Hosbuldum canim benim bi bakayim dedim :) sohbet çok güzel ilerlemisHoşgeldin canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosbuldum canim benim bi bakayim dedim :) sohbet çok güzel ilerlemisHoşgeldin canım![]()
Hoşgeldin pozitifimYine doktormussunuz valla kizlar sohbet muhabbet girla gece maşallah :) hiziniza yetişene ask olsun
Maşaallah bu kategori çok güzel oldu..Sohbet muhabbetHosbuldum canim benim bi bakayim dedim :) sohbet çok güzel ilerlemis
saol cnm bu arada benim avatar ismim hani pokemon die bi çizgifilm wardı ya ordaki bi karakter çok sewerim ben onuAaaa canım hayırlı olsun hemen gidip bakıyorum![]()
Hosbuldum kakuletammHoşgeldin pozitifimSen geldin yerimi azcık sana bırakayım biraz işlerim var görüşürüz tekrardan
![]()
Diğer kategorileri bilmiyorum canimda gerçekten burasi çok güzel olmuş girip sizin muhabbetinizi okumadan yapamiyorum :))))Maşaallah bu kategori çok güzel oldu..Sohbet muhabbet
Umarım hep böyle olur![]()
Ne çok izlerdim ben onu ya :) tasolar vardi bide onlarla cok oynardik :) avatarin seninle çok uyumlu olmuş tatlimsaol cnm bu arada benim avatar ismim hani pokemon die bi çizgifilm wardı ya ordaki bi karakter çok sewerim ben onuhemen kızar lafı dinlenmeyince bide insanların yüzünü boyuyo eşimde bana hep jigypuff der
makyözüm ya o açıdan bide çabuk sinirlenirm
![]()
Canım genelde yarışma hareketliydi aynen böyleDiğer kategorileri bilmiyorum canimda gerçekten burasi çok güzel olmuş girip sizin muhabbetinizi okumadan yapamiyorum :))))
Daha önceleri görüyordum canm topigi ama acikcasi hic girip okumuyordum . oyuzden ik defa sahitvoldum buranin güzel sohbetine inşallah hep böyle kalirCanım genelde yarışma hareketliydi aynen böyleAma birkaç kategoridir pek sakinleşmişti
Eski haline döndü umarım hep böyle kalır
![]()
İnşaallah canımDaha önceleri görüyordum canm topigi ama acikcasi hic girip okumuyordum . oyuzden ik defa sahitvoldum buranin güzel sohbetine inşallah hep böyle kalir
İnşallah tatmin firsat buldukca uğramaya calisiyorum :)İnşaallah canım
Her zaman bekleriz![]()
İnşaallah pozitifim bak senin adın bile pozitif , o senin sıcaklığından tatlım, sen beğeniyorsun başkasına sorsan 200 kiloluk kadınlar toplanmış habire yemek yapıyorlar derDaha önceleri görüyordum canm topigi ama acikcasi hic girip okumuyordum . oyuzden ik defa sahitvoldum buranin güzel sohbetine inşallah hep böyle kalir
Hahaha kizz eminim hepiniz citir gibi hatunlarsinizdir . can boğazdan gelir demişler hem :)İnşaallah pozitifim bak senin adın bile pozitif , o senin sıcaklığından tatlım, sen beğeniyorsun başkasına sorsan 200 kiloluk kadınlar toplanmış habire yemek yapıyorlar der![]()
Topige geldim topik sakinleşti sanki kizlar nereye kayboldunuz
Ben de 6:30dan beriYa bugün ben resmen turboya bağladım anlatsam yok artık dersiniz, biri beni durdursun öldüm yoruldum oturmak istiyorumSabah 7 den beri ayaktayım
![]()
Bende aksine oturmaktan totom uyustu üniversite son sinif ogrencisiyim vizelere bi 10 gün kaldi kalktigimdan beri ders calisiyorum :) ot gibi hissediyorum şuan kendimiYa bugün ben resmen turboya bağladım anlatsam yok artık dersiniz, biri beni durdursun öldüm yoruldum oturmak istiyorumSabah 7 den beri ayaktayım
![]()
Allah kolaylık versin canımBende aksine oturmaktan totom uyustu üniversite son sinif ogrencisiyim vizelere bi 10 gün kaldi kalktigimdan beri ders calisiyorum :) ot gibi hissediyorum şuan kendimi
Amin canm sagol hayirlisiyla atlatirim inşAllah kolaylık versin canım![]()
Ne çok izlerdim ben onu ya :) tasolar vardi bide onlarla cok oynardik :) avatarin seninle çok uyumlu olmuş tatlim