komik oluyo baksanaKızlarla uğraşmassam rahat etmem
Ee seçim zamanlarında beyaz eşya dağıtılıyor 1 oy için :) Biz neden yapmayalım
Yeni kategorimiz ''Makarnalar ''canımözledim valla uygun bi kategori olursa neden olmasın
Pink abartma istersenEe seçim zamanlarında beyaz eşya dağıtılıyor 1 oy için :) Biz neden yapmayalım
vışşş ablam onda varya ne renkli katgori çıkar beni aşar ayyYeni kategorimiz ''Makarnalar ''canım
Yarışmada kazandığım hediyeyi sana yolluycamSen ne vaat ediyon pekiii
Tamam Görümcecim ya kızma hemen, o dün beni yurdışına yollamadı diye kızdım, azıcık masrafa sokayım dediydimPink abartma istersenKardeşim nasıl alacak bunları
Yarışmada kazandığım hediyeyi sana yolluycam
Tamam Görümcecim ya kızma hemen, o dün beni yurdışına yollamadı diye kızdım, azıcık masrafa sokayım dediydim
Maddi vaad yok
Tamam sen bilirsinvışşş ablam onda varya ne renkli katgori çıkar beni aşar ayy
Ne yapacaksın yurt dışındaYarışmada kazandığım hediyeyi sana yolluycam
Tamam Görümcecim ya kızma hemen, o dün beni yurdışına yollamadı diye kızdım, azıcık masrafa sokayım dediydim
Maddi vaad yok
Yarışmayı kazanan belli oldukan sonra görcez onuHediyeyi görelim önce sonra karar veririm
Hakkında Bdvde konu açılacak görümcesin, 1 hafta ablamlar kız kıza yurtdışı gezisi yapacak, benide çağırdılar, benimki olmaz dediTamam sen bilirsin
Ne yapacaksın yurt dışında
Aça bakalım açabiliyor musunHakkında Bdvde konu açılacak görümcesin, 1 hafta ablamlar kız kıza yurtdışı gezisi yapacak, benide çağırdılar, benimki olmaz dedi
Ne olcak ki haftacık, hazır çoluk çocukta yok
Onunla beraber gitmemi istiyormuşAça bakalım açabiliyor musun
Ne güzel olurduNiye izin vermedi
Yarışmayı kazanan belli oldukan sonra görcez onu
Ne zor seçmensin ya, hiç birşeyle ikna olmuyon. sen iste bari
Aha 2 olmuşum evet , yeni geldim eve ay bu anı nasıl kaçırdım ki benOylar 2 olmuşKim bu talihli acaba
Dua etsem sana olmaz mı :) Bundan güzel hediye mi varZor kadınımdır ayolhediyeyi görelim önce
Üzümünü ye bağını sormaBeni 2 yapanı bana getirin çok rica ediyorum
Söyle sen misin söyle söyle çekinmeÜzümünü ye bağını sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?