Pazartesi veya Salı canımyarışma ne zaman başlar ablacım bu arada
haha bende senin böyle mutlu olmana bayılıyorum insan bence küçük şeylerden de mutlu olmayı bilmeliAh canıım çok mutlu ettin beni evet körpecik bir kızım dahaVar canımvar hem de 2 tane Allah bağışlasın tüm evladlarımızı, 17 senelik evliyem ben 20 yaşından beri evliyem
Oo masallahh, abla demek lazim o zaman sanaAh canıım çok mutlu ettin beni evet körpecik bir kızım dahaVar canımvar hem de 2 tane Allah bağışlasın tüm evladlarımızı, 17 senelik evliyem ben 20 yaşından beri evliyem
en son başvuru tarihi ne zaman olur ablacımPazartesi veya Salı canım
2 veya 3 hafta olur canımen son başvuru tarihi ne zaman olur ablacım
Sana da afiyet olsun canimbende yapcam birazdanbunuda yemk gibi hemn mideye indimessem koyarım
afiyet olsun şimdiden
25 yaşında mısın?Oo masallahh, abla demek lazim o zaman sanaaramizda 12 yas var
benim de yapasım kaçtı türk kahvesinde 3 ü 1 aradaya geçmeyi düşünüyorumSana da afiyet olsun canim
hiiiii2 veya 3 hafta olur canım
hahahha newoş süper bi fikrim war başlığı eşim komşuma atladı napıcam diye yaz bak nası doluşuyo burası hahahahhaHoşgeldin canım
Albüm kapağını sürekli değiştirip güncelliyorumBurası sürekli aktif Oy vermiyor kimse
hahahha newoş süper bi fikrim war başlığı eşim komşuma atladı napıcam diye yaz bak nası doluşuyo burası hahahahha
Evet25 yaşında mısın?
hahhahah evetBu konunun başlığını mı
Evli misin canım
Kazen beni ne yapar o zamanhahhahah evet
hahhahah dimiii tam komediEvli misin canım
Kazen beni ne yapar o zaman
Canım ben avatardakinden daha güzelim o tamamen stüdyo mucizesihaha bende senin böyle mutlu olmana bayılıyorum insan bence küçük şeylerden de mutlu olmayı bilmeli
o zaman sana kocaman maşşallah canımbide ben avatradakini sen sanmıştım hatuna bak vay be dedim bu olsa olsa yeni evlidir
cnm güzelsin zaten belli makyaj yarışmasında gözleri gördük maşallahhhCanım ben avatardakinden daha güzelim o tamamen stüdyo mucizesi
Evet genel de çok mutluyumdur , dün yaşadığım dünde kalır nasıl bir kafaya sahipsem kötü anıları unutuyorum yani anlıycan kafa hep güzelÇöpleri sadece köpekler kediler eşeler diyip arkama bile bakmıyorum süper oluyor
hahhahah dimiii tam komedikız bende 26 yaşındayım sen kaç yaşındasın ?
hahahha newoş süper bi fikrim war başlığı eşim komşuma atladı napıcam diye yaz bak nası doluşuyo burası hahahahha
maşallah cnmm en güzel yaş walla hem genç hem olgun en bilinçli yaş bence33 yaşındayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?