İlk yapanlardan ol ki aklındaki tarif yapılmış olmasın :)Tarifler çok fazla seçim yapamıyorsun bu seferde
Bizim oylarımızı çalıyor4 oldu
Daha yeni başladık hiç belli olmazBizim oylarımızı çalıyor
Arap atı gibi sonradan açıldı bak
ıhh olmadı sen daha şekersin bildiğin şekerleksinÇok şekersin
Aynen öyle oldu, kısa süreliğine oyunu bana versene sonra yine ona verirsin, hani uğurlumu oyun onu deniycezsana uğur getirdim kaku 4 oldu
Sağol canımıhh olmadı sen daha şekersin bildiğin şekerleksin
haha ablacım bende arayışa girdim ama korkuyorum pek bcerikli değilimbelkide katılmam
İnşallah :) Valla kim Alsa hakedecek tariflere baksana :) O yüzden rahat rahat lapat gözünü tıkla birine
İlk yapanlardan ol ki aklındaki tarif yapılmış olmasın :)
ahahha Allah seniBizim oylarımızı çalıyor
Arap atı gibi sonradan açıldı bak
ben daha öğrencilikten yeni çıktım sayılır hem sen beni geçersin bi keremKorkma ya makarna kolaydır 2 süsle sosunu kat tamamdırişte
Tıklamak bizim işimizz
Olsun fark etmez ki sunum bile farklı olabilir yaneeee
ben daha öğrencilikten yeni çıktım sayılır hem sen beni geçersin bi kerem
Öyle düşünme, bende yapamam edemem, yarışmaya katılacak kadar güzel yapamıyorum diyordum, sanki normalde evde yemeği eşim yapıyormuş gibi :)ben daha öğrencilikten yeni çıktım sayılır hem sen beni geçersin bi kerem
çok şekersin yaaaHiç te değil,el becerin varsa neler yaparsın hem güveniyorum sana hazal
hadi bakalım pink makanaya sende gel o zamanÖyle düşünme, bende yapamam edemem, yarışmaya katılacak kadar güzel yapamıyorum diyordum, sanki normalde evde yemeği eşim yapıyormuş gibi :)
Gayet güzel yaparsın, kadınların doğasında var o :)
Gelcem de benimki tek tip makarna yiyor, yarışmaya yaptığım çöpe gidecek :) Tek tabaklık yapayım barihadi bakalım pink makanaya sende gel o zaman
sen yersin hepsini artıkkGelcem de benimki tek tip makarna yiyor, yarışmaya yaptığım çöpe gidecek :) Tek tabaklık yapayım bari
Yeni kadroyla da kaynaşmış oluyoruz şuandasen yersin hepsini artıkk
yada komşularına ikram et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?