- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.623
- 498
Söyle sen misin söyle söyle çekinmeAma bak şimdi ne gördüm ....3 olmuşum yuppiiiiii
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söyle sen misin söyle söyle çekinmeAma bak şimdi ne gördüm ....3 olmuşum yuppiiiiii
![]()
Dua etsem sana olmaz mı :) Bundan güzel hediye mi var![]()
Tühh beeızgarada marineli ete verdim hayırlı olsun vallaha hepsi çok güzel kızlar emeğinize sağlık
pinkcim faremin sırrı bi tıkla kaçırdın![]()
Ederim tabi, her durumda Allah razı oldun, destek oldun, moral verdin daha ne istiycezSen gene duanı et bana![]()
Tühh bee
O da çok güzel yapmış, isabetli karar vermişsin, hayırlı uğurlu olsun, oyun uğur getirsin alsın başını yürüsün inşallah![]()
Ederim tabi, her durumda Allah razı oldun, destek oldun, moral verdin daha ne istiycez![]()
Ay ay ay HAZALIM size Hazalım diye bilir miyim? Canım ellerin dert görmesin bu attığın oy var ya benim mutfaktaki itibarımı kurtardı EŞİM BENLE resmen ALAY ETTİ " -ne oldu hayatım kendine çok güveniyordun"ızgarada marineli ete verdim hayırlı olsun vallaha hepsi çok güzel kızlar emeğinize sağlık
pinkcim faremin sırrı bi tıkla kaçırdın![]()
Bende oy kullanırken aynı durumdaydım ki :) Herkesinki çok güzel, hepsi arkadaşımız :) Ayrımda yapamıyorsun, zor iş valla oy vermekKeşke hepsine oy verme imkanımız olsa ne iyiolurdu![]()
![]()
Bu mesaj kayıtlara geçmiştirMakarna tarifi arayışına şimdidien girişmiş üye olaraktan rakiplerime başarılar diliyorum![]()
Keşke hepsine oy verme imkanımız olsa ne iyiolurdu![]()
![]()
Ay ay ay HAZALIM size Hazalım diye bilir miyim? Canım ellerin dert görmesin bu attığın oy var ya benim mutfaktaki itibarımı kurtardı EŞİM BENLE resmen ALAY ETTİ " -ne oldu hayatım kendine çok güveniyordun"-Kaç oy aldığını neden söylemiyorsun"
Deli etti
Ama artık 3 oy aldım diyebileceğim
![]()
Bende oy kullanırken aynı durumdaydım ki :) Herkesinki çok güzel, hepsi arkadaşımız :) Ayrımda yapamıyorsun, zor iş valla oy vermek![]()
Benim aklımda var bi tane de çok mu sade olur nasıl geliştiririm diye bakıyorum :)Makarna tarifi arayışına şimdidien girişmiş üye olaraktan rakiplerime başarılar diliyorum![]()
Bence de istediğimiz kadar kişiye verelim, benim her yarışmada birden fazla beğendiğim oluyor , hep haksızlık oluyor gibi geliyor![]()
haha ne demek canım hayrını gör istediğiniz diyebilirsin :) seninde yapan o güzel ellerin dert görmesinAy ay ay HAZALIM size Hazalım diye bilir miyim? Canım ellerin dert görmesin bu attığın oy var ya benim mutfaktaki itibarımı kurtardı EŞİM BENLE resmen ALAY ETTİ " -ne oldu hayatım kendine çok güveniyordun"-Kaç oy aldığını neden söylemiyorsun"
Deli etti
Ama artık 3 oy aldım diyebileceğim
![]()
Benim aklımda var bi tane de çok mu sade olur nasıl geliştiririm diye bakıyorum :)
haha ablacım bende arayışa girdim ama korkuyorum pek bcerikli değilimMakarna tarifi arayışına şimdidien girişmiş üye olaraktan rakiplerime başarılar diliyorum![]()
İnşallah :) Valla kim Alsa hakedecek tariflere baksana :) O yüzden rahat rahat lapat gözünü tıkla birineZorlanıyorsun birde oy verirken,hak eden kazansın diyorum
4 olduBence de istediğimiz kadar kişiye verelim, benim her yarışmada birden fazla beğendiğim oluyor , hep haksızlık oluyor gibi geliyor![]()