- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.623
- 498
Yeni kadroyla da kaynaşmış oluyoruz şuanda
Bende tarif bakayım barii![]()

kııııız bildiğin tarif var mı sen ev haunusun zaten yaptığın tarif de çok becerikli oldğunu gösteriyo azıcıkın kopya ver

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni kadroyla da kaynaşmış oluyoruz şuanda
çok sıcak kanlı bi kadromuz olcakYeni kadroyla da kaynaşmış oluyoruz şuanda
Teşekkür ederim :) Geçen bi tarif gördüm çok sade ve farklı azıcık süslemeyle süper olur :) Versem mi
kııııız bildiğin tarif var mı sen ev haunusun zaten yaptığın tarif de çok becerikli oldğunu gösteriyo azıcıkın kopya ver![]()
Aynen öyleçok sıcak kanlı bi kadromuz olcak![]()
yada dur sen yap hadi onuTeşekkür ederim :) Geçen bi tarif gördüm çok sade ve farklı azıcık süslemeyle süper olur :) Versem mi
Aynen öyle![]()
Baktım da çok güzel tarifler var araştır biraz, senden çok güzel birşey çıkcak inanıyorum :)yada dur sen yap hadi onu![]()
teşekkür ederim canım çok incesin takip ettiğin bi site var mı gener googleden mi araştırma yapıyosunBaktım da çok güzel tarifler var araştır biraz, senden çok güzel birşey çıkcak inanıyorum :)
Canım çok teşekkür ederimÇok beğendim yemeğinizi ellerinize sağlık![]()
Maşaallah canım Hazalım ne uğurlu ayağın varmış iyi ki gelmişsinsana uğur getirdim kaku 4 oldu![]()
Canım çok teşekkür ederimİyi ki varsınız
![]()
Kesinlikle katılıyorum sitenin en tatlısı en hanımefendisi en Eni Nevresteıhh olmadı sen daha şekersin bildiğin şekerleksin![]()
haha 5 olmuşsun kakucum aman deyim nazar değmesinMaşaallah canım Hazalım ne uğurlu ayağın varmış iyi ki gelmişsin![]()
Google dan yapıyorum canım, Nevrestenin tarifleride güzel :) Onlarıda takip ediyorum makarna varmı hatırlamıyorum ama :)teşekkür ederim canım çok incesin takip ettiğin bi site var mı gener googleden mi araştırma yapıyosun![]()
Bizim oylarımızı çalıyor
Arap atı gibi sonradan açıldı bak![]()
haha 5 olmuşsun kakucum aman deyim nazar değmesin
Akşam dersin koskocaman 5 tane oyum var diye![]()
Eşim Şehir dışında canım, çok iyi denk geldi zaman kazanıyorum![]()
tamamdır bebikamGoogle dan yapıyorum canım, Nevrestenin tarifleride güzel :) Onlarıda takip ediyorum makarna varmı hatırlamıyorum ama :)
Nevreste Reklamı başlamış yineKesinlikle katılıyorum sitenin en tatlısı en hanımefendisi en Eni Nevreste![]()
Nevreste adını listeye ekledi bile zor cayarsın :)kızlar ben kaçar sizelere başarılar dilerin inşallah katılmayı düşünüyorum ama cayabilirimde ama katılamyı istiyorum
hepisinize öpüyorum![]()
Katılacağım dedinkızlar ben kaçar sizelere başarılar dilerin inşallah katılmayı düşünüyorum ama cayabilirimde ama katılamyı istiyorum
hepisinize öpüyorum![]()