Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif tercihim

• ŞELALE KÖFTESİ

OY: 38 24,1%
  • Patates Püreli Kuzu Pirzola

OY: 8 5,1%
  • Bir meantrees spesiyali

OY: 8 5,1%
  • Ev Yapımı Lavaş Ve Ev Yapımı Tantuni

OY: 42 26,6%
  • IZGARADA MARİNELİ ET

OY: 10 6,3%
  • Domates Çanağında Fındık Köfte

OY: 17 10,8%
  • Sebzeli Beşamel Soslu Kavurma

OY: 7 4,4%
  • Kürdan Kebabı

OY: 18 11,4%
  • Et ve Sebzenin Uyumu Kuskusiye

OY: 6 3,8%
  • Beşamel Soslu Sebzeli Et Sote

OY: 4 2,5%

• Ankete Katılan
    158
  • Anket Kapalı .
cnm güzelsin zaten belli makyaj yarışmasında gözleri gördük maşallahhh

Yok beee canım şaka yapıyorum , ben yaşlandım artık sadece gözüm değişmedi avatardaki hatun nereye ben nereye gözüme bakıp kanmayın

Çok tuhaf değil mi burda hepimiz avatarla bütünleşiyoruz, acaba kullandığın avatarla örtüşen tarafların var mı insan merak ediyor , bir nevi kimlik tespiti yapıyoruz , mesela pıjygflmpuff un avatarı?? Ne anlama geliyor ya da neden o Bak merak ettim şimdi

Ben hastayım, oy versinlerde iyileşeyim
Geçmiş olsun
Çok haklısın avatarla bütünleşiyoruzBen de avatara göre kafamda tasarlıyorum ama bazen alakasız olabiliyor
Benim alakam yok

kızlar makyaj blogu açtım onla uğraşmaktan burayı kaçırıyorum baya bu arada blogumada beklerim daha yeni gerçi pek bişi yok

Geçmiş olsun

Çok haklısın avatarla bütünleşiyoruzBen de avatara göre kafamda tasarlıyorum ama bazen alakasız olabiliyor
Benim alakam yok

Benim avatarım bu değildi örgüden oyuncak köpek vardı amigurami yapıyorum da ben, ondan dolayı onu kullanıyordum sonra baktım kimse takmıyor beni, avatarımı bunla değiştirdim valla işe yaradı oylarım bile arttı

Daha dikkat çekici oluyor
Senin tatlı dilin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…