Söyle sen misin söyle söyle çekinmeAma bak şimdi ne gördüm ....3 olmuşum yuppiiiiii
Dua etsem sana olmaz mı :) Bundan güzel hediye mi var
Tühh beeızgarada marineli ete verdim hayırlı olsun vallaha hepsi çok güzel kızlar emeğinize sağlık
pinkcim faremin sırrı bi tıkla kaçırdın
Ederim tabi, her durumda Allah razı oldun, destek oldun, moral verdin daha ne istiycezSen gene duanı et bana
Tühh bee
O da çok güzel yapmış, isabetli karar vermişsin, hayırlı uğurlu olsun, oyun uğur getirsin alsın başını yürüsün inşallah
Ederim tabi, her durumda Allah razı oldun, destek oldun, moral verdin daha ne istiycez
Ay ay ay HAZALIM size Hazalım diye bilir miyim? Canım ellerin dert görmesin bu attığın oy var ya benim mutfaktaki itibarımı kurtardı EŞİM BENLE resmen ALAY ETTİ " -ne oldu hayatım kendine çok güveniyordun"ızgarada marineli ete verdim hayırlı olsun vallaha hepsi çok güzel kızlar emeğinize sağlık
pinkcim faremin sırrı bi tıkla kaçırdın
Bende oy kullanırken aynı durumdaydım ki :) Herkesinki çok güzel, hepsi arkadaşımız :) Ayrımda yapamıyorsun, zor iş valla oy vermekKeşke hepsine oy verme imkanımız olsa ne iyiolurdu
Bu mesaj kayıtlara geçmiştirMakarna tarifi arayışına şimdidien girişmiş üye olaraktan rakiplerime başarılar diliyorum
Keşke hepsine oy verme imkanımız olsa ne iyiolurdu
Ay ay ay HAZALIM size Hazalım diye bilir miyim? Canım ellerin dert görmesin bu attığın oy var ya benim mutfaktaki itibarımı kurtardı EŞİM BENLE resmen ALAY ETTİ " -ne oldu hayatım kendine çok güveniyordun"-Kaç oy aldığını neden söylemiyorsun" Deli etti Ama artık 3 oy aldım diyebileceğim
Bende oy kullanırken aynı durumdaydım ki :) Herkesinki çok güzel, hepsi arkadaşımız :) Ayrımda yapamıyorsun, zor iş valla oy vermek
Benim aklımda var bi tane de çok mu sade olur nasıl geliştiririm diye bakıyorum :)Makarna tarifi arayışına şimdidien girişmiş üye olaraktan rakiplerime başarılar diliyorum
Bence de istediğimiz kadar kişiye verelim, benim her yarışmada birden fazla beğendiğim oluyor , hep haksızlık oluyor gibi geliyor
haha ne demek canım hayrını gör istediğiniz diyebilirsin :) seninde yapan o güzel ellerin dert görmesinAy ay ay HAZALIM size Hazalım diye bilir miyim? Canım ellerin dert görmesin bu attığın oy var ya benim mutfaktaki itibarımı kurtardı EŞİM BENLE resmen ALAY ETTİ " -ne oldu hayatım kendine çok güveniyordun"-Kaç oy aldığını neden söylemiyorsun" Deli etti Ama artık 3 oy aldım diyebileceğim
Benim aklımda var bi tane de çok mu sade olur nasıl geliştiririm diye bakıyorum :)
haha ablacım bende arayışa girdim ama korkuyorum pek bcerikli değilimMakarna tarifi arayışına şimdidien girişmiş üye olaraktan rakiplerime başarılar diliyorum
İnşallah :) Valla kim Alsa hakedecek tariflere baksana :) O yüzden rahat rahat lapat gözünü tıkla birineZorlanıyorsun birde oy verirken,hak eden kazansın diyorum
4 olduBence de istediğimiz kadar kişiye verelim, benim her yarışmada birden fazla beğendiğim oluyor , hep haksızlık oluyor gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?