Pazartesi veya Salı canımyarışma ne zaman başlar ablacım bu arada![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi veya Salı canımyarışma ne zaman başlar ablacım bu arada![]()
haha bende senin böyle mutlu olmana bayılıyorum insan bence küçük şeylerden de mutlu olmayı bilmeliAh canıım çok mutlu ettin beni evet körpecik bir kızım dahaVar canımvar hem de 2 tane Allah bağışlasın tüm evladlarımızı, 17 senelik evliyem ben 20 yaşından beri evliyem
![]()
Oo masallahh, abla demek lazim o zaman sanaAh canıım çok mutlu ettin beni evet körpecik bir kızım dahaVar canımvar hem de 2 tane Allah bağışlasın tüm evladlarımızı, 17 senelik evliyem ben 20 yaşından beri evliyem
![]()
en son başvuru tarihi ne zaman olur ablacımPazartesi veya Salı canım![]()
2 veya 3 hafta olur canımen son başvuru tarihi ne zaman olur ablacım
Sana da afiyet olsun canimbende yapcam birazdanbunuda yemk gibi hemn mideye indimessem koyarım
afiyet olsun şimdiden![]()
25 yaşında mısın?Oo masallahh, abla demek lazim o zaman sanaaramizda 12 yas var
![]()
benim de yapasım kaçtı türk kahvesinde 3 ü 1 aradaya geçmeyi düşünüyorumSana da afiyet olsun canim![]()
hiiiii2 veya 3 hafta olur canım![]()
hahahha newoş süper bi fikrim war başlığı eşim komşuma atladı napıcam diye yaz bak nası doluşuyo burası hahahahhaHoşgeldin canım
Albüm kapağını sürekli değiştirip güncelliyorumBurası sürekli aktif
Oy vermiyor kimse
![]()
hahahha newoş süper bi fikrim war başlığı eşim komşuma atladı napıcam diye yaz bak nası doluşuyo burası hahahahha![]()
Evet25 yaşında mısın?![]()
hahhahah evetBu konunun başlığını mı
![]()
Evli misin canım
Kazen beni ne yapar o zamanhahhahah evet![]()
hahhahah dimiii tam komediEvli misin canım
Kazen beni ne yapar o zaman![]()
Canım ben avatardakinden daha güzelim o tamamen stüdyo mucizesihaha bende senin böyle mutlu olmana bayılıyorum insan bence küçük şeylerden de mutlu olmayı bilmeli
o zaman sana kocaman maşşallah canımbide ben avatradakini sen sanmıştım hatuna bak vay be dedim bu olsa olsa yeni evlidir
![]()
cnm güzelsin zaten belli makyaj yarışmasında gözleri gördük maşallahhhCanım ben avatardakinden daha güzelim o tamamen stüdyo mucizesi
Evet genel de çok mutluyumdur , dün yaşadığım dünde kalır nasıl bir kafaya sahipsem kötü anıları unutuyorum yani anlıycan kafa hep güzelÇöpleri sadece köpekler kediler eşeler diyip arkama bile bakmıyorum süper oluyor
![]()
hahhahah dimiii tam komedikız bende 26 yaşındayım sen kaç yaşındasın ?
hahahha newoş süper bi fikrim war başlığı eşim komşuma atladı napıcam diye yaz bak nası doluşuyo burası hahahahha![]()
maşallah cnmm en güzel yaş walla hem genç hem olgun en bilinçli yaş bence33 yaşındayım canım
![]()