Seni şimdilik rahat bırakıyorumSen hafızıya boşaltıp hazır bekle biz yaparız sana
Canım özletikhadi bekliyoruz yarışmalar çok boş sensiz iyim diyette niyet ettim uzun zamandır niyetliyim buralar bana haram
İyi o zaman ben rahatladım
bencedeeeJübile yapsın değil mi
Sen kesin katılıyorsun değil mibencedeee
teşekkür ederim ablacımmmmEllerine sağlık canım
Bundan sonra aklında olsun resim ekle topiğeteşekkür ederim ablacımmmm
foto yakalıycaktım da nasıl açıkmışsak yemekleri yiynce aklıma geldi dedim bu halde foto koyarsam karizmam gider
becerirsem katılcam ama hala uygun tarif bulamadım ama sen yiinede bana kesin gözüyle bakmaSen kesin katılıyorsun değil mi
hemennnn bi yorgunluk kahvesi içİyi aksamlar kizlaroff eve yeni geldim, bu İstanbuldan ne zaman kurtulcam ben kadikoyden pendige iki saatte geldim cok yoruldum ya, saftim kaydi
Oylama bugun az mi olmus ne
haha tamma ablacımmmBundan sonra aklında olsun resim ekle topiğe
Olsa da icsem valla, birazdan yapicam kendime gelemem yoksahemennnn bi yorgunluk kahvesi iç
Hoşgeldin canımİyi aksamlar kizlaroff eve yeni geldim, bu İstanbuldan ne zaman kurtulcam ben kadikoyden pendige iki saatte geldim cok yoruldum ya, saftim kaydi
Oylama bugun az mi olmus ne
İnşaallah canımbecerirsem katılcam ama hala uygun tarif bulamadım ama sen yiinede bana kesin gözüyle bakma
Becerirsin sen canımhaha tamma ablacımmm
sende benim becerimi ölç ona göre tariflerde bulunursun
HosbuldummmHoşgeldin canım
Albüm kapağını sürekli değiştirip güncelliyorumBurası sürekli aktif Oy vermiyor kimse
bende yapcam birazdanOlsa da icsem valla, birazdan yapicam kendime gelemem yoksa
aa senin çocuğun mu vardı bak ben bilmiyodum bunuyeni evli falan sanıyodum
Oy versinler güzel tariflerimizeHosbuldummmevet burasi aktif ama oy verenler cok az, hadi gari oy verin kizlar
yarışma ne zaman başlar ablacım bu aradaBecerirsin sen canım
Maşaallah canımAh canıım çok mutlu ettin beni evet körpecik bir kızım dahaVar canımvar hem de 2 tane Allah bağışlasın tüm evladlarımızı, 17 senelik evliyem ben 20 yaşından beri evliyem
Ben de ben de, hatun gözzümüzün yaşına bakmıyor ilk rauntda nakavtBi daha senin katıldığın yarışmalara katılmıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?