Akşama kadar oylar çoğalır inşaallahEşim Şehir dışında canım, çok iyi denk geldi zaman kazanıyorum
hayır hayır olmaaaağğzzz yapmayın bunu banaKatılacağım dedinKatılmazsan hepimiz küseriz
Nevreste adını listeye ekledi bile zor cayarsın :)
Sağol canım, görüşürüz
Paşa paşa yemeğini yap, kuzu kuzu katıl
kankiş basit bişe yapıp rezil olmak istemiyomPaşa paşa yemeğini yap, kuzu kuzu katılZaten makarna ne ki çocuk oyuncağı, yaparsın yaparsın
Olmazsın olmazsın merak etme olmadı tek oyun benden çıkarkankiş basit bişe yapıp rezil olmak istemiyom
KK yarışmalarında bir ilk olur bu kadar oy alırsanAkşam geldiğimde 253000 oluyormuş ne güzel olurdu demi Nevresteee
Neyse benim şimdi yine gitmem lazım OYLARINIZI BİZDEN ESİRGEMEYİN
ahahaha cansın kansınOlmazsın olmazsın merak etme olmadı tek oyun benden çıkar
O zaman seni bekliyoruzhayır hayır olmaaaağğzzz yapmayın bunu banasiz küserseniz ben naparım nirelere giderimm
Aferin sana Gelin HanımPaşa paşa yemeğini yap, kuzu kuzu katılZaten makarna ne ki çocuk oyuncağı, yaparsın yaparsın
Heryerde buluyorum ben kocamın akrabalarınıO zaman seni bekliyoruz
Aferin sana Gelin Hanım
Hazal'da görümcen sayılır oda hemşo
Aynen öyleHeryerde buluyorum ben kocamın akrabalarınıKan çekiyor
ahahha vallaha mı ay bende diyorum bu hatun niye bu kadar becerikli bizim gelinimizmişde haberimiz yokmuşO zaman seni bekliyoruz
Aferin sana Gelin Hanım
Hazal'da görümcen sayılır oda hemşo
ahahha vallaha mı ay bende diyorum bu hatun niye bu kadar becerikli bizim gelinimizmişde haberimiz yokmuş
ahahhahaTabi canım, yoksa benim kişisel becerikliliğim değil, tamamen sizin gelininiz olmamdan kaynaklı bu hünerler
Kolay gelsin canımİyi akşamlar rakibelerimve kknın güzelleriPazardan şimdi geldim, marifetli bir kadın olarak pizza yapıcam Batırmam inşallah hamurum güzel görünüyor ama
Yarışma ne kadar çekişmeli geçiyor, her an her şey olabilir sanki
Aferin sana güzel taktikAy bu ney3 adetcik oy almışım Çekilin şöyle vaatse vaat KK nın orta yerine alışveriş merkezi dikcen çizdim hesapladım herşeyi hazır ... Vitrinleri izleyebilir elektronik ortamda alışveriş yapabilirsiniz Teknolojide devrim
Sağol canım, koydum fırına iki hamur çıktı bi tane daha yapıcamKolay gelsin canımEminim çok güzel olur
Ben de içli köfte yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?