ayy ama öyle diilmi millet atraksyon arıyoAlemsin sen yaaa
Teşekkür ederim canımmaşallah cnmm en güzel yaş walla hem genç hem olgun en bilinçli yaş bence
cnm güzelsin zaten belli makyaj yarışmasında gözleri gördük maşallahhh
Maşaallah tatlım hiç göstermiyorsun avatardaki resminde 15 gibisin33 yaşındayım canım
Avatar bana ait değil canımMaşaallah tatlım hiç göstermiyorsun avatardaki resminde 15 gibisin
Ben hastayım, oy versinlerde iyileşeyimAvatar bana ait değil canım
Geçmiş olsunBen hastayım, oy versinlerde iyileşeyim
Çok haklısın avatarla bütünleşiyoruzÇok tuhaf değil mi burda hepimiz avatarla bütünleşiyoruz, acaba kullandığın avatarla örtüşen tarafların var mı insan merak ediyor , bir nevi kimlik tespiti yapıyoruz , mesela pıjygflmpuff un avatarı?? Ne anlama geliyor ya da neden oBak merak ettim şimdi
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Çok haklısın avatarla bütünleşiyoruzBen de avatara göre kafamda tasarlıyorum ama bazen alakasız olabiliyor
Benim alakam yok
yok yokk belli olur o ilk gözlerden hemde maşallahın warYok beee canım şaka yapıyorum , ben yaşlandım artık sadece gözüm değişmedi avatardaki hatun nereye ben nereye gözüme bakıp kanmayın
Geçmiş olsun
Çok haklısın avatarla bütünleşiyoruzBen de avatara göre kafamda tasarlıyorum ama bazen alakasız olabiliyor
Benim alakam yok
kızlar makyaj blogu açtım onla uğraşmaktan burayı kaçırıyorum bayabu arada blogumada beklerim daha yeni gerçi pek bişi yok
Daha dikkat çekici oluyorBenim avatarım bu değildi örgüden oyuncak köpek vardı amigurami yapıyorum da ben, ondan dolayı onu kullanıyordum sonra baktım kimse takmıyor beni, avatarımı bunla değiştirdim valla işe yaradı oylarım bile arttı
Teşekkür ederimyok yokk belli olur o ilk gözlerden hemde maşallahın war
Hoşgeldin canımYine doktormussunuz valla kizlar sohbet muhabbet girla gece maşallah :) hiziniza yetişene ask olsun
Teşekkür ederim o senin dilinin tatlılığındanDaha dikkat çekici oluyor
Senin tatlı dilin yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?