• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif tercihim

• ŞELALE KÖFTESİ

OY: 38 24,1%
  • Patates Püreli Kuzu Pirzola

OY: 8 5,1%
  • Bir meantrees spesiyali

OY: 8 5,1%
  • Ev Yapımı Lavaş Ve Ev Yapımı Tantuni

OY: 42 26,6%
  • IZGARADA MARİNELİ ET

OY: 10 6,3%
  • Domates Çanağında Fındık Köfte

OY: 17 10,8%
  • Sebzeli Beşamel Soslu Kavurma

OY: 7 4,4%
  • Kürdan Kebabı

OY: 18 11,4%
  • Et ve Sebzenin Uyumu Kuskusiye

OY: 6 3,8%
  • Beşamel Soslu Sebzeli Et Sote

OY: 4 2,5%

• Ankete Katılan
    158
  • Anket Kapalı .
Aaaa canım hayırlı olsun hemen gidip bakıyorum:KK55:
saol cnm bu arada benim avatar ismim hani pokemon die bi çizgifilm wardı ya ordaki bi karakter çok sewerim ben onu :D hemen kızar lafı dinlenmeyince bide insanların yüzünü boyuyo eşimde bana hep jigypuff der :D makyözüm ya o açıdan bide çabuk sinirlenirm :D

saol cnm bu arada benim avatar ismim hani pokemon die bi çizgifilm wardı ya ordaki bi karakter çok sewerim ben onu :D hemen kızar lafı dinlenmeyince bide insanların yüzünü boyuyo eşimde bana hep jigypuff der :D makyözüm ya o açıdan bide çabuk sinirlenirm :D
Ne çok izlerdim ben onu ya :) tasolar vardi bide onlarla cok oynardik :) avatarin seninle çok uyumlu olmuş tatlim

Daha önceleri görüyordum canm topigi ama acikcasi hic girip okumuyordum . oyuzden ik defa sahitvoldum buranin güzel sohbetine inşallah hep böyle kalir
İnşaallah pozitifim bak senin adın bile pozitif , o senin sıcaklığından tatlım, sen beğeniyorsun başkasına sorsan 200 kiloluk kadınlar toplanmış habire yemek yapıyorlar der:KK70::KK70:

Ya bugün ben resmen turboya bağladım anlatsam yok artık dersiniz, biri beni durdursun öldüm yoruldum oturmak istiyorum :confused::confused: Sabah 7 den beri ayaktayım:KK34:
Bende aksine oturmaktan totom uyustu üniversite son sinif ogrencisiyim vizelere bi 10 gün kaldi kalktigimdan beri ders calisiyorum :) ot gibi hissediyorum şuan kendimi

Ne çok izlerdim ben onu ya :) tasolar vardi bide onlarla cok oynardik :) avatarin seninle çok uyumlu olmuş tatlim
:D saol cnm aynen bende çok sewerdim bide eşimde baya tii ye alınca bu ismle açtım aslında kendi adımla açıcaktım dünya kadar açmışlar değişik olsun dedim bunu açtım :D

Back