şiddetli vurdu bacağıma ne yapıyorsun ne hakla vurursun? annem babam değilsin dedim. oda sen benim sevgilimsin rahatsız olmam normal bu haraketimin hoşuna gitmesi lazım dedi bende çok bozuldum içten içe ilişkiyi bitirmelimiyim?
Yazdıklarınızı okurken eşim yanımdaydı ve gördü dediki hayır bitmemeli dedim neden dedi ki kıskanacak kadar sahiplenip seviyor ki o tepkiyi veriyor ve bir erkek olarak hoşuna gideceğine bozulmuş bu bir erkeğin yorumu tabi ki bana görede eşim haklı ama vurması kesinlikle yanlış
ee yani,istemeyen giymeyene baksın.Mini eteği beğenmiyorsa mini giymeyen birini bulsun sen ödün veren olursan kötü olur.
Hayır eksisözlükten falan gelmedim. Neden fake kokusu aldığını da anlamadım? Birinin sorusunu ciddiye alıp ona cevap vermek suç mu oldu?