- 19 Mart 2015
- 4
- 1
- 37
-
- Konu Sahibi NehirMehir
7 aydır çıkıyoruz sinemaya gitmiştik. mini etek giymiştim o kadar kısa değildi. çok şiddetli vurdu bacağıma ne yapıyorsun ne hakla vurursun? annem babam değilsin dedim. oda sen benim sevgilimsin rahatsız olmam normal bu haraketimin hoşuna gitmesi lazım dedi bende çok bozuldum içten içe ilişkiyi bitirmelimiyim?
Hiih aşkolsun bititmek ne demek. Bence hemen ygit özür dile ve bol pantolonların dışındaki herşeyi boşalt dolabından. Erkek bu vuracak tabi. Sen ne hakla onun ağzının suyunun aktıgı bacaklarını baskalarına gösterirsin. Daha evlenceksiniz daha vucudunun geri kalan yerlerini kıskancak ooh ne mukemmel bişii. Sakın ayrılıyım deme allah korusun ya kocasız fln kalırsan!!!7 aydır çıkıyoruz sinemaya gitmiştik. mini etek giymiştim o kadar kısa değildi. çok şiddetli vurdu bacağıma ne yapıyorsun ne hakla vurursun? annem babam değilsin dedim. oda sen benim sevgilimsin rahatsız olmam normal bu haraketimin hoşuna gitmesi lazım dedi bende çok bozuldum içten içe ilişkiyi bitirmelimiyim?
Ha şunu unutmayasın o senin anan baban değil kısa da giysen yorum yapabilir ama seni tartaklayamaz ! Ayrılmalı mıyım dersen de bu senin iraden ama bana kalırsa bir dakika durma vur tepiği7 aydır çıkıyoruz sinemaya gitmiştik. mini etek giymiştim o kadar kısa değildi. çok şiddetli vurdu bacağıma ne yapıyorsun ne hakla vurursun? annem babam değilsin dedim. oda sen benim sevgilimsin rahatsız olmam normal bu haraketimin hoşuna gitmesi lazım dedi bende çok bozuldum içten içe ilişkiyi bitirmelimiyim?
Hayır eksisözlükten falan gelmedim. Neden fake kokusu aldığını da anlamadım? Birinin sorusunu ciddiye alıp ona cevap vermek suç mu oldu?ekşi sözlükten falan mı geldin yoksa...fake kokusu alıyorum
Ortalık manyak dolu.
Inşallah sonra oturup filmi izlememişsinizdir!
Hayır eksisözlükten falan gelmedim. Neden fake kokusu aldığını da anlamadım? Birinin sorusunu ciddiye alıp ona cevap vermek suç mu oldu?
içten içe bozulma bence dışa vur ve evet ayrıl7 aydır çıkıyoruz sinemaya gitmiştik. mini etek giymiştim o kadar kısa değildi. çok şiddetli vurdu bacağıma ne yapıyorsun ne hakla vurursun? annem babam değilsin dedim. oda sen benim sevgilimsin rahatsız olmam normal bu haraketimin hoşuna gitmesi lazım dedi bende çok bozuldum içten içe ilişkiyi bitirmelimiyim?
Size dememis arkadaş sanırım.konu sahibesine demiş. Size deseydi alintilardi Mesajınızı diye düşünüyorum.
konu sahibi misinHayır eksisözlükten falan gelmedim. Neden fake kokusu aldığını da anlamadım? Birinin sorusunu ciddiye alıp ona cevap vermek suç mu oldu?
arkadaşlar kusura bakmayın. zaten şakalaşırken de. tokat atıyodu. hakaret ediyodum oda tokat atıyordu alışma bence müsaade etmem dedim. yine yaptı şok oldum kendine güvendiriyordu aslında