Etek için yumruk yedim ayrılmalı mıyım?

Hayır tatlim ne ayrılması yahu

Soyle sacini basini yolup gozlerini morartip insan icine cikamicak hale getirene kadar bekle.

"Evlenince duzelir"

Tovbe yarabbim..

Sana tek tavsiyem anında Burak şimdiden boyleyse ilerde Evlendiğinde basina daha kotu şeyler gelecek emin ol. Yalvarip ayaklarına kapansada asla arkana bakma hergun kadim cinayetlerini dinliyoruz işte boyle basliyor

Bir konu açıp okuyor cevap vermiyorsun ne iş? Böyle yaparak inandırıcılığını kaybediyorsun burada insanlar sana bir şey yazıyor sen profilini güncelliyorsun

bence bu konu fake..
bu aralar facebookta cok goruyorum bdv`de acilan konularin geyik amacli paylasildigini.
en son capslarda gordugumde `kocam kokuyor,coraplarini yatagimin basucuna koyuyor diye` veryansin eden ablanindi :-)

E siz de orada başlık olduğunu bildiğinize göre orayı takip ediyorsunuz demek ki. :KK14: Bu KK-Ekşi karşılaştırması baydı artık. :KK31:

Bugün bir konu da araştırma yaparken o siteye denk geldim . Burada dün açılıp kilitlenen bir konu gündemdeydi . :110:

Rahatsız oluyorsa güzel bir dille uyarabilir seni vurarak ne yaptığını sanıyor piskopat bide pişkin pişkin hoşuna gitmesi lazım diyor aman uzak dur sağlam ayak gibi gelmedi bana

7 aydır çıkıyoruz sinemaya gitmiştik. mini etek giymiştim o kadar kıseviyoğildi. çok şiddetli vurdu bacağıma ne yapıyorsun ne hakla vurursun? annem babam değilsin dedim. oda sen benim sevgilimsin rahatsız olmam normal bu haraketimin hoşuna gitmesi lazım dedi bende çok bozuldum içten içe ilişkiyi bitirmelimiyim?
Yazdıklarınızı okurken eşim yanımdaydı ve gördü dediki hayır bitmemeli dedim neden dedi ki kıskanacak kadar sahiplenip seviyor ki o tepkiyi veriyor ve bir erkek olarak hoşuna gideceğine bozulmuş bu bir erkeğin yorumu tabi ki bana görede eşim haklı ama vurması kesinlikle yanlış:KK43:

Yazdıklarınızı okurken eşim yanımdaydı ve gördü dediki hayır bitmemeli dedim neden dedi ki kıskanacak kadar sahiplenip seviyor ki o tepkiyi veriyor ve bir erkek olarak hoşuna gideceğine bozulmuş bu bir erkeğin yorumu tabi ki bana görede eşim haklı ama vurması kesinlikle yanlış:KK43:
Pes! Eşinin yorumu gerçekten erkek kafası olmuş. Az kiskananlar ve ya mini etek giydiren erkekler az mi seviyor yani. Kültür ve yaşayışla ilgili bence. Avrupada bir aile toplantısında bir arkadaşı erkekten göz teması ile müsaade alıp arkadaşının karisini dansa kaldırıyor. Adam buna kizmiyor sevmiyor mu yani.hayır seviyor. Ama onlara gore normal bu. Mini etek de yaşayışa bağlı olarak kimine normal kimine anormal gelebilir. Mini etek giyen kadınların hiçbirisini eşi sahiplenmiyor o zaman :stop:

Arkası gelir canım .Ayrıl. Çünkü ben yaşadım. Meyilli demekki seninki

Oyyyy çok şanslısın.
Ne sahiplenici harika bir sevgilin var.
Çok hoş.
Düşünsene yarın öbür gün başka bir şeye sinirlendiğinde tekme tokat dövdüğünü ? Nede güzel olur mu?
Bence seni çok seviyor sevgilinin kıymetini bil.

Gerçekten bazen bu tür şeylerin dalga geçmek için açıldığını sanıyorum..

Mini eteği beğenmiyorsa mini giymeyen birini bulsun sen ödün veren olursan kötü olur.

yumruk yemeye devam et....

nasıl bu kadar saygısızsınız kendınıze anlayamıyorum ya...

arkadaşlar kusura bakmayın. zaten şakalaşırken de. tokat atıyodu. hakaret ediyodum oda tokat atıyordu alışma bence müsaade etmem dedim. yine yaptı şok oldum kendine güvendiriyordu aslında

Ne tuhaf ilşkiniz var, sen ona hakaret ediyorsun o sana tokat atıyor. Sırada ki aşama ne?

böyle basit şeyler için ilişkinizi bitirmeyin.
haklı sonuçta, hem sizi de düşünmüş.. bu hava da mazallah üşütürsünüz neden mini giyiyorsunuz ?
adam düşünmüş kötülük etmemiş ki ...

ders olsun size bir daha giyemeyeceğim hayatımın erkeği söz veriyorum diyerek güzel bir konuşmayla gönlünü alın bence..

bu devirde gerçek aşk kolay bulunmuyor, böyle sahiplenen erkek hele hiç bulunmuyor...
azıcık kıymet bilin ..

Sana vurmaya hakki yok kiskaniyo olabilir lütfen birdaha giyme deseymis inadina giymezdin herhalde
Eger seni sevseydi canini yakmaya kiyamazdi bence !

7 aydır çıkıyoruz sinemaya gitmiştik. mini etek giymiştim o kadar kısa değildi. çok şiddetli vurdu bacağıma ne yapıyorsun ne hakla vurursun? annem babam değilsin dedim. oda sen benim sevgilimsin rahatsız olmam normal bu haraketimin hoşuna gitmesi lazım dedi bende çok bozuldum içten içe ilişkiyi bitirmelimiyim?
Çok net bitir

7 aydır çıkıyoruz sinemaya gitmiştik. mini etek giymiştim o kadar kısa değildi. çok şiddetli vurdu bacağıma ne yapıyorsun ne hakla vurursun? annem babam değilsin dedim. oda sen benim sevgilimsin rahatsız olmam normal bu haraketimin hoşuna gitmesi lazım dedi bende çok bozuldum içten içe ilişkiyi bitirmelimiyim?
Kesinlile ayril. Cunku seegiliyken seni kirmaktan canini yakmaktan korkmayan Allah bilir ewlenince neleeer yapar nelerrrr :KK12:

X