Etek için yumruk yedim ayrılmalı mıyım?

7 aydır çıkıyoruz sinemaya gitmiştik. mini etek giymiştim o kadar kısa değildi. çok şiddetli vurdu bacağıma ne yapıyorsun ne hakla vurursun? annem babam değilsin dedim. oda sen benim sevgilimsin rahatsız olmam normal bu haraketimin hoşuna gitmesi lazım dedi bende çok bozuldum içten içe ilişkiyi bitirmelimiyim?

Sevgili GayeCemre,

Kadınlar kulübünü üye olmadan yakından takip ediyordum zaten ve biraz önce senin bu sorunu okuyup kaydoldum; çünkü sana cevap vermek istedim.

Senin bir kılın bir şu anda sevgilin olan adamdan daha değerli. Senin içinde "ayrılsam mı ayrılmasam mı" ikilemini yaşıyor olmanın saflığını ve iyi niyetini algılayabilecek bir insan yok karşında. Sevmek demek, kendi canından biri gibi görmek demek. Peki sen kendi canını acıtmak ister misin? Şu anda sevgilin olan insan senin için tehlike arz ediyor. Dünyadaki en önemli şey insanın kendisidir. Eğer kendini seviyorsan ve daha fazla incinip zarar görmek istemiyorsan lütfen bu çocuktan ayrılma sürecini kendi içinde başlat. Eğer başarabilirsen hemen ayrıl ama hemen ayrılmayı başaramazsan kendini ondan soğutarak adım adım uzaklaştır.

7 aydır çıkıyoruz sinemaya gitmiştik. mini etek giymiştim o kadar kısa değildi. çok şiddetli vurdu bacağıma ne yapıyorsun ne hakla vurursun? annem babam değilsin dedim. oda sen benim sevgilimsin rahatsız olmam normal bu haraketimin hoşuna gitmesi lazım dedi bende çok bozuldum içten içe ilişkiyi bitirmelimiyim?
Hiih aşkolsun bititmek ne demek. Bence hemen ygit özür dile ve bol pantolonların dışındaki herşeyi boşalt dolabından. Erkek bu vuracak tabi. Sen ne hakla onun ağzının suyunun aktıgı bacaklarını baskalarına gösterirsin. Daha evlenceksiniz daha vucudunun geri kalan yerlerini kıskancak ooh ne mukemmel bişii. Sakın ayrılıyım deme allah korusun ya kocasız fln kalırsan!!!

Ha şunu unutmayasın o senin anan baban değil kısa da giysen yorum yapabilir ama seni tartaklayamaz ! Ayrılmalı mıyım dersen de bu senin iraden ama bana kalırsa bir dakika durma vur tepiği :KK11::KK11:

Elbette sevdiği insan tarafından esirgenmek, kıskanılmak bir kadının hoşuna gider. Ama adam bildiğim yumruk atmış.

Sevgisini hep böyle mi gösteriyor?

Kunduzlar çiftleşme mevsiminde dişisini o kadar istiyormuş ki dişi sezon sonunda ölüyormuş.

Dikkatli olun bence. Sizinki kunduzgillerden sanırım.

Şaka bir yana ayrıl kardeşim...

Eksi Sözlükte bugun bir baslik vardi ,bdv konusuydu ne guzel burayi okuyup orada baslik aciyorlar gundemi buradan takip ediyorlar

içten içe bozulma bence dışa vur ve evet ayrıl
sevinmen lazım derken??
s.lak herif çok sinirlendim

Yediğin yumruk ileride yiyeceğin dayağın teminati,ayrılmamayı bir saniye bile dusunmeyin.

bu gün bacağına yumruk atan yarın ruju abartmışsın diye suratına da atar öbür gün küfür de eder, sonra bu durum bi de normalleşir alışır ayrılamazsın yine ağlarsın buralarda, burda alışkanlıktan dayak manyağı olmuş bi arkadaş vardı ondan feyz al. istediğini giyersin istediğin gibi gezersin, kimse kimsenin zimmetinde değil müdahale edemez, yanında taşıyamıyorsa yanında gezdirmesin yol ver gitsin.

Evde onu babası kemerle dövdüğünden oda seni dövmeye yavaş,yavaş alıştırmaya girişimleri artık ilerdede boğazını keser ve namus için yaptığını söyler nefsi mümüfadanda hapiste fazla yatmaz
arkadaşlar kusura bakmayın. zaten şakalaşırken de. tokat atıyodu. hakaret ediyodum oda tokat atıyordu alışma bence müsaade etmem dedim. yine yaptı şok oldum kendine güvendiriyordu aslında

X