- 19 Mart 2015
- 4
- 1
- 37
- Konu Sahibi NehirMehir
7 aydır çıkıyoruz sinemaya gitmiştik. mini etek giymiştim o kadar kısa değildi. çok şiddetli vurdu bacağıma ne yapıyorsun ne hakla vurursun? annem babam değilsin dedim. oda sen benim sevgilimsin rahatsız olmam normal bu haraketimin hoşuna gitmesi lazım dedi bende çok bozuldum içten içe ilişkiyi bitirmelimiyim?
Sevgili GayeCemre,
Kadınlar kulübünü üye olmadan yakından takip ediyordum zaten ve biraz önce senin bu sorunu okuyup kaydoldum; çünkü sana cevap vermek istedim.
Senin bir kılın bir şu anda sevgilin olan adamdan daha değerli. Senin içinde "ayrılsam mı ayrılmasam mı" ikilemini yaşıyor olmanın saflığını ve iyi niyetini algılayabilecek bir insan yok karşında. Sevmek demek, kendi canından biri gibi görmek demek. Peki sen kendi canını acıtmak ister misin? Şu anda sevgilin olan insan senin için tehlike arz ediyor. Dünyadaki en önemli şey insanın kendisidir. Eğer kendini seviyorsan ve daha fazla incinip zarar görmek istemiyorsan lütfen bu çocuktan ayrılma sürecini kendi içinde başlat. Eğer başarabilirsen hemen ayrıl ama hemen ayrılmayı başaramazsan kendini ondan soğutarak adım adım uzaklaştır.