- 3 Ağustos 2012
- 5.208
- 15.127
-
- Konu Sahibi NehirMehir
valla dayagı yıyen sensin7 aydır çıkıyoruz sinemaya gitmiştik. mini etek giymiştim o kadar kısa değildi. çok şiddetli vurdu bacağıma ne yapıyorsun ne hakla vurursun? annem babam değilsin dedim. oda sen benim sevgilimsin rahatsız olmam normal bu haraketimin hoşuna gitmesi lazım dedi bende çok bozuldum içten içe ilişkiyi bitirmelimiyim?
Bu gercek bir soru mu?tabiiki bitirmelisin7 aydır çıkıyoruz sinemaya gitmiştik. mini etek giymiştim o kadar kısa değildi. çok şiddetli vurdu bacağıma ne yapıyorsun ne hakla vurursun? annem babam değilsin dedim. oda sen benim sevgilimsin rahatsız olmam normal bu haraketimin hoşuna gitmesi lazım dedi bende çok bozuldum içten içe ilişkiyi bitirmelimiyim?
hayır ayrılma diyeni bekliyo bence pusuda şuanBu yeni üyelerin konuları ne kadar ilginç oluyor ya.Bir de konu açıp cevap vermiyorlar.
müsade etmişsinya... sen hakaret ediyordun o tokat atıyordu.. böyle ilişki olmazki. devam edersen daha çok şok eder seni.arkadaşlar kusura bakmayın. zaten şakalaşırken de. tokat atıyodu. hakaret ediyodum oda tokat atıyordu alışma bence müsaade etmem dedim. yine yaptı şok oldum kendine güvendiriyordu aslında