Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif tercihim

• ŞELALE KÖFTESİ

OY: 38 24,1%
  • Patates Püreli Kuzu Pirzola

OY: 8 5,1%
  • Bir meantrees spesiyali

OY: 8 5,1%
  • Ev Yapımı Lavaş Ve Ev Yapımı Tantuni

OY: 42 26,6%
  • IZGARADA MARİNELİ ET

OY: 10 6,3%
  • Domates Çanağında Fındık Köfte

OY: 17 10,8%
  • Sebzeli Beşamel Soslu Kavurma

OY: 7 4,4%
  • Kürdan Kebabı

OY: 18 11,4%
  • Et ve Sebzenin Uyumu Kuskusiye

OY: 6 3,8%
  • Beşamel Soslu Sebzeli Et Sote

OY: 4 2,5%

• Ankete Katılan
    158
  • Anket Kapalı .
Aaaa canım hayırlı olsun hemen gidip bakıyorum
saol cnm bu arada benim avatar ismim hani pokemon die bi çizgifilm wardı ya ordaki bi karakter çok sewerim ben onu hemen kızar lafı dinlenmeyince bide insanların yüzünü boyuyo eşimde bana hep jigypuff der makyözüm ya o açıdan bide çabuk sinirlenirm

Ne çok izlerdim ben onu ya :) tasolar vardi bide onlarla cok oynardik :) avatarin seninle çok uyumlu olmuş tatlim

Daha önceleri görüyordum canm topigi ama acikcasi hic girip okumuyordum . oyuzden ik defa sahitvoldum buranin güzel sohbetine inşallah hep böyle kalir
İnşaallah pozitifim bak senin adın bile pozitif , o senin sıcaklığından tatlım, sen beğeniyorsun başkasına sorsan 200 kiloluk kadınlar toplanmış habire yemek yapıyorlar der

Ya bugün ben resmen turboya bağladım anlatsam yok artık dersiniz, biri beni durdursun öldüm yoruldum oturmak istiyorum Sabah 7 den beri ayaktayım
Bende aksine oturmaktan totom uyustu üniversite son sinif ogrencisiyim vizelere bi 10 gün kaldi kalktigimdan beri ders calisiyorum :) ot gibi hissediyorum şuan kendimi

Ne çok izlerdim ben onu ya :) tasolar vardi bide onlarla cok oynardik :) avatarin seninle çok uyumlu olmuş tatlim
saol cnm aynen bende çok sewerdim bide eşimde baya tii ye alınca bu ismle açtım aslında kendi adımla açıcaktım dünya kadar açmışlar değişik olsun dedim bunu açtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…